Ninni-

Rekisteröitynyt
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Ninni-

  • Rank
    Aloittelija
  1. Pitää muuttaa tarinaa vähän. Jouduin kertomaan esimiehelle kuitenkin jo toukokuussa, kun pahoinvointi tuli niin voimakkaana että jouduin lähtemään kesken työpäivän kotiin. Esimies onnitteli vilpittömästi, pyysin että hän ei kertoisi muille työkavereille vielä (niin alkuviikot oli vielä menossa että en halunnut vielä julkistaa asiaa). Hän piti salaisuuden ja muille tulen kertomaan sitten elokuussa kun isommalla porukalla taas töitä tehdään yhdessä. Tässä päivystysajan (heinäkuun) paikassa en ole asiasta maininnut kuin tänhetkiselle esimiehelle, joka oli aivan innoissaan uutisesta myös. Sain sovittua lääkärikäyntejä ym. helpommin kun hän tietää syyn miksi olen myöhässä/lähden aikaisemmin parina päivänä.
  2. Jos tämä raskaus tästä jatkuu ihan normaalisti (ilman ongelmia) ja saan neuvola-ajat sovittua aamuille/iltapäiville niin, että ei usein tarvitsisi työvuoroja vaihdella, niin todennäköisesti kerron esimiehelle elokuussa. Joitain työkavereita tulen näkemään oman kesäloman jälkeen heinäkuussa ja vähän oman olon mukaan katon sitten kerronko heti vai sitten koko porukalle kun palaamme omalle työpisteelle kesäpäivyksen jälkeen elokuun puolella, jolloin olisi noin rv15-16.
  3. Mä oon nähnyt joskus vuosien varrella pari raskausaiheista unta, toisessa heräsin muistaakseni synnytykseen. Nyt yritysaikana näin kerran unta, jossa mulla oli jo vauva, joka kasvoi omituisesti hyppäyksittäin (tyyliin kuten käärmeet luo nahkaansa, niin vauvakin muuttui yhtäkkiä isommaksi ja se pienemmän tai "entisen" vauvan piti jäädä johonkin), mutta jostain syystä näin ei käynytkään ja yhtäkkiä mulla olikin kolme eri kokoista vauvaa. Sitten ne vauvat muuttui kissoiksi. Tällä viikolla oon nähnyt unia raskaustestien (positiivisin tuloksin) tekemisestä, kun jännitin joka päivä joko teen vai odotanko vielä kuukautisia. Eilen sitten plussasin, mutta en ajattele noita unia enneuniksi vaan asia on vaan pyöriny ajatuksissa niin paljon että tuli uniinkin.
  4. Voisin ilmiantaa itseni myös tänne, tuolla sisarfoorumin puolella olen enemmän pyörinyt. Eilen tuli plussa tikkuun, tänään varmistelin clearbluen digitestillä ja samaa näytti: raskaana ja viikkoja 3+.
  5. Olen keskustellut aiheesta paljonkin siskoni kanssa, sekä vähän kevyemmin veljeni vaimon kanssa. Lisäksi vielä vähän randomimmin (tyyliin heads up) olen maininnut eräälle ihmiselle, jonka tuleviin työkuvioihin (meidän yhteistyön vuoksi) mahdollinen raskaus vaikuttaisi kovastikin. Anoppi ja äiti kyselevät satunnaisesti aiheesta, mutta etenkään anopille en edes vihjaile ennen kuin on pullat tukevasti uunissa, äidille voisin kertoa mahdollisesti plussan jälkeen.
  6. Täytän tänä vuonna 29 ja mies 32. Ensimmäinen lapsi olisi toiveissa.