viola*

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About viola*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meidän poika oli 3-vuotisneuvolassa 99,8 cm ja 14,2 kg (Nuo lukemat on toukokuulta, kesän aikana pituutta oli tullut 4 cm lisää). Syntyessään poika oli 52 cm pitkä ja painoi 3270 g. Kengänkoko on 26-27.
  2. Meillä lauletaan sikermää seuraavista lauluista: Nuku, nuku nurmilintu - Aa, aa Allin lasta (omin sanoituksin) ja Tuu, tuu tupakkarulla. Näiden lisäksi lauletaan Tuiki, tuiki tähtönen. Välillä poika vaatii keksimään unilaulut päivän tapahtumista...
  3. Meille ostettiin kesällä fiiliat ja hyvin ovat toimineet! Ollaan reissattu niillä kerran Tallinnassa ja kerran Mallorcalla. Muutenkin ovat lähes päivittäisessä käytössä kauppa- ja kaupunkireissuilla eikä ole ollut mitään valittamista. Mekin meinattiin ensin ostaa Plikot, mutta päätettiin kokeilla fiilioita ja hyvä niin.
  4. Minäkin käytän valkosipulia nimenomaan siitä syystä, että tuoksu katoaa nopeammin. Tavallinen sipuli jos unohtuu vähänkin pitemmäksi ajaksi sänkyyn, siitä jää aika paha haju vuodevaatteisiin.
  5. Mekin ulkoilemme säällä kuin säällä, koira on ulkoilutettava ja esikoispojan on päästävä ulkoilemaan, että saa purettua energiansa. Nuorempi (9 kk) myös nukkuu kaikki päiväunensa ulkona vaunuissa. Vähän jo huolestuttaa, että miten talvella pärjätään, jos ulkona on taas 30 astetta pakkasta... Ehkä samoin kuin kesällä, kun ulkona oli 30 astetta lämmintä, jolloin poika nukkui vaunuissa pesuhuoneessa, joka taisi olla viilein paikka.