Toivomus

Aktiivijäsen
  • Content count

    683
  • Joined

  • Last visited

About Toivomus

  • Rank
    Aktiivi
  1. Onpa kurjaa chico!
  2. Kyllä mullakin näkyy tosi selvästi Pidetään peukkuja!!
  3. Hee, tätä tuskin lasketaan mutta naurattaa vieläkin kun ykkönen tuli vähän yllätyksenä. Menkkojen mukaan merkattu laskettuaika neuvola kortissa koreilee marraskuussa, ja lapsi syntyi huhtikuussa (la maaliskuun vika). Mulla ei ole kiertoa ollenkaan siis tai on mutta saattoi olla kuukaisia. Ultrattiin ekan kerran 8+ vkolla jossa määritettiin sitten oikea LA. Piti siis ihan lääkärissä käydä kysymässä mikä vaivaa, kun laatta vaan lentää. Lekuri sitten kysyi n. minuutin jälkeen että ettet olisi raskaana, mikä ei käynyt mielessäkään. Kolmosessa LA siirrettiin 5 päivää vähemmäksi, kun muksu oli NP-ultrassa 13+6 kokoinen eikä 13+1. Tuo on väärä kyllä, koska tiedän oviksen ja sen yhden ainoa osuneen peittojenhelitus kerran perusteella ettei se aiemmin ole ollut mahdollista. Vähähn ahdistaa että haluavat käynnistää väkisin ajoissa, kun kaksi ekaakin on syntyneet 41+0 ja 41+3.
  4. 40+4 20h päivästä menee ihan kivasti. Sitten illalla suppaa niin et perse on suurinpiirtein puuduksissa, ja olo tosi tukala. Ja kun pään saa tyynyy, niin kaikki olot loppuu... Jee enää maksimissään pari viikkoa edessä tätä. Hassuinta on se etten oikeastaan vieläkään usko että meille mitään vauvaa tulee. Oon päättnyt etten ala tätä fiilistä pohtimaan, etten ala hysterisoimaan ja pelkäämään että mun fiiliksistä johtuen vauvalle tapahtuu jotain, tai että joku on vialla.
  5. Kiitos näistä, ei ehkä sitä just oikeaa kuitenkaan ollut. Avenan lista hyvä, siellä olo täti, isomummi ja serkut. Ihania nimiä, mutta on päätetty että lapset saa omat nimet, eikä suvusta. Elenor ei miehen mielestä ole nimi... itse pidän siitä eniten vrt. Eleanor, elanor, mutta joutuuko sitä aina sitten tavaamaan kaikille?
  6. Mikäs tytölle toiseksi nimeksi, kriteerit: Ei tupla vokaalia keskellä Ei i-kirjaimella alkava Kolme tavua (neljäs ehkä juuri mahdollinen) Tuleeko jotain mieleen? Äidin ehdotukset jotka liian omitusia isälle ja eikä muutenkaan kriteerejä täyttävät mutta oikean tyyliset: Inari, Elenor, Livia.. Vahvimmat ehdolla Olivia, Matilda, Aurora, Minea. Mutta saisi olla hieman erikoisempikin. Ei -iina loppuisia eikä perinteisiä toisia nimiä Johannaa, Mariaa jne.
  7. Neljäs clomikierto: +
  8. Mulla on siis todettu PCO nyt syksyllä, oma diagnoosi on jo teinivuosilta, kun tosiaan äidillä on, eikä siskokaan tullut kertaakaan luomuna raskaaksi. Koskaan ei ole ollut säännöllistä kiertoa, ja ykkönen on saanutkin alkunsa yli 4kk edellisistä menkoista. Tulin tosiaan keväällä yllättäin heti raskaaksi, ilmesesti eka raskaus buustasi kroppaa sen verran että ovuloin ilmeisesti pari kertaa niin että kierrot olivat imetyksen loputtua n.60vrk... Jotenkin sitä ajatteli vielä tuon toisen plussan jälkeen että ei tämä voi näin helposti mennä, kun on koko ikänsä valmistautunut siihen että apuja tullaan tarvitsemaan. Ei se sitten mennytkään Pahimmat p*skat ja katkerat fiilikset on tuosta km:sta nyt ohitettu. Ipana olisi jo syntynyt, mun oli pakko mennä takaisin täihin, ja esikko oli pakko laittaa tarhaan. Ei olosuhteides pakosta päästy muuttamaan takaisin kotiseudulle... Nyt vaan odotetaan, että jos joskus vielä tärppäis ja päästäisiin suunnittelemaan elämää eteenpäin...
  9. Itselläkin alkaa hiipiä pelko persukseen, että tytär jää ilman sisaruksia. Mulla on kolme siskoa ja miehellä kaksi veljeä, eli meille oli todella selvää että kaksi lasta on aivan minimi. Teinivuosina, ja isosiskon käydessä läpi lapsettomuushoitoja, tajusin että omat mahdollisuudet lapsiin on kanssa vähän korkeammassa kädessä. Kun tuo ykkönen sitten tulikin hyvin toivottuna vahinkona, ei minulle tullut edes mieleen että voisin olla raskaana. Kakkosta on nyt yritetty vuosi. Ekasta kunnon yrityskierrosta tärppäsi, mutta vkolla 8 kohdussa oli n.rv6 kuollut alkio joka jouduttiin kaapimaan. Syksyllä hakeuduttiin yksityiselle, kun kierrot huiteli yli 60 päivässä. Nyt on 4 kiertoa yritetty clomeilla saada ovulaatiota aikaseksi, mutta aika heikoin tuloksin. En jaksa kirjoitella enäää tytön taaperoketjussa, kaikilla muilla on jo vähintään toiset lapset. Lähete julkiselle on vetämässä, mutta aika pas*at on fiilikset.
  10. ^^ Kolmeaskaan clomikierto ei tuonut toivottua tulosta.
  11. Omat kokemukset clomeista: 1. kierto 3-7päivät 1tbl, kp13 folli 12mm, ovis kp19, terot kp18-27 -> ei toivottua tulosta 2. kierto 3-7päivät 2tbl, kp13 ei selvää johto follia -> ei ovista, terot kp30-> 3.kierto 3-7päivät 2tpl, folliultra ajankohta juuri vkonloppu/joulu, ovis kp17-> en aloita teroja, katsotaan miten käy... Kuumia aaltoja on, mutta muuten ei huomattavia oireita.
  12. Taiqalle tervemenoa toukokuisiin!
  13. Kyllä mäkin nään jotain tuossa. Oletko varma ovis ajankohdasta? Voihan se helposti heittää päiviäkin. Niin kauan kun täti ei tule on toivoa Testaa uudellee parin päivän päästä.
  14. ^ Meniskö mun kestosuosikki Saana teidän kriteereihin? Tykkäisin itse hulluna, mutta on miehen exän nimi, joten ei. Meidän ensimmäinen on sitten Pinja, kun halusin jonkun ns. luontovivahteisen, ja mies halusi suht tavallisen.
  15. Mulla vähän samoja fiiliksiä, en ole mikään ylihysteerikko, mutta toki alkoi huolestuttaa... Meno selkeästi hiljaisempaa toisina päivinä, mutta kun aloin oikein miettimään niin silloin liikkeet tuntuu myös eri puolella kun niinä päivinä kun on kova jytä. Meillä ainakin Räpylä majaili viime lekurissa poikittain, ja silloin liikkeissä oli paljon voimaa. Hiljaisempina päivinä liikkeet tuntuu enemmän tuonne ihan alas tai ihan ylös ja maha on muutenkin erioloinen. Päättelin tästä sitten että ehkäpä se on toisina päivinä sitten kääntynyt ylös-alaisin tai istuu takapuolellaan, jolloin on varmasti vielä hiukan enemmän tilaa kuin poikittain ollessa ja silloin ei liikkeet tunnu niin voimakkaasti. Tää oli vaan mun oma järkeily asiaan, kun huolestutti. En tie kuinka järkevää tuo edes on... Mulla RV 28+3 tänään.