Miisa

Jäsen
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Miisa

  • Rank
    Aloittelija
  1. Vedet meni ja samantien säännölliset supistukset 3 minuutin välein, rv 40+2.
  2. Meillä olisi haaveissa tehdä jokin kiva viikonloppureissu Suomessa eli pari yötä oltaisiin hotellissa. Ongelmana on, että mitä voi tehdä, kun mukana kulkee 11kk vanha lapsi. Idea on siis, ettei tahdota mihinkään "kaupunkilomalle" ja esim. kylpyläloma on poissuljettu, kun eihän tuon ikäinen kauan vedessä jaksa polskia, vaikka melkoinen vauvauimari onkin. Jotakin toimintaa pitäisi saada mutta mitä? Kokemuksia ja/tai ehdotuksia?
  3. No en kyllä meikannut, mutta käytän muutenkin aika vähän meikkiä.
  4. Esikoista odottaessa tuli 14kg, joista iso osa tuli jo heti alussa tai puoliväliin mennessä. Noin 4kk synnytyksen jälkeen olin raskautta edeltävässä painossani. Täysimetys vei kilot tosi helposti.
  5. Tunsin haamaupotkun vielä viikko-pari sitten, vaikka synnytyksestä on 10kk. Ihan tuli tunne, että raskaana olen, vaikka en olekaan.
  6. Täytin 29 vuotta noin viikkoa ennen kuin esikoinen syntyi. Itse olin määräaikaisessa työsuhteessa, joka päättyi äitiyslomani aikana ja miehelläni oli vakituinen työsuhde.
  7. Olen pienestä asti pelännyt ukkosta ja ilotulitusta. Ihan paniikkiin menen, jos joudun liian lähelle ilotulitusta tai edes kuulen jyrinän. Pelkään myös lentokoneen nousua ja laskua. Nuorempana tykkäsin molemmista kovin, mutta sitten kerran olin kamalassa laskussa, kun kone tuntui poukkoilevan joka suuntaan matalien pilvien keskellä ja siitä jäi inhottava pelko. Pystyn kuitenkin lentämään eli sellaista paniikkia ei tämä pelkoni saa aikaan kuin tuo ensimmäinen.
  8. Meillä oli vilkas tapaus kohdussa ja on kyllä ollut syntymän jälkeenkin (nyt ikää noin 10kk).
  9. Yksi on ja kolme vielä tahtoisin. Miehen mielestä voitaisiin jäädä kolmeen.
  10. Täällä itsellä on ikää 29 vuotta ja miehellä 31 vuotta. Esikoinen syntyi vajaa vuosi sitten.