iamwoman

Jäsen
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About iamwoman

  • Rank
    Aloittelija
  1. Voi kumpa saisimme lapsen.
  2. Minun ja mieheni toiset nimet kulkevat suvuissamme ja haluaisimme antaa nimet lapsillemme.
  3. 24,9.En koe mitään syytä laihduttaa.
  4. Mulla on ehkäisyrengas ollut käytössä ja nyt sen sitten lopetin. Tämän viikon ainakin, kun on vielä ehkäisy-menkat, enkä voi tullakaan raskaaksi, niin juon normaalisti. Sitten seuraavilla viikoilla en ainakaan humalaan asti aio enää juoda... ja sitten tietenkään en juo yhtään, jos plussaan. Kaipa sitä raskautumista joutuu nyt kuitenkin aika pitkään vielä odottamaan, kun ei ole edes normi hormoonitoimintaa vielä.
  5. Mä otin just pari päivää sitten pois mun ehkäisyrenkaan ja nyt alkaa sitten pikkuhiljaa yritys. Vielä pitäs tulla nämä menkat ehkäisyllä ja sitten seuraavia luomumenkkoja odottamaan. Tai varsinaisesti minulla ei ole tullut renkaan kanssa ollenkaan menkkoja, vaan jotain pientä tuhnuttelua. Muistan vaan, että silloin joskus, kun ei ollut ehkäisyä, niin kuukautiseni olivat runsaat ja kestivät viikon ja oli myös kuukautiskipuja. Odotan siis kovasti erilaisia muutoksia normaaliin hormoonitoimintaan siirtyessä. Viimeksi, kun lopetin ehkäisyn, siksi että silloinen parisuhde päättyi eroon, niin minulla oli ainakin oireena hiusten rasvoittumista, finnejä, runsaita kuukautisia ja kipuja, seksuaalisen halukkuuden voimakasta lisääntymistä jne.
  6. Niinpä... enhän tosissani ollutkaan Eihän sitä näin ekaa lasta haaveillessa ole kovin olennaista pohtia, että monta lasta sitten haluaisikaan. Yksikin lapsi tuntuisi suurelta ihmeeltä.
  7. Me emme mieheni kanssa kuulu kirkkoon. Erityisesti miehelleni on tärkeää, että lapsia ei kasteta, emmekä mene naimisiin kirkossa. vaan pidetään siviilivihkijäiset Se, että minulle se ei ole yhtä merkityksellistä on se, että minun lapsuuden perheessä on ollut kristilliset traditiot käytössä, vaikka erityisesti uskovaisia emme ole olleet. Minä en myöskään siis usko Jumalaan. Miestäni puolestaan itseäkään ei ole lapsena kastettu, eikä heidän perheessään oletoimittu kristillisten traditioiden mukaisesti. Kunnioitan, mieheni näkemyksiä uskonnottomasta kasvatuksesta ja tästä syystä siis lapsiamme ei kasteta.
  8. onnea!
  9. En kyllä ole vielä äiti, enkä raskaanakaan. Onneksi en ottanut sikainfluenssarokotetta.
  10. Olemme juuri hankkimassa omaa asuntoa kerrostalo kolmiota.
  11. Minua pelottaa hyvin moni asia. Synnytys varmaan myöhemmin alkaa pelottamaan enemmänkin, mutta kun vielä en ole edes raskaana, niin en osaa vielä pelätä sitä. Sitten pelottaa ylipäätään se, että miten minä pärjään äitinä. Onko minusta äidiksi?
  12. Viisi ois jees, mut meillä ei ole vielä edes ensimmäistä, joten on aika kiire.
  13. vuonna 82 syntyneitä molemmat.
  14. Niin ja edellisestä viestistäni unohtui perustelut, elikkä miestäni ei ole kastettu ja hän ei ole koskaan kuulunut kirkkoon ja itse olen luopio, joten on selvää, ettemme halua mitään kirkkoa elämämme juhliin. Oleellisempi kysymys on, että täytyykö olla mitään nimiäisiäkään, mutta tahtoisimme sellaiset juhlat, jossa uutta suvun jäsentä otettaisiin vastaan ja yhdessä ihailtaisiin. En tiedä onko juuri tuolloin pakko olla sen nimenannon paikka.