Xanti

Aktiivijäsen
  • Content count

    210
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Xanti

  1. @Vilhelmiina83 ^Kronanin yhdistelmävaunuissa on ainakin tosi toimiva pehmeä koppa. Olivat Babystylessä mukavassa alessa. Ja erinomaiset vaunut noin muutenkin, kapeat ja ketterät!
  2. Jos jollain on myynnissä Phil & Tedsin Promenadeja, olisin kiinnostunut!
  3. ^Kiitos! Edes jotain järjellistä tietoa asiasta. En käsitä miksei tämä ole enemmän esillä?
  4. En löydä mistään tietoa siitä, voiko listeria elää pehmeissä vegaanijuustoissa. Onko jollain tietoa asiasta?
  5. ^Liian kaukana, harmi!
  6. Kenelläkään myydä Urban Rideria? Tarve olisi nyt, menee hermo tuohon lumeen!
  7. Olisko buffalot olleet n. 12 kg ja Camit n. 9 kg? En tarkalleen muista. Itselläni on Frogit ja ne painaa vaivaiset 8 kg.
  8. Kun keveydellä on väliä, niin Camit ehdottomasti. Buffalot on paljon stydimmät.
  9. Olemme naimisissa, molemmat pitivät oman sukunimensä. Lapset ovat minun eli äidin sukunimellä. Tulivat minusta ulos, joten pidin selvänä, että nimeni saavat. Miehelle tiedotin asiasta jo paljon ennen lasten odotustakaan. Samalla taisin ilmoittaa pitäväni oman sukunimeni.
  10. ^Kiitos! Meillä on tosiaan kahdella aiemmalla ollut Cabriofix ja siihen olin täysin tyytyväinen. Asento hyvä ja erittäin tilava. Harmillista kuulla, että Aton Q on vielä painavampi (musta Cabriofix oli jo karsean painava) ja sitten tietty tuo mahtuvuusaspekti. Oon ihan ehdoton siinä, että meidän hoikat, mutta pitkät lapset istuu ainakin vuodenikäisiksi kaukalossa. Kun ei nää edelliset ole painaneet 10 kg vielä vuoden iäsäkään...
  11. Siis tämä: http://www.autoliitto.fi/tietopankki/testi-ja-tutkimustuloksia/turvaistuintestit/cybex-aton-q-2014/ Näin istuimen livenä ja se asento on tosiaan melko pysty pienelle. Tarkoitetaankohan epämiellyttävällä sitten sitä, vai jotain ihan muuta?
  12. Etsin mahdollisimman tilavaa turvakaukaloa vyökiinnitteisellä telakalla. Aikaisemmin on ollut Maxi-Cosin Cabriofix ja se on tilava! Tulevaan tilanteeseen kyseisen kaukalon telakka on kuitenkin liian iso autoomme ja uuden kaukalon etsintä on edessä. Olen katsellut Cybexin kaukaloita ainakin. Onko ne tilavia? Miksi Autoliitto on testissään Aton Q-mallia kuvannut "epämiellyttäväksi istumisasennoksi"?
  13. HYS

    Tuoreita kokemuksia?
  14. Nollalinjalla raskausaikana, mutta imetysaikana alkoholiannoksia aina hyvän ruoan ja juustojen kanssa. Kohtuudella tietenkin. Olen imettänyt aiemmat lapseni noin kahden vuoden ikään, joten kyllä sinä aikana haluan nautiskella mm. juustojen kanssa punaviiniä.
  15. Lääkäri ultrannut ja aina on saatu varma tieto. Eivät ole edes halunneet veikata, vaan ovat sanoneet, että tämä on poika (esikoinen) ja tyttö (kuopus).
  16. ^Ainakin Dash-mallissa oli tuollainen vetoketjusysteemi.
  17. Onko palkki-istuimista tullut nyt jotain uusia testituloksia tai suosituksia? Siis tarkoitan jo vähän vanhemmalla lapsella, noin kolmevuotiaalla. Onko palkillinen istuin parempi kolmeveelle kuin istuimen omat vyöt? Meille tulee eteen tilanne, että kolmevee pitää siirtää matkaamaan kasvot menosuuntaan ja tämä harmittaa kovin. Olisi mahtunut vielä varmaan vuoden selkä menosuuntaan -istuimeensa.
  18. ^Nää ei ole "oikeat" matkarattaat, mutta meillä toimivat matkarattaina. (Toisina rattaina on Bugikset.) Mamas&Papas Urbot siis meillä. Muuten samat kriteerit kuin teillä, mutta lisäksi tärkeimpänä kriteerinä oli käännettävä istuinosa. Tavarakorin laidat on matalat, mutta sinne mahtuu silti hyvin kasseja. Tykkään erityisesti kapeudesta (muistaakseni 54 cm) ja keveydestä. Iso kuomu on loistava!
  19. Meillä on Mamas&Papas Urbot. Loistavat, koska ovat kapeat ja erittäin kevyet. Rullaavat kuin unelma, myös yhdellä kädellä. Istuinosan saa käännettyä, mikä oli meille tärkein kriteeri keveyden ja kapeuden lisäksi. En ole löytänyt moitittavaa, mutta sääolokysymykseen en osaa vastata, koska meillä liinaillaan niin paljon erityisesti talvella.
  20. ^^Ja vauvan kasvot työntäjään päin.
  21. ^^ 339e??? Siis mistä sen saa noin halvalla? Olen katsellut kyseistä istunta, mutta on melko kallis.
  22. ^Hmmmm. Viime kesänä taisi mun esikoinen nukkua vikan kerran frogeissa. Ikää 3 v 4 kk ja pituutta metrinluokkaa. Hyvin mahtui nukkumaan ja mahtui kuomunkin alle ihan moitteetta.
  23. Mistä löytäisin kätevästi patjoja ja petareita? Aappaa en halua, meillä oli se ja meni nopsaan huonoksi. Nyt etsinnässä jotain kestävämpää (paksumpaa?) koossa 75 x 130 ja 75 x 160.
  24. ^Ei moitteen sanaa. Renkaat syö kiviä, mutta ei häiritsevyyteen saakka. Tai yksi moite mulla on, tavarakorin laidat ovat aika matalat, kaikki ostoskassit ei meinaa mahtua kyytiin.
  25. ^Me ostettiin aika lailla noilla spekseillä Mamas&Papas Urbo. Tosin käännettävä ratasosa oli ehdoton. Tyytyväisiä ollaan oltu!