zietta

Jäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About zietta

 • Rank
  Tavis
 1. Ollaan ihanan lapsukaisen vanhempia ja toinen haaveissa. On pikkuisen vaikeaa kuulla jonkun odottavan nimenomaan toistaan tai kolmattaan jne. (paitsi jos olen tietoinen esim. taustalla olevista keskenmenoista tai vastaavista tai jos raskautumiseen on mennyt kauemman aikaa, semmoiset salamaplussat pikkuisen rassaa), mutta jos lapsi tulee olemaan esikoinen olen vain ja ainoastaan superonnellinen.
 2. Rahaa pyrin laittamaan sukan varteen. Raskausmonivitamiinia napsin ja koitan muutenkin laittaa ruokavaliota ja elintapoja kohdilleen.
 3. En kysele. Jotenkin sen kuitenkin huomaa, milloin tuttuja alkaa lapsijutut kiinnostaa ja sit alkaa hiljaa itsekseen odotella, koska kertovat uutisen, ja useiden kohdalla noin on mennyt - hoitojen kautta toisinaan.
 4. KaksPlus on ollut kaikkein kivin. Vauva liittyy niin tiiviisti vauva-aikaan, Kaksplussasta saa jotain irti taaperovaiheessakin.
 5. Mua ei pelottanut, koska tiedostettiin ongelman olevan (mun PCOS) ja siihen olevan apukeinoja. Oli siis hyvin luontevaa hakeutua hoitoihin, en itse asiassa ajatellut koko asian olevan mahdollistakaan ilman apuja (silti esikoinen sai alkunsa lopulta luomusti, nyt toiveissa #2).
 6. Molempien vanhemmat on tietoisia, samoin monet kaveri(pariskunnat) - on ollut useita raskausuutisia viime aikoina, ja monella ollut keskenmenoja ja lapsettomuushoitoja, niin on ollut melko luontevaa vertailla kokemuksia.
 7. Ei ollut kumallakaan kerralla - ei onnistuneessa raskaudessa, ei kemiallisessa raskaudessa.
 8. Juuri nyt se, miten aika ei tunnu kuluvan ollenkaan - ihan kuin odottaisi jotain koko ajan. Seuraavaa neuvolakertaa? ultraa? Laskettua aikaa? Jotain.
 9. 3 - yhden illalla, toisen seuraavana aamuna ja kolmannen seuraavalla viikolla, kun kaikki tuntui niin ihmeelliseltä
 10. Hengästyin töihin mennessä (ylämäkeä) ja pulssi oli melkoisen nopea (ehdin jo huolestua, että mikä on) ja rinnat arat (ajattelin, voisiko tapahtua sellainen ihme, että äääärimmäisen epäsäännöllinen kierto - tyyliin viime aikoina 3-4 kertaa vuodessa..... - ilmaantuisi yhtäkkiä toisen kerran putkeen). Sen sijaan oli kyse isommasta ihmeestä
 11. 10+1, kun oli kehityskeskustelu. Vaikea olisi ollut puhua syksyn suunnitelmista mainitsematta asiaa!