Jepatin

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Jepatin

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 03/27/90
  1. huh. mua ihan oikeesti stressaa ja pelottaa tosi paljon. sit kun aina ei huomaa esim. porkkanakakkua ( ?) kun syö että eikös se kuorrute ole tehty sulatejuustosta eikä ole kuumennettu, joten eikös sekin ole riski? Onko kellään tietoa että vaikuttaako listeria bakteeri lapseen kuinka nopeasti? Eli jos huomaan että hups söinpä sitä kuorrutetta tai jotain muuta mutta lapsi liikkuu edelleen normaalisti niin voi vähän huokaista? Sitten hei sellainen idea/pyyntö että voitaisko pistää tänne joitain ruokareseptejä jotka on sopivia? Itellä on ongelmia tän syömisen kanssa ollu alusta asti eikä loppua näy, ei meinaa mielikuvitus enää riittää ongelmaratkasuun. Ehkäpä te voitte auttaa, eli miltä teidän ruokalista näyttää ?
  2. Kuulostaa hyvin hyvin tutulta. Parin viikon takaset lempiruuat tuo nyt lähinnä palan kurkkuun. Kaikki keskittyminen menee ruokaan! Välillä tunnen hirveetä syyllisyyttä siitä etten pysty olemaan iloinen - kaikkihan on kuitenkin ihan hyvin. Kylläpä helpotti löytää tää keskustelu! Oon vähän kärvistelly että eikö kukaan muu kärsi tästä kuvotuksesta Mulla se alko vasta viikko sitten, eli vielä ei oo kauan jatkunut. Kertaakaan en oo oksentanu mutta lähellä on jos menee edes lähelle keittiötä. Silti pitäis lähes 1h välein jotain syödä. Kiitos teiän listoista, niitä lukiessa ajattelin että miksen oo ite tajunnu yrittää kyseisiä aineita, jotenkin aivotkin mennyt ihan narikkaan eikä edes keksi mitään mahdollisia ruoka-aineita! Nyt ei muuta kun yrittämään näiden listojen avulla. Tsemppiä
  3. hei nythän vasta tajusin että mulla lukee Genderissä että male, vaikka selkee female hups, ja nyt en tietty löydä kohtaa josta sen voisin vaihtaa, löytyykö keltään neuvoa?
  4. onnea uusille plussanneille!
  5. mä kanssa aluksi mietin sitä mutta sitten onnistuin kopioimalla sieltä koodin allekirjoitus kohtaan.. hmm mutta en valitettavasti muista mikä niistä koodeista on se oikea..
  6. Jippii, täällä uus tuleva äiti. Vielä on tosi aikasta, 4 viikkoo 1 päivä, mutta tää on niin innoissaan ettei housuissaan pysy! ps. Miten ootte saanut tuon ihanan lilypie jutun ? <-- onnistuinkin jo Ja paljon onnea muillekkin odottajille!