nati

Jäsen
  • Content count

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nati

  1. En olekkaan tainnut vielä tähän vastailla. Meidän pojat siis tulivat spontaanisti alateitse rv 38+2. A syntyi ilman avustusta, mutta B jouduttiin avittamaan ulos imukupin avulla, kun sydänäänet laskivat. Ikäeroa tuli 9 minuuttia.
  2. Onnea Mamalicious tytöistä! Tuollaista hormoonihuuruista se alku taitaa aina olla, mutta ei minulta ainakaan ole kadonnut ajatus suuren suuresta tuplaonnesta minnekkään, vaikka pojat välillä kovin vaikeita ja todella rasittavia ovatkin.
  3. Onnea Malendra ja tervetuloa!
  4. miimay paljon onnea!!
  5. Rannekipuun en osaa sanoa mitään. Mullakin alkuun vähän särki, mutta ei ollut missään vaiheessa niin pahaa, että olisi tarvinnut lääkitsemään alkaa. Jaksamisia pikku_kolikko! Meillä pojat kipeänä O tuli kuumeeseen eilen ja K:lla oli tänä aamuna 37.8. Toiset on niin raasuja. Toisaalta ihanaa, että talo rauhoittuu hetkeksi, kun meidän päivät on nykyisin pelkkää juoksemista ja neliöt ei vaan riitä! Mä en menekkään töihin ensi syksynä Näillä näkymin jos kaikki vaan menee hyvin tulee meidän pojista isoveikkoja ensi kesänä Ihanaa ja pelottavaa! Ei saatu sitä unelma kämppää No haettiin nyt kaupungilta vuokra-asuntoa, ollaan ihan hyvillä sijoituksilla, kun tammikuussa meistä tulee asunnottomia ja meille kelpaa mikä vaan. Oikeastaan hyvä, ettei saatu asuntoa. Tulevaisuuden talousnäkymät kai aika heikonlaisia, joten ehkä olisi parempi nyt odotella ja katsella mitä taloudelle tapahtuu ja miettiä sitten onko kannattavaa ostaa vai mieluummin vuokrata. Tämmöistä meille tällä kertaa!
  6. Poitsuilla oli eilen 1v synttärit Ei apua, tää äiti ei voi uskoa, että noi on jo niin isoja.. Synttärijuhlat pidetään vasta viikonloppuna, mutta eilen jo vähän kakkua maisteltiin ja käytiin tietty 1v kuvissa! Ja tuli tälle äidillekkin taas yks vuos lisää.. Häästressikin laukesi launataina, kun urakka päättyi onnen kyyneliin alttarilla. Me ollaan nyt aviopari Häät oli ihanat ja onnistuneet ja vierailta saatiin paljon positiivista palautetta. Tärkeintä tietysti, että itse nautimme koko sydämmestämme. Häämatkaa lykätään toistaiseksi, koska ei vielä haluta jättää poikia jonkun toisen hoitoon edes viikonlopuksi ja mielestämme häämatka ei ole häämatka jos lapset lähtee mukaan. Me saatiin meidän kämppäkin myytyä Ja nyt olis kiikarissa yks tosi unelma talo, mutta katsotaan miten käy, päästäänkö hinnasta sopimukseen. Jos ei niin sitten etsintä jatkuu. Tästä pitäis muuttaa pois vasta tammikuun alussa.
  7. Moikka moi! Vähän kiirettä pitänyt eikä ole ehtinyt kirjoittelemaan! Me tosiaan mennään viikon kuluttua naimisiin (1.10.2011) ja aika säätöä sinne asti luvassa Nyt nopsaan kuulumisia! Poitsut voi hyvin. Ovat jo tosi isoja ja taitavia poikia. Ja niinhän sitä pitääkin! Parin viikon kuluttua tulee 1v täyteen. Mitenhän tää aika on näin mennyt? Missä mun vauvat? Pikku kolmosen kuumeilu jatkuu ja yritys alkaa heti häiden jälkeen (jep mies suostui yritykseen!! jes, silläkin vauvakuume ). Toivotaan tärppiä mahdollisimman pian! Ei silti mikään hirmu kiire ole, vaikka tietty pieni ikäero olisi unelma Tulen tarkemmin kirjoittelemaan kuulumisia kunhan saadaan nuo häät pois alta! Onnittelut Sojalle ja Trinitylle!
  8. Onnea Tähtönen tuplauutisista! Ja tervetuloa tänne kirjoittelemaan
  9. Kiva kun Minette ja Soja vastailitte mun kolmoseen liittyviin kysymyksiin! Mies osti poitsuille taaperokärryn ja voi vitsi kun se on nyt ihan must Sitä kovasti työntelevät, mutta seinäänhän sitä aina mennään kun se vaan ei käänny kummankaan käsittelyssä. K on keksnyt hauskan leikin, poika istuu lattialla lelujen keskellä ja alkaa heittelemään niitä yksitellen lattialle niin, että kuuluu mahdollisimman kova ääni ja sitten komennetaan äiti hakemaan. Pojat on alkanut yhä enemmän jutustelemaan keskenään ja ihan näyttää siltä, että ne ymmärtäis toisiaan Pari kertaa tullut videoituakin näitä keskustelutuokioita. Ruokailut menee jo ihan kivasti, molemmat tykkää mutustaa leipäpalasta tai hedelmää samalla kun minä syötän. Välillä ollaan annettu poikien kokeilla itse lusikalla syömistä, mutta se on vielä sellaista sotku puuhaa, että ei ihan joka päivä viitsi. Nokkamukista opettelevat juomaan itse, lopulta molemmat saa kuitenkin aina hermoromahduksen ja sitten äiti auttaa. Jos totta puhutaan musta on ihanaa olla kaksostenäiti! Puhuttiin joskus miehen kanssa, että miten mahtavaa on kun saatiin kaksoset. Jos meille olisi annettu vaihtoehdoiksi, että yksi vauva tai kaksoset niin tottakai me oltais valittu yksi vauva. Nyt meistä onkin tosi hienoa, että saatiin kaksoset. Tuplasti työtä, mutta vähintään tuplasti ilo! Me ollaan iha in love näihin poikiin Aurinkoista kesää!
  10. Vähän tulee myöhässä, mutta Jessie82 jos ette ole vielä vaunuja hankkinut niin mulla on kokemusta kahdista listasi vaunuista. Me myytiin meidän Hartanin zx II:t pois vähän aikaa sitten ja vaihdettiin Brion double waveihin. Hartanit ei meillä sopinut yhtään lenkkikäyttöön ja viime talvi oli yhtä tuskaa työnnellä niitä pienine etupyörineen lumessa. Vaikeampaa olisi ollut varmaan vielä tulevana talvena luvassa kun poikien oma painokin enemmän kuin vuosi takaperin. Ilman lunta kulkivat mun mielestä ihan hyvin, vaikka mun mielestä Briot kulkee paremmin. Hartanit oli tosi tukevan ja kestävän oloiset eli ei varmasti hajoa helposti. Ulkonäkökin miellytti. Ne pienet eturenkaathan saa näissäkin vaunuissa lukittua, mutta musta ne ei silti kulkenut sillein kevyesti miten meidän Briot nyt kulkee. Miehen mielestä Hartanit oli hyvät ja se tykkäs niitä työnnellä, mutta sillä onkin vähän enemmän habaa kun mulla. Niin ja plussaahan noissa hartaneissa oli se travel system. Meillä ei vaan ollut sillekään enää tarvetta kun hankittiin matkikset. Me tehtiin vaunujen kanssa niin, että hankittiin yhdet isommat vierekkäin istuttavat vaunut lenkkikäyttöön. Oli siis aluksi nuo Hartan ZX II:t, mutta vaihdettiin nyt Brion doouble waveihin. Sitten hankittiin niille kaveriksi keskustaan ja kauppoihin pienet peräkkäin istuttavat Baby jogger city selectit. Meistä tällänen on ollut oikein toimiva ratkaisu. Luulen silti, että tarvittaessa oltais pärjätty yksilläkin vaunuilla jotka olis sitten ollut nuo vierekkäin istuttavat. Travel systemin puolesta liputan kovasti! Se on hyvin kätevä kun saa suoraa autosta laittaa kaukalot kiinni matkiksiin eikä tarvi molempia ottaa kaukalosta irti ja siirtää vaunuihin ja laittaa niihin kiinni. Me mietittiin, että oltaisiin hankittu EW:t Hartaneiden tilalle, mutta musta oli niin outo ajatus laittaa pojat vielä kasvot menosuuntaan, että hylättiin sitten se vaihtoehto. Muuten EW:t vaikutti tosi hyviltä! Brio double waveista ollaan tykätty kovasti, vaikka kokemusta niistä ei vielä kovin pitkältä ajalta ole. Nämä Brion rattaat on muistaakseni vielä vähän kapeammatkin kuin Hartanit, muutama sentti vain, mutta silti! Painoakin Brioilla on muistaakseni hieman vähemmän kuin Hartaneilla, mutta siinä on kyse ihan kilosta tai kahdesta, joten ei ole niin merkitystä. Isot ilmakumi pyörät kulkee kevyesti ja pehmeästi. Ihan eri tuntuista työntää Brioja kun Hartaneita! Plussana Brioissa heittoaisa, mille ei olla vielä oikein keksitty oikeaa tarvetta, ollaan vaan leikitty sillä. Toivottavasti meidän kokemuksista olisi hyötyä jollekin vaunujen valinnassa! Muistan miten kauheaa se oli miettiä, mitkä hankitaan varsinkin kun meillä vielä oli kyseessä esikoiset eikä yhtään tiedetty mitä vaunuissa pitäisi olla. No pieleenhän se eka valinta meillä meni! Tsemppiä vaunuviidakkoon
  11. Soja voimia! Toivon mukaan lepäily auttaa eikä pikkuinen vielä tulisi maailmaan! Enpä muuten muistanutkaan, että täällä on joku joka odottaa kaksosten jälkeen uutta vauvaa. Ja vielä aikas pienellä ikäerolla! Soja, saanko kysyä muutaman kysymyksen? Olisi kiva jos vastaisit, mutta ymmärrän myös jos et jaksa tai ehdi! Miten raskaus on mennyt kun kotona kaksi "vauvaa" hoidettavana? Onko ollut rankkaa? Miten neuvolassa on suhtauduttu siihen, että kolmonen tulee vaikka kotona kaksi pientä? Entä sukulaiset ja ystävät? Itseä mietityttää kaikki liittyen uuteen raskauteen ja kaksosten pikkusisarukseen. Hirveä vauvakuume päällä ja syyskuussa aloitetaan tjot. Jaksamisen suhteen aika varma olo, viime raskaus meni paljon paremmin kuin odotin ja kaksostenkin kanssa on ollut ihan semi helppoa. Silti mietityttää esim miten ulkopuoliset asiaan suhtautuu. Ajatteleeko kaikki, että mihinhän noilla on kiire vai suhtautuuko kaikki ihan positiivisesti. Poitsujen kanssa menee mahtavasti! Molemmat on jo tosi taitavia. Innolla odotan ja pelkään miten kestän tuon vauhtikaksikon perässä kunhan kävelemään oppivat. Tässä vaiheessa osaan jo sanoa, että kolhuilta ei voida siinä vaiheessa välttyä! Molemmat on nyt hiljattain lähtenyt konttailemaan. K on selvästi pojista innokkaampi konttailija. O viihtyy mielummin äidin sylissä, mutta lattialle laskiessa pitää velipojan perään heti lähteä! Tuntuu surulliselta, että 4kk ja kaksosten eka vuosi on ohi. On ollut ihan mahtavaa seurata veljesten kasvua ja kehitystä avuttomista pikku rääpäleistä konttaaviksi ei niin pieniksi palleroiksi! Toisaalta taas tuntuu kivalta, että pojat kasvaa. Ihanaa sitten, kun poitsut oppivat puhumaan ja heihin saa taas ihan uudenlaista kontaktia! Voimia kaikille kaksosten mammoille! Ihanaa kun on kesä eikä ole sitä inhaa pukemisrumbaa, mikä talvella on!
  12. Palstailu on oikeasti jäänyt.. Sojalle onnea uudesta tulokkaasta! Sodelle jaksamisia kasosarkeen ja onnea myöhässä! Pikku-kolikko, tsemppiä! Aika menee aivan todella nopeasti. Meidän jätkät jo 7kk. Hurjaa. Kiinteitä ollaan reilu kuukausi maisteltu ja hyvin maistuu kumpaisellekin. Uusia taitoja tullut tosi paljon, pienet jo niin isoja. Vauvakuume vaivaa kun nuo rakkaat jo niin isoja ja tuntuu, että aika helpolla ollaan tähän asti päästy ja uskotaan tai ainkin minä uskon kolmannestakin selvitään. Töihinkin olisi kiva päästä joskus palaamaan niin tuntuisi järkevältä tehdä lapset nyt ja sitten palata töihin eikä tarvitsisi miettiä milloin aletaan kolmosta yrittämään. Nyt ollaankin alustavasti puhuttu, että aloitettaisiin tjot syksyllä. Kinuan, että jo elokuussa. Mies sitä mieltä, että vasta häiden jälkeen syyskuussa. Toisaalta minulle ihan sama, maltan sen kuukauden kyllä odottaa jos mies ei elokuuhun taivu.
  13. Ollut aika häslinkiä joten päässyt koko palsta unohtumaan! Mutta täällä taas Nati & pojat 4,5kk, jo!! Käytiin ameriikan mantereeseen tutustumassa, oli oikein ihana reissu ja omaksi yllätykseksi rentouttavakin kun ei tarvinnut kotihommia hoitaa. Pystyi keskittymään vain ja ainoastaan poikiin, niin ja tietysti parisuhteeseenkin ehkä vähän Aika on mennyt todella nopeasti poikien syntymän jälkeen vaikka ensimmäisistä viikoista mulla ei muistikuvia juurikaan ole. Ollaan saatu arkeen aika hyvä rytmi nyt reissun jälkeen ja kaikki tuntuu jotenkin rauhoittuneen. Päivät poikien kanssa menee rutiinilla, ei ole enää sellaista pelkoa kuin alkuksi että miten mä selviän. Ei elämä vieläkään ole mitään ruusuilla tanssimista, mutta mut on yllättänyt täysin se kuinka rauhallinen ja itsevarma olo mulla on poikien kanssa. Ei mitään paniikkia vaikka molemmat huutaisi kurkkusuorana yhtäaikaa. Pojat ovat aivan todella rakkaat ja tähän asti ainakin olleet melko helppoja tapauksia (kop kop). Välillä tuntuu, että voimat on ihan loppu ja että mä en jaksa tätä enää yhtään,mutta aina se olo korjaantuu kun toinen pojista hymyilee maailman suloisimmin ja tuntuu että oma sydän sulaa. Viikonloput on mulle rentoutumisaikaa ja valmistautumista uuteen viikkoon. Meillä on ollut nyt tapana viedä pojat joka toinen lauantai mummolaan hoitoon, että saadaan miehen kanssa vähän aikaa kaksin. Poikien tulo on kuitenkin ollut aika rankka juttu meidän parisuhteelle eikä arkisin jää yleensä aikaa tosillemme. Oliskohan siinä riittävästi kuulumisia tällä kertaa tulen taas 4kk kulutta uudelleen Nyt nukkumaan.
  14. Sattui ja kovaa sattuikin.. Mutta aika kultaa muistot
  15. Omiakin kuulumisiani voisin vähän kertoilla. Meillä 1kk neuvolassa pojat oli kasvanut aivan mahtavasti. A painoi jo 4151g eli n. kilo lisää siihen nähden mitä paino oli alimmillaan, pituutta oli jo 55 cm. Pienempi B painoi nyt jo huimat 4112g eli kilo hänellekkin lisää ja pituutta oli 55 cm samoin kuin veljellään. Eli hyvin meillä kasvetaan, pituutta tullut ihan hurjasti, mutta voi kuulemma heittää se syntymäpituus jos vauva oikein kiemurtelee eikä anna mitata. Oskar nostaa jo päätään maatessaan vatsallaan, mutta nenään tulee usein kopu kun se on niin raskas se pää että tipahtaa lattiaan helposti. Kasperillakin kova yritys päällä, mutta vielä ei osaa niin hyvin kuin veljensä vaikkakin saa kyllä päänsä välillä nousemaan. Kasper myös usein kellahtaa päänsä painon takia vatsalta selälleen, ei siis tarkoituksellisesti. Oskar juttelee myös tosi paljon eli siis ääntelee ja äiti lässyttää jotain takaisin Molemmat kehittyy ihan normaalisti ja kaikki siis hyvin.
  16. heijolle tsemppiä!! Ei ole reilua, että teillä vaan sairastellaan.. Väsyy tuollaiseen varmasti jokainen aikanaa! Ja siihen päälle vielä poikien nahistelut.. Tsemppiä ihan hirmuisesti!!
  17. Voimia Nappula loppurutistukseen! Ja catap, samat sanat tuon kolmosen suhteen. Tosin meillä ei sen aika ole vielä piiitkään aikaan, mutta se kolmonen vielä tulee jos minä saan päättää. Ehkä vuoden päästä, ehkä kymmenen.. Oikeasti en kyllä nyt tähän ihan heti kolmatta halua, näissä kahdessa tuntuu kyllä olevan puuhaa ihan riittämiin varmaan ainakin vielä vuoden päiviksi. Ihanan helpolla ollaan kuitenkin vielä päästy, en valita. Ja oma tyttö olisi kyllä niin in juttu, että jos vain luoja suo niin saapi tulla, joskus Me ollaan lädössä vuoden vaihteen jälkeen kuukaudeksi usa:han Kaveri asuu washingtonissa ja pyydellyt pitkään käymään ja itseäkin on hirmuisesti himottanut matkustaa ko. maahan. Poikien puolesta vähän jännittää, mutta reippaitahan nuo molemmat ovat jo sitten ja lääkäriinhän sitä sielläkin pääsee jos jotain tulee. Nykissä tietysti pakko pyörähätää reissun aikana ja muutenkin varmaan lennetään ainakin vikaksi lomaviikoksi miamiin. Aika auki pidetään suunnitelmat ja katellaan miten pojat jaksaa. Täysimetyksellä kun mennään niin poikien ruokinta on helppo järjestää, ei tarvitse ottaa mukaan mitään ruokia. Toivotaan nyt vaan, että kaikki menee hyvin sinne asti ja lomakin menee rattoisasti ilman suurempia ongelmia
  18. Painoa kertyi rv. 38+2 asti noin 19kg. Synnärille jäi 12kg. Ja ne loput 7kg on edelleen tallella, sitten imetyken jälkeen ajattelin yrittää karistaa ne pois
  19. ^^ Heijolle kovasti tsemppiä! Ja pojille pikaisia paranemisia! Meillä on vaunuina nyt Hartanin ZX II:t. Ja Catap kiitos tarjouksesta, mutta myy vaan pois jos ostajan löydät. Mutta jos me nyt meinataan päätyä Easy walkkereihin niin otan sitten yhteyttä. Olen katsellut nimittäin myös Brion double waveja ja miettinyt myös sellaista vaihtoehtoa, että jos nyt se puoli vuotta näillä nykyisillä pärjättäisiin niin sitten voitaisiin ottaa käyttöön meidän matkikset (babyjogger city selectit). Näillä Hartaneilla kuitenkin varmaan turha yrittää työnnellä kahta 10kg painoista kovin pitkiä matkoja.. Ja nytkin päästään ihan hyvin noilla baby joggereilla kun niihin käy nuo meidän turvakaukalot, mutta silti olisihan ne easywalkkerit aivan eri luokkaa.. Mutta sitten taas pitää miettiä miten paljon niille tulisi käyttöä loppupeleissä kun nuo matkikset on kuitenkin aika huiput.. Jäämme siis pohtimaan eri vaihtoehtoja Onnittelut catapin S:lle masulle kääntymisestä Ja tsempit lakkoilevan E:n kanssa!
  20. Minäkin ilmoittelen itsestäni pitkästä aikaa. Kaikki meillä ihan hyvin, minä vaan alan olla vähän väsy. Herään öisin pieneenkin ääneen ja heti tarkistan ovatko pojat kunnossa, ärsyttävä tapa, mutta en vain voi itselleni mitään. Olemme alkaneet tehdö poikien kanssa pieniä kävelyretkiä ja olenkin todennut meidän vaunumme melko huonoiksi raskautensa takia.. Ylämäissä nousee hiki herkästi pintaan kun yrittää työntää 20kg vaunuja plus noin 8 kg lastia joten olemme nyt suunnitelleet että ostaisimme uude "perintörahoillani" (sain mummoltani vuosi sitten syntymäpäivälahjaksi ison summan rahaa mitä ollaan nyt käytettyy kaikkiin kaksosten tarvikkeisiin, siis tuo ko. raha ennekkoperintöä, mummo porskuttaa menemään edelleen vaikka ikää jo on ). Easywalkkerit houkuttaisivat kovasti Mutta kyselen lisää tuolla tuplarattaat osiossa jos nyt niihin päädyn ja onhan noita vaihtoehtoja muitakin.. Mutta tällaista meille kuuluu
  21. Onpas täälä ihania tuplia taas
  22. Oih taitavia lapsia heijolla ja libralla! Varmasti ihanaa kun lapset alkavat kommunikoimaan aivan uudella tavalla Meillä pojilla tuntuu olevan kyllä paljon asiaa, mutta heidän kommunikoitinsa on vielä melko rajallista.
  23. Voihh.. Minä jo ehdin ajatella että pääsen helpolla näistä vauvoista! Mutta kauhulla odotan tulevia kuukausia ja nautin nyt kun vielä voi Toivon kuitenkin, että meidän poitsut olisi jatkossakin edes puoliksi niin hyvä unisia kuin catapin tytöt! Mutta puuta koputtaen voin todeta, että tällä hetkellä en tunne itseäni kaksosten äidikisi (enkä mielestäni vielä näytäkkään siltä miltä olen kaksosten äitien kuvitellut näyttävän ). Olin jotenkin ajatellut, että ekat kuukaudet ovat raskaimmat, mutta teidän kommenteistänne voin päätellä, että olin melkoisen väärässä. Nyt kuitenkin pahimman pelossa painun poikien viekkuun lukemaan vauvakirjoista kuinka selvitä kamalien kaksosten kanssa
  24. Paljon onnea Sode! Ja tervetuloa