Maisie

Aktiivijäsen
 • Content count

  3504
 • Joined

 • Last visited

About Maisie

 • Rank
  Addikti
 1. Täällä 177- ja 185-senttiset ja meillä on Oran Jovi Airit käytössä. Pitkäjalkaisella miehellä (tuo pidempi meistä) kävelytila riittää juuri ja juuri, eli seisomalautaa ei enää voitaisi laittaa. Mutta noihin ollaan hujoppeina oltu tyytyväisiä.
 2. Lueskelin tätä ketjua, kun aihe on meille yhtäkkiä hyvin ajankohtainen. Tyttö 1 v 4 kk on ollut unikoulusta (pidettiin 6,5 kk:n iässä) saakka loistava nukkuja, mutta nyt homma on mennyt ihan lekkeriksi. Nukahtaminen on vaikeaa, mutta onnistuu kuitenkin vielä jotenkuten. Yöheräilyt ovat meidän riesamme. Kuten Jenny-Marialla tuossa yllä, lapsi herää hysteerisenä huutamaan, kiihdyttää välittömästi nollasta sataan eikä rauhoitu millään. Huutoa kestää puolesta tunnista pariin tuntiin. Viime yönä heräili parin tunnin välein nukahtamisesta, joten unisaldo jäi lapsellakin reilusti alle 8 tunnin. Ei ole taaperolle ihan riittävä pituus se... Vauvan unikoulu oli musta helppo toteuttaa, kun lapsi oli niin sopeutuvainen silloin, mutta taaperon kanssa olen ihan hukassa. Hampaita ei ole tulossa, korvat on tsekattu, kaiken pitäisi olla OK. Raivostuttavaa ja pitää kaikki ajatukset pikkusisaruksesta kyllä erittäin tehokkaasti kurissa.
 3. Piti isäkuukautensa, ja minä olin sillä aikaa töissä. Oli kaikille osapuolille oikein loistava ratkaisu.
 4. Vesienmenolla alkoi, päätyi suunniteltuun sektioon. Tai mistä minä tiedän, aika suunniteltuun sektioon oli vasta neljän päivän päästä, mutta minun kohdallani taas ei puhuttu kiireellisestä sektiosta. Luultavasti se oon nyt minä, joka vääristää tilastoja.
 5. Meillä on Reimatecin toppatöppöset, lämpimämmät kuin ne äitiyspakkauksen vastaavat, ja pitävät kosteuden hyvin töppösten ulkopuolella. Muuten olisin kyllä varmaan hankkinut Stonzit.
 6. ^ Jos ne viestit on jo lukituissa ketjuissa, niitä ei pääse enää muokkaamaan.
 7. Saa poistaa: http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/14146-saa-poistaa/#entry1500959
 8. Siis apua! Mä laitan bodyn sukkisten päälle, enkä oo edes ajatellutkaan tekeväni toisinpäin. Ihan sen takia, että muuten ne sukkahousut roikkuu pian polvissa. Puolipotkareita mä en lapsellani käytä, joten en osaa sanoa. Varmaan samasta roikkumissyystä joutuisin pukemaan bodyn päälle. Enkä oo eläissäni tanssitunnilla käynyt!
 9. Mulla ja neppareilla on joku viha-vihasuhde, ja niitähän vauvanvaatteissa piisaa. Nauhalliset kietaisubodyt oli siis enemmän mun makuun. Kietaisubodyt muuten oli kyllä vähän turhia meillä, kun sain tavalliset bodyt puettua paljon nopeammin ja helpommin. Puolipotkarit jäi kaikki käyttämättä. Ne oli aina vääränmallisia, joko liian leveitä, lyhyitä, pitkiä tai teräosa oli liian lyhyt isojalkaiselle vauvallemme. Paidat oli kesällä turhia, nyt olen ottanut ne käyttöön. T-paitabodyt oli aika turhia, sillä vauvalla piti kesälläkin olla jotain pitkähihaista.
 10. Meillä on ollut käytössä Aventin, Ainun, MaMin, Nubyn ja Tigexin pulloja. Aika paljon erilaisia, siis. Kun vauva oli 2-3 kuukauden iässä, siirryttiin käyttämään pelkästään Aventin pulloja, eikä varmaankaan vaihdeta enää. Mulla sattuu olemaan rintapumpussakin sellainen liitoskappale, jolla saan pumpattua suoraan Aventin pulloon. Aventin pulloista ainakin tuntee ja kuulee konkreettisesti, kun se ylimääräinen ilma puskee sieltä kaulan alta pois. Koska meillä koliikki johtui paljon muustakin kuin pelkistä mahavaivoista, niin siihen tuttipulloista ei ollut paljoa apua. Voihan sitä ajatella, että niitä mahakipuja olisi voinut olla enemmänkin.
 11. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13610-saa-poistaa/#entry1455127 Saa poistaa!
 12. Kotona, osa tuli työtuolille, suurin osa kylpyhuoneen lattialle (kätevää, kun siellä oli lattiakaivokin ). Suurimmat holahdukset jäivät kotiin, vähän tuli vielä ajomatkalla sairaalaan ja pieni osa vielä sairaalassa.
 13. Kiloja tuli 14, joista suurin osa raskauden loppupuolella. 11 kg karisi viikossa tytön syntymän jälkeen, ja loput noin kuukaudessa.
 14. Juu ei todellakaan ole vielä iskenyt.
 15. Aika olisi muuten annettu 39+0, mutta leikkurin väellä oli tuolloin tykypäivä. Viikonlopun takia päiväksi valikoitui 39+3. Tosin pikkulikka ei sitten jäänytkään odottelemaan, vaan halusi syntyä 38+6.