tape

Aktiivijäsen
  • Content count

    720
  • Joined

  • Last visited

About tape

  • Rank
    Aktiivi
  1. Täytyy soitella! Onko kellään kuitenkaan kokemusta esim. Maija Tulppalasta, Savoniuksesta tai Metsä-Heikkilästä?
  2. Olisiko kellään uusimpia hintatietoja varhaisultrasta ja kokemuksia Femedan eri lääkäreistä? Itse kävin viime raskaudessa Brunolla, mutta oon ymmärtänyt että edullisempiakin vaihtoehtoja löytyy!
  3. Hoi pk-seudun Smile omistajat: mistä olette Smilenne ostaneet? Meillä on haussa edullisin hinta/paketti, ja tuntuu olevan vähän eroja noissa hinnoissa!
  4. Bee, pakko sanoa kun mulla tuli silloin aivan samanlainen haamu, samalla dpo:lla ja samalla testillä. Paaaaljon onnea ja vahvistumisia myös Tuikulle!
  5. Mä aloin eilen itkemään lastentarvike -myymälässä. Kipasin hakemassa babyboxin ja kiertelin nopeasti hypistelemässä kehtoja. Siinä sitten alkoi kyyneleet valua pitkin naamaa. Tuokin on tullut tutuksi, että miehen sanomiset loukkaa tooosi herkästi. Mies ärähti jostain ihan pienestä asiasta niin istuin itkemässä (kylmässä) saunassa 30min. Ei oo helppoo. Ai niin ja itkin räkä poskella myös tuota kun mietin että mitä jos mies lähtisi ja jättäisi minut!
  6. Femedassa (ja siis varmasti muuallakin) kysytään ennen ultraamista, että onko ollut vuotoja tai kipua. Jos jompaan kumpaan vastaa kyllä, saa yleensä automaattisesti kelakorvauksen.
  7. Lilly, tuun tännekin kuumottelemaan Mutta täytyy sanoa, että noi on kyllä ihanimmat nt-ultrakuvat mitä oon koskaan nähnyt!
  8. Mä korjaisin aikaisempaan viestiini, että Femedalla Brunolla käyminen maksoi 127€, eli hyvin kohtuuhinta mielestäni näin ammattitaitoon ja hänen suosituksien määräänsä nähden.
  9. Jos alkuraskaudessa ohjataan äitiyspoliklinikan asiakkaaksi, niin mitä se käytännössä tarkoittaa tai muuttaa? En aivan ymmärrä mihin kaikkeen se vaikuttaisi..
  10. Meow, mukava kuulla! Eikä tullut myöhässä, sillä ultraan olen menossa vasta alta kahden viikon päästä. Oon käsittänyt että ar-ultrat on melkeinpä missä vaan semmosia 15 min "pikaisia" ultria. Pääasia että tarvittavat tiedot saadaan. Nyt vaan odottelemaan ja jännittelemään.. MUOKS. Piti vielä kysyä että kuinka paljon Brunon ar-ultra on pulittanut? Luin netistä että se on 200€ - onko se todella niin kallis ?!
  11. Alotin greippimehu+vehnis yhdistelmän kierron alusta, ja se olikin kierto josta tärppäsi. Nyt pohdiskelen sitä että jatkanko vehniksen juomista, vai kannaattakohan se lopettaa..
  12. Kiitos eltsu81 ! Ehkä en peruuta aikaa, pääasiahan on että homma hoituu hyvin. Mielelläni kuulen vielä muiden kokemuksia jos sellaisia löytyy.
  13. Kyselisin vaukkareiden kokemuksia Femedan Bruno -lääkäristä ? Googlettamalla löytyi postiivista mutta myös sitä että Bruno olisi liukuhihna -meiningillä. On vielä mahdollisuus perua tuo aika ja mennä muualle.. Jotenkin jännittää myös mennä mieslääkärille.
  14. Tämän ketjun läpilukeneena ja muutenkin googlanneena ihmettelen yhtä asiaa: miksi se, että alkuraskaudessa on menkkajomoja näyttäisi huolettavan yhtä paljon kuin se, että niitä ei ole ? Eli siis kumpi on tavanomaisempaa alkuraskaudessa? Mulla tulee sellaisena aaltoilevana (varsinkin illalla) menkkajomojen tyylisiä tuntemuksia jotka menevät ohi. Se huolettaa aika paljon, sillä yleensä vuoto alkaa niin. Ja sitten: onko ihan normaalia kun näillä onnettomilla 4+0 viikoilla oksettaa jo aika paljon? Oon ymmärtynyt että pahoinvointi alkaa vasta myöhemmin?
  15. Niinpä muuten! Koska emmiko tuon testasit? Mäkin näen haamun !!