Keelya

Aktiivijäsen
  • Content count

    791
  • Joined

  • Last visited

About Keelya

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mulla tässä raskaudessa obsidan rautalisä ja sen kanssa oran samalla c-vitskylisää. Heti imeytyy paremmin, ja vatsa TOIMII paremmin kuin ilman rautalisää. Nyt tuli joku viikon tauko raudasta kun loppuivat ja vatsa ollut aika epäsäännöllinen. Mutta nyt taas helpotti kun aloin obsidania napsia.
  2. Noniin avent ja mam tuttipullojen omistajat! Sopiiko noihin uusiin avent tuttipulloihin mam-tuttipäät? Tänään prismassa ajatuksella että ostan uusia tuttipäitä mam anticolikki pulloihin ja sit yhden avent tuttipullon. Mutta siellä olikin kahdenlaista aventin pulloa ja meinasi sormi suuhun mennä. Ne oli kanssa joitaki uudenlaisia anti coliikki pulloja. Auttakaa hämmentynyttä, sopiiko noihin myös perys mam-tuttipäät? muoks. 2 vuotta sitten ainakin sopi, mutta sillon peruspulloja oli nuo aventit ilman lisäsilikoneja jne..
  3. ^ Ei saa tuolleen spoilata!!
  4. Mäkin huhuilen kokemuksia Mountain buggy +One rattaista. Jotenkin tuntuu että ne olisi just ne sopivat meille mutta ei mahdollisuuksia päästä testaan livenä niitä kun asutaan täällä pohjoisessa. Toinen mitä kysyisin, kun haluaisin emmaljunga super vikingit meille, mutta mietityttää viihtyisikö esikoinen (vauvan la tienoill reilu 2,5-vuotias)kasvot työntäjään päin Kun nyt on kulkenyt kasvot menosuuntaan. Meillä siis vanhempi istuisi työntäjän puolella ja vauva tulisi kopassa eteen. Emmaljunga olisi sitten mahdollisuus löytää käytettynä ja niitä pääsee lastentarvikeessa jopa testaileen.
  5. Esikoisestaa vakiintui pirpana, nyt on Haagi. Mies tämän keksi kun nt-ultran jälkeen kommentoi vauvan näyttäneen ihan noidalta Skyrim pelistä ja niiden nimi on joku hag. Että näin ihanan merkityksellisen nimen sai tää vaava tällä kertaa
  6. Mulla kakkoslapsi tulossa rv 14 ja jälleen kissat muuttuneet hellyyden kaipuisiksi ja änkeää "iholle". Vanhempi tyttökissa oli aikamoinen "vauva" esikoista odottaessa ja haki lähelle ja syliin nukkumaan ja kehräämään. Tällä kertaa yrittää koko ajan mahan päälle makoilemaan ja kehräämään. Kollipoika joka on tullut esikoisrn jälkeen muuttui myös hellyyden haluiseksi ja kovasti puskee ja vaatii rapsutuksia ja nhuomionosoituksia. Hauskoja nämä otukset
  7. Mulla oli esikoista n aikaan kauheana finnejä ja epätasainen iho naamassa ja rintakehän ja olkiin ilmestyi finnejä. Nyt on sama homma. N. Rv 7-8 ilmaantui. Mä en niin välitä ulkonäöstäni, ihmettelen vain miten radikaali muutos taas tullut. En muista paraniko tilanne kuin nopeasti synnytyksen jälkeen.
  8. Mä yritin käydä läpi noita kauppoja, mutta siis eikö ulkomailla myydä ollenkaan emmaljungaa? Onko emmaljungat eses huomattavasti edullisempia ulkomailla, tyhjääkö mun edes katsella?
  9. ^^ ja ^ koska ne on kypsennetty, ennen vakuumiinpakkausta, niin sanoisin että ei ole listeriariskiä. Kun lohihan ei ole kypsennettyä, kun "tuoreena" pakataan vakuumiin Näin mä päättelen.
  10. Mä kävin katsomassa lastentarvikkeessa noita emmaljunga super vikingejä ja siellä myyjä oli laittanut istuimen ensin ja kopan taakse. En tiedä miksei niin ole nettisivuilla jne mutta tuolla järjestelyllä ihastuin vaunuihin täysin! Niihin saa myös sen city kopan joten sen voisi lainata/ostaa käytettynä.
  11. Mä kävin neuvolassa rv 8+0 eli tällä viikolla. Terkkari kysyi haluaisinko sikainfluenssarokotteen itse (oven takana vanhukset odottivat sitä jonoksi asti) mutta totesin että en sairastele koskaan influenssaa joten en uskonut tarvitsevani sitä nyt. Kun odotin esikoista otin possupiikin n. Rv 22.
  12. Olen yrittänyt sillon tällön dopplerilla alkaen rv 7 kuulla ääniä. Ensi kerran kuulin vauvan sydänäänet rv 8+5. Kaksi päivää aikaisemmin en kuullut, vaikka pitkän tovin etsin. Ja on rasvakerrosta välissä kun bmi n. 26. Nyt eka kerran löytyi n. 10min etsiskelyllä. muoks. Odotan siis toista, esikoista odottaessa ei ollut omaa doppleria.
  13. Esikoinen syntyi rv 36+1. Lapsiveden tihkumisen vuoksi näytillä äippäpolilla, kalvot ehjät mutta auki olin 5cm ja kevyitä suppareita oli tullut enemmän ja vähemmän säännöllisemmin. Salissa päättivät puhkaista kalvot, synnytys kesti tästä 1h50min.
  14. Minä ainakin hyvin lupaavan haamun näen Itse tulkkaisin plussaksi!