Brumme

Aktiivijäsen
 • Content count

  698
 • Joined

 • Last visited

About Brumme

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 12/08/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Vantaa
 1. Oli siellä montakin kivaa mun mielestä . Tosin muakin harmittaa ettei haalaria tullut, hitto kerrankin kun mulla olis vauva jolle pukea se
 2. Mä haluaisin testata jotain uutta sisävaippaa, olisiko vinkata jotain kivoja? Meillä on siis reilun 2 kk:n ikäinen poika, painoa on noin 7 kiloa eli ei kovin pieni. Tähän asti meillä on ollut sisävaippoina Nalle Nöttösen s-koon sisävaipat, mutta ne ovat jäämässä pieniksi. Lisäksi meillä on Royalin läpällinen velour-sisävaippa sekä Vihreän variksen velour-sisävaippa. Enimmäkseen käytössä on taskuvaipat, mutta haluaisin hankkia nyt lisää sisävaippojakin. Haluaisin sellaisen hyvin istuvan sisävaipan, jonka kanssa paketista ei tulisi ihan kauhean möhkö. Saisi mielellään olla sellainen, jota ei tartte laittaa näpsyllä, poika on niin kova veuhtomaan että vaippaa laittaessa se näpsy irtoaa moneen kertaan ennen kuin saan kuoret tai villikset päälle . Oliskohan esim. Pehmo-Nallet hyviä? Muita samantapaisia muilla merkeillä?
 3. ^Just meinasin tulla kysymään samaa
 4. ^Voi vitsi miten kivan näköinen ! Ei kyllä taida Jesperissä olla Moloa
 5. Meidän pojan painoksi arvioitiin koko raskauden ajan n. 3500 g (kaikissa ultrissa, lääkärintarkastuksissa ja neuvoloissa sanottiin aina, että "keskikokoinen, kolme ja puoli kiloa". Myös synnytyksessä kätilö arvioi mahan päältä tunnustellen pojan olevan tuon kokoinen. Vaan eipäs ollutkaan, vaan painoi 4170 g . Poika syntyi rv 41+2.
 6. 40+2. Tuskaa. Toivottavasti ei tarvitse kovin montaa käyntiä tehdä tähän ketjuun
 7. Mäkin joskus etsiskelin Storsakeja monestakin nettikaupasta, mutta sama juttu kuin m.cranella, saman ne maksoivat kaikissa, valitettavasti .
 8. ^Esim. Lumingerie ja NursingBra myyvät isompiakin imetysliivejä
 9. Mä ostin meidän pojalle verkkapuvun pari viikkoa sitten jesper juniorista. Tytöille oli violetin värisiä.
 10. Olipas jännää lukea tämä, itselle nimittäin tuli juuri samankaltainen mielikuva aiheesta. Harmaasävyjä ja tummaa violettia. Ei välttämättä mitään kovin tarkkaan esittävää. Tuo Possun mainitsema sumu ja usva tuli myös minulle mieleen.
 11. Ihottumaan voi auttaa myös coolmax-alushousut vaipan alla. Kuulemma hyvät esim. atoopikoilla.
 12. Samoin
 13. Wilmiksessä vapputarjouksena 1 norm.hintainen vaate -40%, voimassa vielä tänään.
 14. Meidän 3,5-vuotiaalla on kerran viikossa "minilattarit" eli tanssitunti, joka tosin kestää vain puoli tuntia kerrallaan, kun on tarkoitettu 1-3 -vuotiaille. Siellä on siis vanhempi mukana. Nyt juuri oli kevään vika tunti, katsotaan jos syksyllä sitten jatkaisi samaa harrastusta. Tai sitten kenties joku muu juttu. Tanssituntiin päädyttiin ihan vain siksi, että poika tykkää tanssista ja itse arvostamme liikunnallisia harrastuksia. Ei poitsu vielä kauhean hyvin jaksa keskittyä askelkuvioihin, mutta tykkää kuitenkin tunneilla käydä. Toisinaan poika käy myös viikonloppuna isänsä kanssa kuntokeskuksen touhutunnilla. Se on kuitenkin satunnaista. Päivähoidossa olevalle ei omasta mielestäni ole järkevää kasata montaa säännöllistä harrastusta, kerran viikossa on aika passeli .
 15. ^Oli myös myymälässä tuo tarjous