PienenHetken

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About PienenHetken

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 07/23/82
  1. Mä suosittelen doppleria täydestä sydämestä. Ostin sen raskauskeiju nettikaupasta, ja sain sydänäänet kuuluviin joskus viikolla 13-14. Sen jälkeen ennenkuin liikkeet alkoivat tuntumaan säännöllisinä olen kuunnellut sillä ehkä kerran viikossa, alussa useammin. Yhtenä päivänä aloin vuotamaan verta (rv26) vähän vaan mutta sydän meinasi pysähtyä silloin! Ensimmäisenä juoksin kaapille ja nappasin dopplerin käteen, sydänäänet löytyi ja vauva oli edelleen elossa! Seuraavaksi soitin synnärille jossa käskettiin vain seuraamaan tilannetta kotona, jos ei kovia kipuja tai isoja vuotoja ole, ei asiaa tutkita. Kyllä sain mielenrauhan tuosta 40e maksaneesta laitteesta. Niitä löytää nyt käytettynäkin jostain huuto.netistä, varmaan ihan 20e maksaa siellä. Kannataa ostaa! Paljon turhempiakin juttuja on, ja käytössä se ei mene miksikään, hyvä jälleenmyyntiarvo.
  2. Mulla on sellainen tilanne että olen työttömänä, ja työkkäristä tuli vielä karenssi päälle. Olen siis toimeentulotuella. Aloitan äitiysloman 50 pvä aikaisemmin, koska se loppupäästä lyheneminen ei haittaa mitään, saan täydet hoitorahat + lisät + kuntalisän, jolloin tuloni ovat edelleen samaa luokkaa. Tällä hetkellä kituutellaan vielä 2kk, ja odotellaan... Töihinkään en pystyisi menemään selkäkipujen + supistuksien takia.
  3. Hyvä toi uusi sääntö. Silloin vuonna 2002 kun viimeksi olin siellä , niin oli ne kolmen hengen huoneet. Ekana yönä sain huonekaverin, ja keskellä yötä kaikki valot päälle, räps ja selitys mitä osastolla tapahtuu... Sillä huonekaverilla ramppasi vieraita ihan hullun lailla, ja ne istui siinä sen sängyn vieressä ja hirveä kälätys päällä! En pystynyt olemaan yhtään rauhassa vauvan kanssa, todella toivon että tämä uusi käytäntö pysyy. Jos on pakko, niin ilman vauvaa voi kahvilassa käydä tapaamassa vieraita. On siinä jo infektio riski isompi kun porukkaa ramppaa hullun lailla.
  4. olipa ihana! Tuo olisi varmaan aika erilainen, ja sellainen että isona voisi tykätä siitä...