Bilberry

Aktiivijäsen
 • Content count

  580
 • Joined

 • Last visited

About Bilberry

 • Rank
  Aktiivi
 1. Kiitos vastauksesta. Lennot ostettu. Eiköhän se tästä.
 2. Vauvamme on nyt 6 kk js taapero 2 v vanhempi. Turvallisuus mietityttää. Onko kukaan käynyt? Netti on pullollaan varoituksia, mutta siellä käy paljon turisteja. Lähtisitkö itse?
 3. En ole vielä miettinyt tulevaa, mutta imetän enää pojan mennessä nukkumaan ja herätessä. Päivä kerrallaan on menty tähän asti koko imetystaival. Ehkä päädymme tandemiin. Tosin koko raskauden ajan on imetys sattunut, välillä niin, että itken tai on jopa ollut pakko lopettaa imetys lyhyeen. Hullu olen. Tuolloin olen kyllä ajatellut, että nyt loppui, mutta ei, yhä jatketaan.
 4. Ehtiikö vielä iiinn? Eemi ja Jooa? On vähän kauemmas perheeseen juuri annettu Jooa-nimi ja se ehkä sopisi teillekin.
 5. Onko muilla kokemuksia? Ja erityisesti: imetetäänkö Japanissa julkisesti?
 6. Kiitos ehdotuksista. Mulle selvisi, että yhden täkäläisen suomalaisen naisen pikkupojan nimi on Oskar, joten se lienee poissuljettu. Ja Dennis on miehen puolelelta niitä sukurasitenimiä, joita ei ehdottomasti voi antaa. Mun puolen sukurasitenimiä ovat Esther ja Bruno, vaikka tykkäisin muuten molemmista nimistä. Oliver ei jostakin syystä iske. Toisaalta kävimme taannoin katsomassa sen Oliver!-musikaalin. Ehkä se vaikuttaa. Miehen ja äitinsä mielestä mielestä nimessä pitää olla jotakin suomalaista, joten aina vaan hankaloituu tämä Sain muutaman nimikirjan tutulta, pitänee selailla niitä. Ei tästä ihan helppoa ole tulossa. Mies jopa ehdotti, että lapsella olisi kolme etunimeä, mutta siitä tulisi melkoinen rimpsu, kun meidän sukunimi on yhdyssana. Lisää rajoitteita.
 7. Erm, hankala tuo Uki. Ehkä silti 8. Aika muodikkaan oloinen. Ruby? Edit. Me siis ollaan yhä suomalais-brittiläisiä.
 8. Kiitos Chandalina. Mun mieleen noista ois ehkä ainoastaan Oscar ja Axel. Mies ei sitten valitettavasti ole kovin innoissaan. Muutama on lähipiirissä käytössä. Hankalaa tämä.
 9. En ole tuota Jerker-nimeä ennen kuullutkaan, mutta en ehkä suosittelisi: Jerk-er... Sori, mä hihittelen sille ihan hillittömästi täällä. Meillä olisi etsinnässä sekä suomenkieleen että englantiin sopiva nimi. Anopille olen selittänyt, että ei saa alkaa esim G:llä. Greta ehkä ois poikkeus, mutta ei mitään Garya... Eikä todellakaan anopin ehdottamaa Finn-nimeä. Uskaltaako joku vielä ehdottaa jotakin?
 10. Mirva on vähän mnääh. Annetaan 7. Perusnimi. Aiemmista tykkäsin kovasti Napsun Adinasta. Pikatan Sophia on täällä Briteissä ihan peruskauraa, ei yhtään outo. Olisin kuvitellut sen olevan kivan kansainvälinen Suomessa. Evan?
 11. Sankku, mäkin itkin alkuraskaudessa kerran, kun meillä oli pastaa eikä se millään mennyt alas. Mä oon itkenyt tavallista vähemmän raskausaikana, mutta tosiaan vähän oudoille jutuille. Me käytiin tänään katselemassa vauvalle vaunuja suht hienossa tavaratalossa. Myyjä esitteli vaunuja, mies tykkäsi niistä ja mä en yhtään. Piti sitten päästää pieni poru siksi, että mies niistä tykkäsi ja minä en. Hohhoijaa. Myyjä totesi, että he on tottuneet raskaana oleviin naisiin. Nyt, kun vielä itsekin tottuisi.
 12. Mä tykkäisin tuosta Peppi-nimestä Lotan seuraksi. Miten ois Tiina? Näin kv kirjapäivänä?
 13. Jos meille tulisi poika ja jos sille voisi antaa suomalaisen nimen (tai kai aina antaa voi), niin tykkäisin tuosta Joukasta ja aiemmin mainitusta nimestä Jaako.
 14. Kirjoitapas muutama nimivaihtoehto sukunimineen paperille. Onko teillä lyhyt sukunimi? Muuten voi kokonaisuudesta tulla tosi pitkä. Mulle tuli mieleen Salli Alina Aurora, mutta siinä taitaa on jo liikaa samoja kirjaimia, menee kieli vähän solmuun.