dizo

Aktiivijäsen
 • Content count

  308
 • Joined

 • Last visited

About dizo

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Musta tää uusi on tosi ihana, harmi ettei meille ole vauvaa tulossa varmastikaan tän pakkauksen aikana! Ainoastaan noi keltaiset vaatteet ei ole mun mieleen, mutta muuten on kaikki kivoja. Se on mun mielestä hienoa, että tuossa toppahaalarissa ollaan siirrytty kokoajan hieman tummempaan sävyyn. Se haaleanvaalean beige, mikä meillä aikoinaan oli, oli tosi epäkäytännöllinen kun kaikki lika näkyi heti. Voisin kuvitella että tuota harmaata vois jo ihan oikeasti käyttää konttaavankin lapsen kanssa ulkoillessa.
 2. Me ollaan myös puoliksi teinipari, mä olin 16v kun aloitettiin seurustelu, mies 6v vanhempi. Meillä on käynyt vähän tämäntyylisesti kun olen nyt 9v myöhemmin tajunnut muokanneeni itseäni, pitämisiäni, haaveitani ym miehen haluamisten kaltaisiksi. Olen toisin sanoen varmastikin kasvanut hyvin erilaiseksi ihmiseksi kuin olisin kasvanut jos olisin kuunnellut vain omaa itseäni. Tätä olen kuitenkin nyt alkanut ottaa kiinni ja kuulostella asiassa kuin toisessakin mitä itse oikeasti haluan ja mistä pidän. Ja alkanut vahvemmin sanoa niitä asioita myös muille ääneen. Mieheni ei kuitenkaan ole mikään tyranni joka olisi vääntänyt minua haluamakseen, vaan kyse on varmasti ollut pitkälti siitä kun olen ollut niin nuori ja mies selvästi vanhempi. Joka tapauksessa olen pyristellyt nyt tällaisesta eroon, jotta ei kävisi juuri niin, että joskus nelikymppisenä tulle kriisi etten minä tällainen oikeasti ole ja sitten on pakko erota, jotta voi alkaa elää omannäköistä elämää. Kuitenkin koen myös, että nämä vuodet ja yhdessä vietetty nuoruus on hitsannut meidät tiiviisti yhteen, enkä osaisi (tai varmasti osaisin, mutten haluaisi) enää elää ilman tuota toista puoliskoa. Ja vielä muiden ajatuksiin meidän suhteesta, niin me emme ole päin naamaa saaneet yhtään vähätteleviä kommentteja, mutta olen melkoisen varma, että ikäiseni kaverit selän takana kauhistelivat naimisiinmenoamme kun olin 19v. Mummuni on vain ollut sitä mieltä, että näin sen kuuluukin mennä kun on itsekin mennyt nuorena naimisiin ja saanut lapset ja pysynyt saman miehen kanssa miehen kuolemaan asti.
 3. ^^ Äh, mä en nyt ees tiedä mistä mainoksesta on kyse, täytyykin tarkkailla..
 4. Iiiihanat Nappulan tytöt!
 5. Valtavasti onnea pikku_kolikko!
 6. Me saatiin selville siellä rv20 tuntumassa olleessa rakenneultrassa. Mä tosin en oikein uskaltanut siihen uskoa kun olin niin varma, että meille tulee kaksi poikaa (miehen suvussa tuntuu tulevan vain poikia). Uskoin sitten vasta kun 3/4D (en koskaan muista kumpi se on ) ultrassa "lupailtiin" tyttöä ja poikaa.
 7. Haha, ihana!
 8. Onnittelut tuplaraskaudesta murmeli! Ja niinhän se on, ettei sitä voi muuta kuin toivoa parasta ja koittaa pysyä positiivisella mielellä. Onko sulla normaalia tiheämpi seuranta raskaudessa ton yhteisen istukan takia? Se varmasti ainakin vähän rauhoittaa mieltä aina kun näkee pienet ultrassa..
 9. Voimia soja myös täältä! Toivotaan, että sulle kävis kuitenkin vielä samalla tavalla kuin pennille!
 10. Meillä syntyivät 32+1 ja vauvat olivat 5vkoa sairaalassa. Itse olin sen 2 yötä synnytyksen jälkeen. Oli tosiaan rankkaa kun ei voinut imettää pitkään aikaan, eikä pitää vieressä tmv.. Mutta toivottavasti sun vauvat viihtyvät masussa täysiaikaiseksi asti! (mulla alkoi ennenaikaisen synnytyksen merkit jo rv20..)
 11. Meidän lapset leikki eilen keskenään ja tytöllä oli lusikka kädessä, jolla se sitten leikisti lusikoi jotain ja höpötteli "--- syö pimppiä, nam pimppiruokaa.." Me oltiin miehen kanssa hieman noloina, julkisella paikalla kun satuttiin juuri olemaan.. On koitettu miettiä mitä meidän tyttö olisi oikeasti tarkoittanut, mutta ei vaan keksitä..
 12. Meillä on lapsilla yhteiset kummit ihan jo senkin takia, että saavat samankaltaista kohtelua. Ettei satukaan käymään niin, että toisen kummit eivät ole yhtään kiinnostuneita kummilapsestaan ja toisella sitten taas pitävät kovastikin yhteyttä. Tai että toinen saisi kummeiltaan joka vuosi synttärilahjan, mutta toinen taas ei.. Tokihan jos perheessä on monta (eri aikaan syntynyttä) lasta, on heillä varmastikin eri kummit ja hyvin voi olla, että saavat erilaista kohtelua eikä siinä mitään, se on elämää.. Mutta jotenkin kun kyseessä on kaksoset, niin itse olen jotenkin varovaisempi siitä, että saisivat samanlaista kohtelua, ettei kävisi juuri niin kuin elliina on kokenut heillä lapsuudessa käyneen.
 13. Meillä on myös alusta asti ollut omat vaatteet kun ovat eri sukupuolta. Poikkeuksena yöpuvuissa on ollut jotain yhteisiä ja tietenkin valkoiset sukat on yhteisiä, mutta muuten kummallakin omansa. Mutta mä oonkin alusta asti halunnut pukea lapset hyvin perinteisesti tyttöjen ja poikien värisiin vaatteisiin, ehkä vähän liiankin kanssa. Lapset ovat nykyisin tosi tarkkoja omista vaatteistaan ja me joudutaan aina pitää pieni suostuttelupuhe jos syystä tai toisesta toisen pitääkin lainata vähän aikaa toiselta jotain vaatetta..
 14. ^ Kaunis kaksosmasu! Näyttää aika samankokoiselta mitä mulla oli noilla viikoilla.. Ja Uu_:lla on myös todella kaunis masu! Eikä sulle ole tullut yhtään raskausarpiakaan. Ja tosiaan sulla Linea negra näyttäisi menevän ylös, kaipa sekin on mahdollista. Mulla meni muistaakseni molempiin suuntiin.