diamante

Aktiivijäsen
  • Content count

    314
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by diamante

  1. Enpä ois uskonut tänne kirjottavani kahden aiemman perusteella. Meidän viikkoa vajaa 4kk kasvaa tolkuttoman huonosti ja sitä selvitellään nyt sairaalan puolellakin. Syntymästä lähtien juostu neuvolassa painokontrolleissa eikä loppua näy. :/ 0kk 3270g ja 50cm (rv39+5) 1kk 3735g ja 54cm 2kk 4120g ja 56,5cm 3kk 4480g ja 57cm 4kk 4675g ja 59,5cm
  2. Osasinkohan lainata. Mutta meille siis tyttö tulossa vaikka poika arvauksia täällä saikin ( minulla oli tosi vahva Tyttö olo ja itkua melkein väänsin kun täällä pojaksi arveltiin Mun on pakko sanoa etten kyllä nää edes tosta nubia. :I
  3. ^Sekin, mutta poikanubeissa saattaa olla tasaviiva muutoin, mutta päästä taas "jöpöttää" ylös päin Nyt kun tarkemmin katoin niin jalka on juuri tuossa edessä ettei näy.
  4. Nalun vauvoissa en näe nubia. Muurmanskillakaan ei kunnolla näy. Ehkä tasanen viiva, mutta paha sanoa kumpi kun ei näe nubin kärkeä. Meidän vauva osoittautui tytöksi rakenneultrassa. Joku taisi veikata oikein, vaikka viikot olikin vähäiset.
  5. ^Mulla on nyt rv17 menossa ja nännit arkana. Kuopus n. kerran vko löytää tissit ja haluaa pari huikkaa, mut nyt vasta alkanut tuntumaan epämiellyttävältä ja sattumaan :/
  6. Meillä on tissit jääny. Tosin nyt parina aamuna on yhtäkkiä repinyt tissiä ja halunnut ottaa huikat. En oo kieltänytkään kun ei tosiaan joka aamuista enää ole.
  7. Paitsi nyt kun tarkemmin katson niin ihan kun ensimmäisessä kuvassa olisi pippeli?
  8. 8+3 kuului ekan kerran nyt kolmannesta. Luulin tosin olevani jo 9+4, mutta ultrassa selvisi sikiön olevan pienempi.
  9. Mä väittäisin Ronjalle tyttöä
  10. En tiedä onko tää swn parempi ja bebe vastas vkoja 11+2 tänään ettei sikälikään kovin luotettava oo, mut onhan tää kiva arvailla!
  11. En tiedä löytyykö koko nubia, mutta mitä mieltä te ootte?
  12. Meillä on kans poika vieroittanut itse itseään ja enää syö yleensä vain aamumaidot, kun ennen veteli helposti sen viisikin kertaa päivässä. Haikeaa, mutta yritän ajatella sen niin, että melkein 1v2kk on hieno saavutus ja toivottavasti uusi taival edessä tulevan vauvan kanssa.
  13. Mulla on kemiallisessa haamu näkynyt max 2pvä ja sen jälkeen ollut selkeä nega.
  14. Ja minä! Nubi näyttäis sojottavan selkeästi ylöspäin. Kolmen vkon päästä tuon omani pällisteltäväksi.
  15. ^^Musta toi ei oo ees viivanpaikka vaan se taitos tms liimakohta missä osat kiinni keskenään. Mun silmää näyttää samalta testiltä kuin millä itse tein.
  16. En ymmärrä miten sen voisi yhtäkkiä kokea raskaaksi, väsyttäväksi jos on tähän asti imettänyt? Luulisi, että se on ihan yhtälailla kuluttanut sitä energiaa jo silloin kun ei ollut raskaana. Omaa neuvolaa odotellessa..
  17. Kiva kuulla muiden kokemuksia! Kuopus käynyt vaihtelevasti parin päivän ajan 1-3krt rinnalla ja toistaiseksi mennään näillä. Ajattelin kuitenkin varuiksi vielä hänen 1v nlassa kysyä asiasta, vaikka ensi viikolla on omakin nla. Tukiäidin mielipidettä jo kysyinkin asiaa eikä tosiaan oo mitään estettä ellei nlassa kielletä yhdyntää (silloin myös imetys) tai ala supistelemaan mitä en ole nyt huomannu imetyksien yhteydessä. Säikäytti vain aika kovasti, kun kaveri totesi imetyksen raskausaikana lisäävän merkittävästi keskenmenonriskiä. :/
  18. Mulla on bravadon XL ja ne on jopa isot mun isoille rinnoille. Mitenhä ihmeessä mä saan ton tissitakiaisen vieroitettua? Sain taas tänää kuulla nla-aikaa varatessa asiasta.
  19. Pakko tulla laittamaan, että kaveri testas tänään aamulla ja sai selvemmän haamun. Aikoo vielä huomenna testata. Ainakin viiva vahvistunut huomattavasti tuosta eilisestä testistä.
  20. Arvon leidit, kertokaas näettekö näissä mitään? Kyseessä siis kaverin testit, tänään pitäisi menkkojen alkaa. http://aijaa.com/iTtwIS http://aijaa.com/kAQCPA
  21. Mulla on huonoja kokemuksia noista testeistä. Näyttää ainakin itselläni herkästi toista punertavaa viivaa vaikkei raskaana olisikaan. Toivotaan kuitenkin, että sulla se on sitä itseään!
  22. Ultraaja sano, että niiiin selkeä poika, kun voi vaan olla. Poika sattu olee vielä jalat levällään, joten ei itsekään voinut erehtyä kyseistä ja poika tosiaan tuli.
  23. Tänää kotiutui City minit ja ensituntumalla oon ihan rakastunut! Tarkotus olisi myydä kaikki muut rattaat ja koittaa pärjätä näillä nyt siihen asti, kun poika rattaissa suostuu istumaan. Onko kellään ollut talvikäytössä mini 3:set? Miten kaupunkioloissa ja auratuilla mahtaa kulkea?
  24. Mistähän mahtaisi löytyä edukkaasti Zapp Xtran istuinosa? Ja mitenköhän normi Zappeista saa istuin kankaat irti?
  25. Siis saako Zappin runkoon kiinni Zapp xtran istuimen?