Katsu86

Aktiivijäsen
  • Content count

    328
  • Joined

  • Last visited

About Katsu86

  • Rank
    Aktiivi
  1. Meillä 2v1kk menee yöunille viimeistään 19.30 ja herää siinä klo 8-9 suunnilleen. Jos nukkuu päiväunet, niin ne on kestoltaan noin 1,5h ja jos ei nuku niin sitten illalla 18.30 yöunille. Eli vuorokauteen unitunteja tulee melko vakiona se 14-15h. Nyt tosin kun kesää kohti mennään, niin päiväunet jää melkein poikkeuksetta pois, vaikka toinen ne ehdottomasti tarvisikin :/
  2. Natalie: Ei mielestäni sovi, mikäli sukunimi on "tavis-suomalainen", makuuni liian vieraskielinen mutta muuten kaunis nimi. Saa 7. Nimi: Verne?
  3. Yritin soitella firmaan tuloksetta, mutta suomen verkkomaksuille kun soitin asiasta, he saivat omistajan kiinni heti ja nyt sillä omistajalla on tämä päivä aikaa ottaa minuun yhteyttä ja jos ei kuulu mitään niin huomenna sitten uusi soitto verkkomaksuille niin he käyvät sitten selvittämään asiaa Nyt ainakin ihan hyvällä fiiliksellä, kun oli sille verkkomaksujen ihmiselle sanoneet että hoitavat tilaukseni, vaikka firma tosiaan meni/menee kiinni/konkurssiin... Jännä nähdä !
  4. Tilasin istuimen ennakkotilauksena megamuksu.fistä, ja nyt koko pulju näyttää hävinneen netistä? Maksoin sen etukäteen siis Suomen verkkomaksujen kautta, ja huomenna alkaa ralli mistä saan rahani takaisin/onko tuote tulossa/onko koko firmaa olemassakaan. Onko kukaan käynyt siellä myymälässä nyt lähiaikoina?
  5. Nostellaampas tätä! Lisää kokemuksia tahtoisin lukea
  6. Eräs herkku meidän perheessä on tonnikalapasta, johon laitan kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia ja kirsikkatomaatteja (haudutetaan ensin pannulla), sitten tonnikalaa pari purkkia ja lopuksi ruokakermaa Tosi helppo, nopea ja mielettömän hyvää ! Välillä teen tätä myös lohesta. ja sitten vaan tarjolle pastan kanssa
  7. Meidän omasta käytettiin tosi pitkälle Unskia, josta syntymän jälkeen muokkaantui monia variaatioita ja kyllä kesti kauan että lopullinen nimi muokkaantui käyttöön <3
  8. Kokeillaas vähän nostella ketjua Mites tuo maissi soseutuu? Ku eiks siitä jää ne "kuoret" soseutumatta? Vai meneek ne niin pieniksi ettei niitä huomaa?
  9. Nattuselta kuva uupuu :/
  10. Juulia: ylempi on poika, tai siis niin veikkaisin
  11. Tässä meidän pieni hymypoika Ihania kuvia
  12. Coconuttreez: Veikkaan poikaa Entäpäs hän?
  13. Ei tää nyt oikeen mulla toimi ku en saa tätä vanhaa viestiä poistettua/muokattua niin että allekirjoitus häviäisi :DD Blondi mikä blondi... No jos ette tietäisi niin kumpaa veikkaisitte ?
  14. Ihania kuvia kaikilla Herbiinan tytöllä muuten tosi tummat kulmakarvat, kun yleensä lapsilla niin vaaleat, tekee tytystä tosi persoonallisen näköisen
  15. Meillä toimii myös tuo päristely, tosin siis äänen teen omilla huulillani ja sitten etusormella hipsutan pojan huulia niinkuin ääni lähtisi hänestä. Pojan mielestä huippuhauskaa ja rauhoittu usein jos kitinät on aluillaan Meillä on viritettynä hoitopöydän viereen peili niin että pikkuinen näkee siitä itsensä, ja jaksaakin tuijotella ja hymyillä itselleen hienosti juuri esim. kynsienleikkuun ajan.