Öttiäinen

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Öttiäinen

  • Rank
    Aloittelija
  1. JackieO, missä päin Kiinaa asustatte? Olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaista elämä siellä lasten kanssa on. Kiina olisi siis meidänkin kohdemaana, jos päätetään lähteä. Onko täällä muita, joilla on kokemuksia asumisesta Kiinassa? Kuulisin mielelläni kokemuksia Miten lapsenne viihtyvät, onko siellä paljon suomalaisia?
  2. Esikoisen kohdalla homma oli melko salaista. Nyt on ehkä rennompi mieli ja kai sitä läheisimmille ystäville voisi kertoa.. Mutta eipä ole vielä mitään kerrottavaa paitsi tämä vaivaava vauvakuume
  3. Katsotaan milloin ay aloitetaan mutta vähintään neljä vuotta tulee ikäeroksi täällä. Enemmän kuin olisin halunnut mutta aina ei saa mitä haluaa.
  4. Soitin äidilleni ja kerroin että meillekin tulee vauva. Äiti tarkensi että puhutaanhan ihmisvauvasta Ei ollut ihan varma haluanko koskaan lapsia, oli kyllä sitten ihan iloinen uutisesta.
  5. Ei minustakaan ole hyväksi lapselle eikä niin tarpeellista edes aikuiselle, siksi ei ole tarvetta edes maistattaa. Jos joskus ylitsepääsemätön tarve tulee antaa niin pitää varmistaa että on vahvinta mahdollista ja mustaa, niin ehkäpä ne maistamishalut siitä hälvenee
  6. Vuoden ikäisenä siirrettiin omaan huoneeseen. En edes muista miksi niin myöhään, yösyötöt olivat jo aikaa sitten jääneet. Jotenkin kun se siirto viivästyi, niin sitä ei vaan raaskinut.. Mutta hyvin se sujui lapselta
  7. Rivarissa , 5 h, n. 110 neliötä. Asujina kaksi aikuista ja yksi lapsi. Ostettiin asunto tosin lapsettomana mutta toiveissa oli jo silloin jälkikasvu.
  8. Viidennestä kierrosta salakavalasti, laskureiden mukaan meni kyllä pitkälti ohi oviksen. Ei nekään kaikkea tiedä
  9. Meidän lapsiluku on nyt ajatellen kaksi, mutta eihän sitä tiedä mihin ajatukset muuttuu jos toisenkin joskus syliin saa
  10. Piti laskea päivitetty lukema ja hui kauhistus.. 29 näytti se. Pitää varmaan alkaa rydistäytyä, olen vielä lihonut edellisestä raskaudesta.
  11. Täällä taitaa kaikki jo asustella ulkomailla? En sinänsä kuulu ketjuun (vielä) että täällä vasta pohditaan muuttoa. Miehellä olisi mahdollisuus työskennellä ulkomailla ensi vuonna, joten aikaahan tässä vielä on harkita. Kiinnostaisi tietää, mitä asioita kannattaisi ottaa huomioon muuttoa harkitessa? Meillä suuntana Aasia. Ja yksi lapsi on, pian kolmevuotias ja toista harkitaan. Ja tosiaan vasta mietintäasteella ollaan eikä ole varmaa pääsisikö mies edes siihen paikkaan jos päätetään lähteä yrittämään. Taustaselvitystä on silti tehtävä.