silvis

Aktiivijäsen
 • Content count

  510
 • Joined

 • Last visited

About silvis

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

2317 profile views
 1. Silmät on itsellä ollut nyt ns. Uusi vähän erilainen ongelma. Ensinnäkin silmät kuivuu paljon ja toinen on nämä ns. Pölypallot/lentävät madot silmissä. Huomaa varsinkin töissä kun katsoo paljon näyttöä, tuntuu että kokoajan jotaib leijailee,se on ärsyttävää ja väsyttää entisestään silmiä.
 2. Samanlainen viiva Nelimolla minkä sain ekana päivänä kun testasin ja plussa oli
 3. En ole salannut, mutta en ole vielä huudellutkaan. Varsin moni kyllä asiasta tietää, olen kertonut jos siitä on ollut jotain hyötyä/selventanyt asioita.
 4. Kullannupulla näyttää kyllä tosi lupaavalta
 5. Sanghillahan ihan selkeä plussa sieltä pilkistää!! Muoks: hah nyt vasta hoksasin
 6. Miten muuten kantarellien kanssa? Saako sitä syödä hyvillä mielin?
 7. Mulla oli oikeestaan oviksesta lähtien mahassa ihme juilimista, vähän väliä jotain ihme poltteluita ja kipuja. Tissit tuli kipeeksi muutama pvä oviksen jälkeen ja nyt ihan parin päivän aikana ne on tullu ihan sikakipeeksi. Aamulla oleva etova olo alkoi jo kp 25/28-30, pakko aamulla syödä jotain niin tulee hyvä olo. Kurkkukipua (tosin voi johtua flunssasta), sitä perus palelua on kyllä ollut. Viikon ajan olen nähnyt ihan järkyttävästi unia jotka on ollu todella todentuntuisia!
 8. Kaksi oli suunnitelmissa, koskaan ei edes mietitty kolmatta kunnes pikkuhiljaa kummankin kasvaessa alkoi haave kolmannesta hiipimään mieleen. Kolmas on vasta tekoasteella, katsotaan miten käy mutta tervetullut lisä olisi Eli tuli todistettua, ettei sitä aina kannata niin tarkkaan suunnitella
 9. Kuparikierukka oli ja meni, otettiin pois kp 24 ja normaalisti kierto on26-28pvä nyt kp 30 alkoi menkat joten vähän venähti mutta ei niin pahasti.
 10. Emmaljungan edge duo kopassa on tuo selkänojatoiminto (ainakin kun 2011 ostin vaunut). itsellä tuli käytettyä sitä monesti, tosin ehkä ihan nuin istuvaksi ei saa, mutta siinä vaiheessa kun nuin haluaa jo istua niin sama siirtyä istuinosaan.
 11. Olin kommentoimassa ihan jotain muuta kunnes huomasin olevani parin sivun päässä No salamanterin testissä valitettavasti en näe mitään
 12. Nostetaampas tätä aihetta, haluaisin kuulla kokemuksia sterilisaatiosta, kuinka helposti sen on saanut? Onko kellekkään tehty synnytyksen yhteydessä vai sitten milloin? Toinen mikä kiinnostaa onko jälkikäteen tullut mitään ongelmia? Tässä pohdiskelen kun kolmannelle on lupa annettu tulla ja tämä tulisi olemaan se viimeinen, että pitäisikö tehdä tämä jotta ei koskaan tarvisi pohtia enää ehkäisyä. Kuparikierukka on tällähetkellä, se on kyllä toiminut ja ollut ihan ok, lukuunottamatta ensimmäisen puolen vuoden aika olleita järkyttäviä kipuja oviksen aikaan sekä runsaat menkat.
 13. Ompas kiva aihe (vaikkakin varmasi tunteita herättävä ). Ymmärrän täysin aloittajaa, todellakin voi yhtäaikaa rakastaa lapsiaan ihan yli kaiken, haluaa niiden kanssa touhuta ja antaa kaikkensa, mutta toisaalta myös haluaa edetä urallaan ja tykkää työstään. Itsekin kamppailen jatkuvasti asian kanssa, meillä on kaksi lasta ja pohdinnassa että tehdäkkö kolmas vaiko eikö. Viihdyn todella hyvin työssäni, mutta toisaalta viihdyin todella hyvin kotona kun olin äitiyslomalla ja nytkin kaipaan aikoja, että saan rauhassa viettää lasten (ja mieheni) kanssa aikaa yhdessä ja rauhassa. Tottahan se on, että paljon joutuu töitä kantamaan kotia ja iltaisin tekemään, mutta kääntöpuolena on, että ylityöt saa pitää vapaana eli niitä ihan miellään tekeekin ja näinollen työpäivät eivät veny mahdottoman pitkiksi. En lue itseäni uraäidiksi (en oikein tiedä mitä se todellisuudessa tarkoittaa), mutta olisi kiva lueskella uraäitien selviytymistarinoita, miten arjen saa pyöritettyä ja niin edespäin (vai onkohan, että ovat niin kiireisiä ettei tänne palstalle kerkeä tulla vieraileen )
 14. Meillä lapset ovat eri ryhmissä ja se on toiminut tosi hyvin! Pakkaspäivinä kun eivät näe edes ulkona on illalla kotona ihan parhaimmat leikit yhdessä. Päivän aikana jos toisella tulee ikävä niin välissä ei ole kuin yksi ovi ja hoitajat kyllä päästävät käymään toisen luona, tosin eipä tähän ole jouduttu turvautumaan kuin pari kertaa silloinkun aloitettiin tarhassa. Ulkonahan sitten näkevätkin jos haluavat yhdessä leikkiä. Tämä on meillä toiminut hyvin kun tyttö on vähän "hitaasti lämpenevä" niin auttanut todella paljon kaverisuhteiden luomista, saattaisi muuten jäädä helposti pikkuvelun kanssa leikkimään eikä lähtisi niin rohkeasti omia kaverisuhteita luomaan, nykyään ei edes tarhasta haettassa ulkona nämä leiki yhdessä vaan omien kavereidensa kanssa.
 15. Voi miten minä en osaa tuota hakua käyttää kun en löytänyt tuota! Tämän ketjun voi poistaa joku joka siihen pystyy