Valoisa

Aktiivijäsen
 • Content count

  1926
 • Joined

 • Last visited

About Valoisa

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 10/01/80

Profile Information

 • Location
  Espoo
 1. Mä kanssa kannan kysymykseni kekoon; meillä on 22.1 kimppakäynti NKL:lle jossa käydään tutkimusten tulokset läpi. Tapahtuuko tuolla käynnillä muuta, esim ultra tms? Saakohan jo tuolla visiitillä mahdollisia lääkityksiä, vai pitääkö odotella varsinaisiin hoitoihin?
 2. Minä en pyöräile, mutta isäntä pitäisi saada pakotettua hankkimaan kypärä itselleen jo esimerkin vuoksi. Lisäksi mä tiedän miten urpo se on ajellessaan (kruisailee kuin viimeistä päivää) vaikka itse kuvittelee olevansa kovinkin fiksu. Mä toisinaan jo nyt välillä pelkään jos sillä kestää työmatkassa, että jos se onkin kaatunut ja...
 3. Jos on halukkaista pulaa mä voisin ottaa myyntipuolen ja/tai km-alueen huollettavaksi.
 4. ^Ylemmässä kuvassa näkyy kyllä haalea viiva
 5. ^Hanki digitesti. Siinähän tulee mukana korkki jonka saa siihen kastettavan osan päälle Meillä isäntä tuskin panisi pahitteeksi jos vaikka tökkäisin eteen koko kipollisen pissaa. Sanoi itsekkin että kun on nähnyt mun synnytävän, ei mikään enää järkytä
 6. Mä menin linkulla Tosin oli käynnistys edessä, niin ei mitään paniikkia.
 7. Rautis eikös sulla ollut se kakkalaulukin relatipoista tms? Gefilustipat voisi laittaa kokeiluun. Katsotaan ensin mitä googlettamalla tuosta irti saan. Ainakin eri öljy noissa kahdessa on.
 8. Meillä oli 2,5kk ikäisellä pojallamme käytössä rela-tipat jotka jätimme pois silti jatkuvien vatsavaivojen vuoksi. Onko muilla kokemusta tippojen pois jättämisestä ja kuinka kauan on vaikuttanut esim. kakkaamiseen? Mä oon googlettamallakin koittanut etsiä vastausta siihen kuinka nopeasti nuo tipat poistuvat elimistöstä ja suolen toiminta siltä osalta luulisi normalisoituvan. (Olin kahden vaiheilla kuuluuko tämä tänne vai terveysosastolle. Jos mode on sitä mieltä ettei tänne kuulu saa toki siirtää )
 9. Mulla radi todettiin todella myöhään, vasta n. rv 34 ja seurantakin aloitettiin vasta pari kolme viikkoa myöhemmin. Mulla oli kaikki kolme arvoa koholla mikä tuli ihan täytenä yllätyksenä. Poika syntyi laskettuna aikana (käynnistettiin hepatoosin vuoksi) ja oli 2860g ja 50cm. Sokeritkin mittauksissa kohdillaan syntymän jälkeen. Siltikin eräs jorvin yököistä puhui meidän pojasta sokerivauvana, mikä siinä synnytyksen jälkeisessä tilassa loukkasi, sattui ja v...tutti ihan perhanasti.
 10. Ihania kuvia Tässä meidän pikkumies, ikää 1 vrk: Tässä n. viikon iässä
 11. Meillä arvio meni ihan nappiin. 2800g poikaa odotettiin ja sen kokoinen sieltä tulikin. Käsikopelolla poikaa veikattiin 800g painavammaksi. Pitkä, hoikka ja isopäinen (Ei siis tule äitiinsä muuten kuin pään koon puolesta)
 12. Evie: se mainos on mun lemppari. Huippu! Tänään meikä pillitti koska mies kysyi vähän väärällä äänenpainolla moneltako haluan lähteä ikeaan
 13. Toistaiseksi tässä raskaudessa on kertynyt 5 ultraa. - Np-ultra - Rakenneultra - Kokoarvio (radin vuoksi) samalla tarkastettiin tarjonta PT epäilyn vuoksi. - 2x hepatoosikontrolliultraa.
 14. Jos ei olisi kaiken maailman raskauskremppaa (radi + hepatoosi) olo olisi oikein hyvä. Noita kahta lukuunottamatta meno on ihan ok, liekkö korkea kipukynnys vai mikä kun ei supparit juuri stressaa. Kaikki muut jännittävät tulevaa synnytystä enemmän kuin minä Mä vaan otan päivä kerrallaan.
 15. Mulla on oman koon äippähousut sopinut tähän saakka. Joissain paidoissa joutunut vaan ottaa huomioon kasvavan rintamuksen, kun joissain malleissa ei ole otettu tarpeeksi huomioon. Joissain malleissa on taas vähän liikaakin extraa. Kokeilemalla se selviää Alushousujen kera on tosin joutunut ottaa kokoa isompia.