KuivaOmena

Aktiivijäsen
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

About KuivaOmena

 • Rank
  Tavis
 1. Molemmat öljyt on kuulemma ihan samaa tavaraa eri purkeissa, se tavallinen vain halvempaa!!!
 2. ^Mietin, että ei kai haittaa jos annat yhden luomukierron tulla ennen clomien aloitusta, kun kuitenkin luomuna ovuloit. Voisit otattaa progesteronitason ensi kierrossa ja jos se on riittävän korkea luomunakin, niin eikö raskautta voisi hetken yrittää myös ilman clomeja?
 3. KP17 gynellä käyty. Aluksi meinasi ettei noilla kp:llä ultraa lainkaan, mutta suostui sitten. Tänään siis limakalvo hyvä, 8mm. Ovulaatioplussa saatu (ainakin, en jaksanut testata enempää) kp15. Oikea selvästi PCO-rakenteinen munasarja, vasemmalla kysta kooltaan 1X1.1 cm, joka lääkärin mukaan mahdollisesti voi olla keltsi. Viikon päästä maanantaina 28.11 eli kp22 progesteronikoe ja jos se OK, niin miehen simpat tutkitaan. Gyne arveli että välillä irtoaa liian pieniä folleja, siitä tiputteluvaivat (mulla useassa kierrossa vaivana luteaalivaiheen tiputtelu, jota voi kestää vaikka yli viikonkin!!!). Mutta eikö progesteroniarvo voi olla eri joka kierrossa ja vaihdella follien laadun mukaan??? Mietin vain että JOS progesteroni on OK (mitä kyllä hiukan epäilen...) niin eikö clomeista kuitenkin voi olla apua tiputteluun niitä kiertoja ajatellen, jos esim. seuraavan kierron folli onkin p*ska ja taas alkaa tuhruttaa läpi jo DPO 2-3. Gyne kuitenkin kielsi aloittamasta clomeja ennen koetulosta... Vaikka toukokuussa ne jo ehti määrätä YK1:ssä.Uskotteko että on v*ttumaista kun tiputtelee ensin melkein 2vkoa ja sitten tulee menkat (onneksi noin pahaa tilannetta ei ole ollut kuin viimekierrossa...)
 4. Täällä yksi, joka epäilee että munasolut on "raakoja" kierto pelaa, oviksia tulee, mutta ei tulosta niin ja PCO on.
 5. ^Mulla on aivan erilainen suhtautuminen sisarusten lapsiin kuin muihin!!! Kavereideni ja tuttujen vauvauutisia en oikein kestä, mitä lähemmäs osuu, sen pahemmalle tuntuu Mutta kun pikkuveljeni kertoi että heille oli tullut keskenmeno, olin aivan hajalla. Toivon heille uutta vauvaa yhtä paljon kuin meille omaa. Varmaan vaikuttaa, että tiedän ettei se ole heillekkään helppoa, mutta luulen että sisarusten lapset ovat monelle muutenkin eri asia. "Omaa lihaa ja verta". Lisäksi toivon että vanhempani saavat kokea isovanhempina olon (mieluiten nyt kun ovat alle 60-vuotiaita), mutta sitä varten pitäisi jonkun meistä onnistua. (siskolla ei ole vielä edes miestä, joten hän luultavasti on se musta hevonen joka yllättää kaikki )
 6. Siinä kp16-19 tullut eka ovisplussa (testi näyttää plussaa aina 2pv) eli ovis kai sitten kp17-20. Kierrot 31-34pv
 7. ^Tähän pitäis nyt olla semmonen "tykkää"-nappi Muoks. Luin siis ensin, että Tellus aikoo tulla kirjaamaan YK7 plussan, siitä minä vasta tykkäisinkin
 8. Toivottavasti olet se pakollinen poikkeus säännössä!
 9. Aika jäätävä jakauma, siis meikäläisen kannalta
 10. Itse ajattelin kyllä ihan hoitoja, en kikkakakkosia... Eli kevyet on hormooneja ja raskaat sitten ihan toimenpiteitä. Onko ymmärretävä jako?
 11. Lisäsin tuohon myös kohdan "en vielä tiedä", jos joku odottaja haluaakin vastata Itseä kiinnostaa tässä erityisesti tuo luomu/hoitoplussien suhde.
 12. No ei minusta kyllä ole niin samanlainen ettei molemmille ole tila...
 13. Niin, siinäpä se. Kuinka kauan yrititte ennen kuin plussasit ensimmäisen kerran? Aloittaja ei itse valitettavasti voi osallistua galluppiin, menossa YK6 ilman ainuttakaan haamun poikasta raskaustestissä Muoks, nou hätä, onnistui vielä korjata
 14. Miksi muiden onni on oma suru? Luulen että kyse on myös ulkopuolisuuden tunteesta, lapset antavat muille matkalipun sellaiseen maailmaan, minne minä en ehkä koskaan pääse
 15. ^Eikö kp1 ole vasta kunnon vuoto, siis sellainen että pitää käyttää jo jotain suojaa... Ja jos se kunnon vuoto alkaa esim. tänään vasta illalla (klo 18 jälkeen??) kp1 on vasta huomenna. Näin muistan jostain lukeneeni.