pepper79

Aktiivijäsen
  • Content count

    140
  • Joined

  • Last visited

About pepper79

  • Rank
    Aktiivi
  1. Ihania ja hauskoja työnimiä! Eka oli papu, toka oli leijonanpentu (hänen horoskooppimerkki), kolmas on nyt möhkylä, ainakin vielä!
  2. Tänään rv 9+2 kuului sydänäänet selvästi! Hoikka olen minäkin ja ihan häpyluun vierestä äänet bongasin!
  3. muoks, pois
  4. Edelliseen omaan valitukseen, en mennyt näytille asti, mutta muutaman kerran puhelimessa neuvoteltiin asiasta ja sain e-reseptin omasta toivomuksesta Teroihin (vuoden resepti) ja nyt kun niitä olen perjantaista lähtien ottanut niin vuoto on tyrehtynyt kokonaan, eli menkkoja siis odottaessa! Hajut hävis sen viimisen "palan" tulon jälkeen..
  5. Toivottavasti Lilja oot nyt jo selvillä vesillä!! Ja toivottavasti Khadeijalla on alkanut vuoto jo! Mulla ainakin kesti välillä teroissa toista viikkoa ennenku vuoto alkoi ja liian pienellä annostuksella ei käyny mitään... Ja Toivotaan, että Ratamolla meni kaikki hyvin! Eritevaroitus taas: Mulla on vuoto ollut loppu jo ehkä pari viikkoa ainakin.. Pääsiäisenä tuli kaks kertaa peräkkäin pyyhkiessä ihan puhdasta verta ja aattelin että voisko peräti mulla alkaa luomumenkat.. No se loppu siihen ja nyt eilen, hyi yöks, pöntöllä istuessani tunsin, että nyt tuli jotain ja pyyhkäisin niin sellanen 2,5cm x 1cm köntti tuli ja veristä limaa ja jotain minimini-repaleita.. Mulla on muutaman kerran vähän pistäny oikealle puolelle alavatsaa ihan pikkasen viimisen viikon aikana, mutta en oo kiinnittäny huomiota sen enempää siihen, kun mulla saattaa aika ajoin pistellä enemmänkin.. ja yhdynnässä on huomattu, että mun alapää haisee vieläkin oudolle aika ajoin, muuten sitä ei huomaa.. ISO HUOH! En vaan nyt jaksais mennä minnekään ultraan taas, aattelin kesän korvilla (lue touko-kesäkuun vaihde) mennä vasta yksityiselle.. Mitä mieltä ootte? Olisko parempi vaan mennä suoraan näytille vai seurata vielä mitä tapahtuu?? Nythän siis ei vuoda eikä tuu pyyhkiessä mitään enää eikä tullu enää illallakaan.. Tää vaan on niiiiiiiiin ärsyttävää, kun ei saa laskea jo asiasta irti KOKONAAN!!!
  6. Pitsu <3 Ihanaa että kaikki on hyvin!! Khadeija, tosi hienoa!! Lilja, harmi että vuoto vaan jatkuu, tiedän miten rasittavaa se on ja tosiaan muistuttaa tapahtumista jatkuvasti. Ja hyvä kun lääkäri soittaa niin saat helposti pyydettyä apua/konsultaatiota tilanteeseen. Kannattaa varmaan vaatia päästä ultrattavaksi! Tsemppiä!
  7. Kyllikki79, mulla ihan sama toisen raskauden jälkeen, muutaman kuukauden vuodin ja sit sain Primolutit ja menkkojen jälkeen vuoto loppui (vaikkei menkat jatkuneetkaan). Khadeija, pahoittelut sulle siitä, että et koe päässeesi sellaiseen hoitoon, kun haluaisit. Minä jos kuka tiedän miten pitkältä yksikin kuukausi tuntuu sillä hetkellä, kun kovasti haluaisi olla raskaana. Toisen raskauden päätyttyä mies oli sitä mieltä ettei enää ikinä halua kokea moista eikä halunnut edes yrittää uutta raskautta, kun taas minä olisin halunnut sitä saman tien. Odotin vuoden ennenkuin hoitoja jatkettiin, jäinkin toisesta hoitokierrosta raskaaksi, mutta sain keskenmenon 1v ja 3kk edellisestä menetyksestä. Se oli rankkaa. Siitä meni vielä puoli vuotta ennenkuin raskauduin uudestaan (onnistunut raskaus). Näin jälkeenpäin se aika tuntuu kuitenkin lyhyeltä, mutta sitä elettäessä se tuntui helvetiltä! On kliseistä sanoa, että ota rennosti ja yritä ajatella jotain muutakin kuin uutta mahdollista raskautta, sehän se parasta olisi, mutta tiedän, että vaikka kuka sanoisi mitä, mieli tuntee mitä tuntee. Jos koet, ettet haluaisi teroilla puolta vuotta, onko sulla mahdollisuuksia mennä toiselle lääkärille ja saada vaikka clomeja kokeiluun ultraseurannalla. Lääkärin näkökulmasta aateltuna hän varmaankin aatteli, että puoli vuotta on lyhyt aika ja kun onnistuitte teroilla aikasemminkin niin nytkin siihen hyvät mahdollisuudet, vaikka susta tuo puoli vuotta tuntuu varmaan ikuisuudelta! Toivon sulle (ja kaikille muillekin lasta haluaville) oikein paljon plussa onnea!! Meillä lapsihaaveet on todellakin tauolla, koska mies on tyytyväinen näinkin. Mulla taas (niinkuin jo aikaisemmin kirjotin) ylläriraskauden takia vauvakuume on nostanut päätään aika kovasti. Tiedän, että asiasta on turha käydä taistelemaan, nyt vaan ei ole sen aika. Mulla on kaks ihanaa lasta ja yritän nyt kovasti keskittyä perheeseen, nauttia siitä ja katsoa tilannetta uudestaan vaikka vuoden kuluttua. Suurin kaipuu, jonka Khadeija sun kirjotuksesta luen, on tyrehdytetty kahdella maailman tärkeimmällä aarteella. Toivottavasti jokainen vauvasta haaveileva saa oman nyytin syliinsä ennemmin tai myöhemmin.
  8. Lilja, en muista kirjotinko jo aikasemmin, mut mulle sanottiin että voi vuotaa 8 viikkoakin.. Jos sen yli ni sit uudelleen lääkäriin.. Mullakin tiputtelee edelleen pikkasen, ei enää punasta vuotoa, ruskeaa tuhrua, ja veriviivoja, sellasta limasta vuotoa enemmänkin, nyt siis mennään jo viidettä viikkoa..
  9. Liljalle voimia! Pitsu Mielessä olet myös sinä ollut. Miten sulla menee, maanatainako sulla oli aika? (Ei ehkä tän ketjun juttuja, mutta kuitenkin..) muoks. kirjotusvirheet
  10. Amalia, en osaa tuohon nyt itekkään vastata tarkemmin.. Mulla on siis PCO ja nykyään ei tuu menkkoja oikeesti ollenkaan (2011 synnytyksen jälkeen on tullut yhdet menkat ja nekin tuli varmaan sen takia kun oli kova stressi ja kroppa ihan sekasin).. Muistan vaan kun lääkäri totesi silloin 2009 synnytyksen jälkeen mun tiputtelevan sen takia, kun ei oma kroppa toimi ollenkaan (ei ollut kohdussa limakalvoa juuri yhtään ainakaan..), puhui vaan että mun hormonitoiminta on niin alhanen, että sen takia vuotaa.. Taisin saada silloin estrogeenilaastarit, Primolutit ainakin ja niiden tuomien menkkojen jälkeen tiputtelu loppu vaikkei menkkoja sitten enää uudestaan tullutkaan..
  11. Kolme viikkoa tyhjennyksestä ja Hcg oli 9,4, eli hyvin on laskenut. Niukkaakin niukempaa vuotoa on edelleen lähes päivittäin, hoitaja sanoi just puhelimessa, että voi kestää jopa 8 viikkoa.. Mullahan tossa toisen raskauden jälkeen ei niukka vuoto vaan loppunu ja kävin yksityisellä ja siellä todettiin niin olematon hormonitoiminta, että vuoti sen takia.. Eli kai tässä sitten matka sinne yksityiselle käy jossakin vaiheessa.. Tsemppiä Jennitykselle, toivotaan, että kaikki olis kuitenkin hyvin! Ite oon palannu oikeestaan normaalin arjen rutiineihin, vaikka takaraivossa välähteleekin haamuraskausviikot ym. Kyllä tää tästä taas!
  12. Moi! Reilu pari viikkoa tyhjennyksestä. Vuoto on todella niukkaa ollut jo viikon ainakin, joinakin päivinä ei vuoda ollenkaan, toisina taas tulee pyyhkiessä vähän jotain, pikkuhousun suojalla pärjää. Tein eilen aamulla apteekin oman raskustestin ja näytti puhdasta negaa. Tunti testin tekemisen jälkeen saattoi näyttää viivan paikkaa jossakin valossa, illalla taas (sama testi siis) näytti ihan puhdasta negaa. Olen kyllä tosi tyytyväinen. Mulla on vielä ens tiistaina se Hcg-verikoe. Yksityisellä varmaan käyn myös vielä joidenkin viikkojen jälkeen näytillä, kun muutenkin hormonit on ihan sekasin. Miten muut voi, Khadeija, Hilda? Mä yritän kovasti nyt vaan jatkaa elämää ja arkea, nauttia vielä lapsista kotona, kun töihin paluu odottaa muutaman kuukauden kuluttua..
  13. Khadeija, jos vaan yhtään tuntuu siltä, että sairasloma tekee hyvää, niin ota vaan. Pakolla rämpiminen tuppaa kostautumaan kuitenkin myöhemmin.. Mulla on myös fiilis, etten raskaana olis ollukkaan. Tai, että keskenmenosta olis vähintäänkin jo kuukausia. Niin mulle kyllä kävi aikasemminkin, ensin tuli itku kovasti ja sit parin päivän päästä mieli sulki koko asian. Olin vaan fyysisesti tosi väsynyt. Toisaalta, viime keskenmenossa jatkettiin heti hoitoja ja yritettiin uutta vauvaa. Nyt on vaan jotenkin tyhjä olo, kun ei oltu edes vauvaa yritetty ja silti se multa riistettiin, eikä uutta edes yritetä. Nyt on jo kolmas kevät, kun aurinko paistaa, eikä se tunnu miltään. Vuoden 2009, 2010 ja nyt 2013 alut on ollu vaan niin ankeita. Näen kyllä ton auringon, mutta se tunne, joka mut valtas vuonna 2009 vyöryy päälle. Keskiviikkona on mun enkelipojan syntymä/kuolinpäivä. Elämä vaan on. Ei auta.
  14. Khadeija, mä oon niin pahoillani sun puolesta. Toivotaan, että tyhjennys menee fyysisesti hyvin. Mähän sen tein viime tiistaina. Enemmän siitä tuolla lääkkeelinen kohdun tyhjennys.. -osiossa. Paljon voimia sinulle, ja muillekin suru-uutisen kohdanneille.
  15. Kiva kuulla Hilda, että näitä fyysisesti vähän helpompia tyhjennyksiäkin on muillakin, antaa toivoa toisillekin.. Ja tuo henkinen puoli, se onkin sitten ihan eri asia. Omista kokemuksista voin sanoa sen verran, vaikka kuinka sydän on vereslihalla tällä hetkellä, koen, että tämä on armollisempi vaihtoehto kuin myöhäinen keskeytys, jonka koin toisessa raskaudessa sikiön vaikeiden rakennepoikkeavuuksien takia (todennäköisimmin raskaus ei olis menny loppuun asti tai pieni selvinnyt ollenkaan, jos selvinnyt ihmeen kaupalla, niin elämä olis ollu lyhyt ja kivulias). Se ei tietenkään poista tätä surua, mutta antaa aina vähän erilaisen katsantokannan asioihin. Eniten tässä mun tilanteessa on kai se, että mä olen aina toivonut kolmea elävää lasta, ja mies ei niinkään enää välittäisi uutta yrittää ja nyt tämä luomuihmeraskaus sai minuun niin kovan vauvakuumeen, etten tiedä mitä tästä vielä seuraa..