Markke

Aktiivijäsen
  • Content count

    183
  • Joined

  • Last visited

About Markke

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 12/11/82
  1. Aattelin tuossa et täytyy tulla katsomaan jokos täältä iikin viivoja vois nähdä. Ja miten kävikää..!!! Hurjasti onnea iiki hienoista viivoista ja digin tuloksesta! ♥ ihanaa ja onnea odotukseen!!!
  2. Mä tirautin kunnon itkut tässä reilu viikko sitten kun oltiin miehen kanssa Buffassa syömässä ja kesken syömisen mies näytti puhelimesta youtube videon, jossa amerikkalainen pariskunta meni naimisiin. Ne oli siellä alttarin edessä istumassa ja sit pappi alkoi laulaa niille kahdelle. Nyt just en biisin nimeä muista, mut laitan tähän linkin, niin voitte käydä katsomassa ( ja tirauttamassa mahdollisesti muutaman kyyneleen)! http://www.youtube.com/watch?v=XYKwqj5QViQ Itku tuli taas pelkästään kun löysin tuon pätkän netistä. Siinä sitten viereisessä pöydässä ihmiset katseli hiukan pitkään kun mä vollaan ja katon videoo ja mies on tikahtua nauruun vieressä ja naurun seasta saa sanottua et unohdin et sä käyt vähän herkillä nyt..!
  3. kp30 dpo12 päiväpissasta haalea, mutta selkeä plussa.
  4. Kiitos kovasti onnitteluista! Täällä yritän nyt ajatella et kolmas kerta toden sanoo, eikös se niin ole?!
  5. Täällä just testattu dpo12 päiväpissasta plussa! Viiva tuli näkyviin minuutin kuluessa ja tuossa se vaan kokoajan vahvistuu..! :lipsrsealed:Pelko persiissä ja kauhea paniikki päällä kun on kaksi keskenmenoa takana elokuussa ja syyskuussa.. Nyt peukut pystyyn et yk19 ja kolmas clomiavusteinen kierto tuo meille sen toivotun lopputuloksen ja pysyvän plussan ja saadaan uusi pieni ihme marraskuussa kotiin!!
  6. Heipä hei taas pitkästä aikaa! Ja kovasti onnea kaikille plussanneille ja pahoittelut tädin yllättämille! Täällä tosiaan pidetty taas hiljaiseloa, joihin syynä ihan tämä stressaamisen lopettaminen, sekä talokaupat. Nyt tässä kierrossa ajatuksen ovat kyllä olleet vahvasti muualla kuin lapsenteossa kun tosiaan ollaan myyty omaa ja ostettu uutta kotia tässä samaan aikaan. Nyt tosin tilanne on aika kinkkinen, koska oman talon saimme myytyä, mutta ostettavasta löytyikin aikalailla ylläreitä, joten jouduimme perumaan kaupat.. Ja nyt meidän pitäis muutta huhtikuun loppuun mennessä ja meillä ei ole mitään paikkaa johon muutaa.. Noh, mutta asiaan, eli oireisiin. Suurin oire on se tunne, että nyt ois tärpännyt. Rinnat aristaa pikkusen, ja valkovuotoa tulee hirmuiset määrät. Nyt tosiaan on menossa n. dpo8. Näin tuossa muutama yö sitten unen positiivisesta raskaustestistä ja se nosti toiveita edelleen.. Pelottaa kun nyt on niin toiveikas, et jos tää ei ookkaan sitä, et kuinka sitä taas romahtaa.. Meillä nyt kuitenkin menossa jo yk19 ja noita pettymyksiä alkaa olemaan jo ihan tarpeeksi!!!
  7. Täällä kanssa täti pärähti kylään, joten uusi kierto lähti käymään ja nyt mennään jo yk19:sta.. tuntuu aika turhauttavalta, mut ei taida auttaa muu kuin jatkaa vaan toivomista ja alkaa soittamaan aikaa lääkärille ja sitä kautta lapsettomuushoitoihin..
  8. Täällä ehkä jotain oireilua havaittavissa.. Eli viiltelevää kipua kohdun seutuvilla, sekä tänään puntilla viilsi vatsaa kovasti kun nousin selkälihas laitteesta. Menkkamaisia kipuja on enempi vähempi koko ajan.. Ja tosiaan monenlaista viiltelyä tuolla kohdun ja munasarjojen seutuvilla. Toiveet pysyneet kuitenkin vielä ihan normi tasolla, mut katotaan josko näitä oireita tulee lisää, niin sitten alkaa stressaaminen ja jännittäminen. Testata ajattelin lauantaina, jolloin ois se dpo14, tai jos hirmuisesti pakottaa ja oireita tulee lisää niin ehkä torstaina tai perjantaina.. Mulla yleensä alkaa ilman teroja menkat dpo12, eli jos torstaina ei ala, niin sit on kyllä toiveet korkeella! =)
  9. Onnea Souls ja Marie plussista!! Maisamou Ei oo ihmeemmin oireita. Nyt mennään siis dpo9 ja olot suht normaalit. Eilen ja tänään on ollut menkkajomoja, enkä tosiaan odottele kuukautisia vielä alkavaksi, ja yleensä nuo jomotukset alkaa vasta silloin kuin kuukautiset alkaa. Muutama jättikokoinen hormoni finni on löytynyt, mut siinäpä ne "oireet" taitaa olla.. Ja clomeista, eli mulla on pco ja nuo clomit edesauttaa ovulaatiota ja sitä että se tosiaan tapahtuu. Mun kierrot on pitkiä ja hyvin epätasaisia. Kierto saattaa vaihdella 30-yli 50. Ja nuo siis luonnollisesti myös tasaa kiertoa. Ovis clomien kanssa on mulla kp16-17, eli kierrosta tulee pikkusen päälle 30 päivää. Ja tosiaan nyt toinen clomikierto menossa.
  10. Heippa taas kaikille pitkästä aikaa! OOn käynyt täällä teidän kuulumisia välillä katselemassa mut tarkoituksella pitänyt vähän taukoa tästä kyttäilystä ja kuumeilusta. Jännät paikat Soulsilla ja Mariella! TSemppiä teille ja toivotaan et plussa pärähtäis tikkuun! Nii ja uskomatonta kylmähermoisuutta teillä on kun jaksatte noin pitkään odotella ennen testaamista! Ja varovaiset onnittelut Nenalle haamusta ja vahvistumisia sille! ).( Täällä menossa nyt toinen clomi avusteinen kierto. Oviksen havaitsin (oireiden perusteella, en siis tikuttanut) lauantaina, joten nyt on menossa dpo4. Toiveista tai oireista ei täällä ihmeemmin ole vielä tietoa, eli odotellaan odotellaan, ehkä jo ensi viikolla alkaa jotain oireita ja ehkä sitten niitä toiveitakin tulla!
  11. Noniin, siinä meni joulun pyhät, mutta täällä alkoi piinapäivät ja jännitys siis jatkuu! Clomit toimi odotetulla tavalla ja eilen oli sitten ovista ja kovasti on yritetty se nyt hyödyntää! Iloisia vauva uutisia saatiin kuulla muutama päivä sitten, kun veli ilmoitti että heille on tulossa vauva. Veljen vaimo tietää meidän yrityksestä ja vaikeudesta saada kakkosta alkuun ja oli reppana ihan paniikissa et miten uskaltavat meille kertoa! Noh, iloinen uutinenhan se on ja ilolla otin sen myös vastaan ja ihme kyllä en mitenkään ole katkera tai pahoillani, päin vastoin, intoa täynnä! Nyt toivotaan että meilläkin tärppäsi ja saataisiin sitten yhdessä kasvatella maksuja! ♥
  12. MrsCinnamonin tilanne on kyllä ikävä.. mä oon puoli vuotta asunut miehen kanssa eri paikkakunnilla opiskeluaikana. Ja välimatkaa oli 600km ja tiedän et tuo on tuskaa! Toivottavasti saatte asumiskuviot kuntoon! Maisamou noi sun vuotohäiriöt on kyllä inhottavia! Sori, jos on mennyt ohi, mut ootko sä käynyt tutkituttamassa niitä, eli onko mitään tietoa mistä ne vois johtua? Omaanapaa täällä syöty ensimmäinen satsi clomeja ja nyt vaan odotellaan. Ultraan pitäis mennä kp12-13, mut ne osuu just tämän viikon lauantaille ja sunnuntaille. Pitää soittaa ja kysyä et voiskohan sen ultran ottaa jo perjantaina.. Mitään oireita ei mulla clomeista tullut, mikä on kyllä hyvä asia. Tai ehkä yksi, eli mielialan vaihteluita on riittänyt! Mies parka on saanut tuta mun kiukun kyllä viikonlopun aikana.. Toki kiukkua ja lyhyttä pinnaa kiristää vielä toi 2,5v uhmapesäke jonka suusta kuuluu tällä hetkellä ihan liian usein, et "MUT KUN MÄ HALUUUUUUUUUN!!!!! "
  13. Voi kun sitä osaakin ihminen olla onnellinen menkoista! Eli eilen alkoi vuoto ja huomenna pitäisi sitten jo ottaa ensimmäinen clomi, ja tästä tää sitten lähtee! Toiveet korkialla ja toivotaan et vihdoin saadaan meille se pysyvä 9 kuukautta kestävä raskaus!!! =)
  14. Täällä odotellaan vuotoa. 3 päivä terojen lopetuksen jälkeen ja yleensä tässä ne sitten alkaa.. Innolla odotan uutta kiertoa kun saan sitten ne clomit apuun ja niiden kanssa pääsee kunnolla yritykseen! Toiveet korkeella ja toivottavasti kuukauden kuluttua myös oireita ilmaantuisi ja toisi odotetun lopputuloksen!
  15. Kovasti ikäviä uutisia tullut. Pahoittelut siis tädin vierailusta ainakin Maisamoulle, Lumikille, MrsCinnamonille! Jännät paikat ainakin Miruz88:lla ja thinsulatelle, toivotaan parasta että plussat tikkuun tulisi! Itellä täällä tulossa kierto josta mahdottomuus plussata, koska aloitin terot tänään. Nyt siis kp15 ja oviksesta ei tietenkään ole merkkiäkään, koska mulla se yleensä tulee vasta tuolla kp20-> ja tässä kierrossa luultavasti vielä tosi paljon myöhemmin kun tosiaan testit näytti vielä viime viikolla plussaa. Maanantaina testasin ja täysin tyylipuhdas nega ja raskaushormoni siis poistunut vihdoin kropasta! Päätin tämän kierron ottaa vähän etäisyyttä asiaan ja syödä noi terot niillä kiertopäivillä miten ne on määrätty, eli kp15-24. Yleensä olen odotellut siihen asti että ovis on ollut. Uuteen kiertoon päästään toivottavasti parin viikon päästä ja silloin sitten apuna clomit ja terot ja toivotaan et niiden kanssa saataisiin aikaan kunnollinen ja pysyvä raskaus! Tuossa vähän laskeskelin et jos kuukautiset tulee niinkuin yleensä teroluttien kanssa niin saamme joulun tienoilla olla kovinkin aktiivisia! Onneksi molemmilla on jouluna vapaata niin saadaan ihan rauhassa talletella ja touhuilla!