Xanti

Aktiivijäsen
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

About Xanti

 • Rank
  Aktiivi
 1. @Vilhelmiina83 ^Kronanin yhdistelmävaunuissa on ainakin tosi toimiva pehmeä koppa. Olivat Babystylessä mukavassa alessa. Ja erinomaiset vaunut noin muutenkin, kapeat ja ketterät!
 2. Jos jollain on myynnissä Phil & Tedsin Promenadeja, olisin kiinnostunut!
 3. ^Kiitos! Edes jotain järjellistä tietoa asiasta. En käsitä miksei tämä ole enemmän esillä?
 4. En löydä mistään tietoa siitä, voiko listeria elää pehmeissä vegaanijuustoissa. Onko jollain tietoa asiasta?
 5. ^Liian kaukana, harmi!
 6. Kenelläkään myydä Urban Rideria? Tarve olisi nyt, menee hermo tuohon lumeen!
 7. Olisko buffalot olleet n. 12 kg ja Camit n. 9 kg? En tarkalleen muista. Itselläni on Frogit ja ne painaa vaivaiset 8 kg.
 8. Kun keveydellä on väliä, niin Camit ehdottomasti. Buffalot on paljon stydimmät.
 9. Olemme naimisissa, molemmat pitivät oman sukunimensä. Lapset ovat minun eli äidin sukunimellä. Tulivat minusta ulos, joten pidin selvänä, että nimeni saavat. Miehelle tiedotin asiasta jo paljon ennen lasten odotustakaan. Samalla taisin ilmoittaa pitäväni oman sukunimeni.
 10. ^Kiitos! Meillä on tosiaan kahdella aiemmalla ollut Cabriofix ja siihen olin täysin tyytyväinen. Asento hyvä ja erittäin tilava. Harmillista kuulla, että Aton Q on vielä painavampi (musta Cabriofix oli jo karsean painava) ja sitten tietty tuo mahtuvuusaspekti. Oon ihan ehdoton siinä, että meidän hoikat, mutta pitkät lapset istuu ainakin vuodenikäisiksi kaukalossa. Kun ei nää edelliset ole painaneet 10 kg vielä vuoden iäsäkään...
 11. Siis tämä: http://www.autoliitto.fi/tietopankki/testi-ja-tutkimustuloksia/turvaistuintestit/cybex-aton-q-2014/ Näin istuimen livenä ja se asento on tosiaan melko pysty pienelle. Tarkoitetaankohan epämiellyttävällä sitten sitä, vai jotain ihan muuta?
 12. Etsin mahdollisimman tilavaa turvakaukaloa vyökiinnitteisellä telakalla. Aikaisemmin on ollut Maxi-Cosin Cabriofix ja se on tilava! Tulevaan tilanteeseen kyseisen kaukalon telakka on kuitenkin liian iso autoomme ja uuden kaukalon etsintä on edessä. Olen katsellut Cybexin kaukaloita ainakin. Onko ne tilavia? Miksi Autoliitto on testissään Aton Q-mallia kuvannut "epämiellyttäväksi istumisasennoksi"?
 13. HYS

  Tuoreita kokemuksia?
 14. Nollalinjalla raskausaikana, mutta imetysaikana alkoholiannoksia aina hyvän ruoan ja juustojen kanssa. Kohtuudella tietenkin. Olen imettänyt aiemmat lapseni noin kahden vuoden ikään, joten kyllä sinä aikana haluan nautiskella mm. juustojen kanssa punaviiniä.
 15. Lääkäri ultrannut ja aina on saatu varma tieto. Eivät ole edes halunneet veikata, vaan ovat sanoneet, että tämä on poika (esikoinen) ja tyttö (kuopus).