jeen

Jäsen
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited

About jeen

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 02/09/91
  1. En muistanut ottaa täydestä 30 kuvaa mutta tässä 29+6 Onko tämä pieni, keskikoko vai suuri? Suurelta se ei ainakaan tunnu. Mitä mieltä ootte?
  2. Mitkä vaunut teillä on? Kivan näköiset Ja ihanat tytöt!
  3. Meillä tuo vanupuku kutistui tohon 2008 mallin mittaan. Se jäi kuitenkin paksummaksi mutta varmaan litistyy käytössä
  4. Lisäkysymys: Millä viikoilla syntyivät ja kauanko jouduitte olemaan sairaalassa? Mua pelottaa että jos joutuu olemaan kauan.. Se oon inhottaavaa, ei pysty aloittamaan imetystä ja tutustumista heti, ja rahallisesti myös tylsää.. Meillä menossa nyt 26+4 ja toivottavasti olisivat vielä kauan masussa. Vielä ainakaan ei ole ollut mitään merkkejä.
  5. Kaksosmasuu 25+5
  6. Tossa tulikin jo hieman kommenttia siitä että miten ne alle 1vuotiaat viihtyy EW tai Carenoissa kun ei nää työntäjää, mutta voiko laittaa jo 4kk ikäisen kasvot meno suuntaan päin jos ei viihdy makuullaan kopassa. Tietysti yksilöllistää, mutta minkä laisiaa kokemuksia teillä on? Koska olette ottaneet ratasosan käyttöön ja kopat pois? Olen ostanut käytettyinä Carena double swingit kahdella kopalla ja nyt mietityttää että pitääkö ostaa vielä toiset jossa saa kasvot työntäjään päin..
  7. Kaksosmaha 20+5. Veikkasivat ultrassa tytöiksi
  8. Saako nämä Abc-Design Zoom rattaat makuu asentoon?
  9. tässä meidän kaksio 17+3
  10. Nopsaan tämä aika menee Tässä kaksosmaha 17+3.
  11. http://aijaa.com/v.php?i=005157683887.jpg Tässä kuvaa viikolta 14+1. Oon tottunu pienestä asti tekemään mahalla "aaltoja" Niin nyt ei enään pysty kunnolla Aika nopeesti kasvaa. Tuntuu että joka yö ovaat kasvaneet ihan hirveesti
  12. Mulla on nyt 14+4 ja mahaa on jo jonki verran. Mulla ollut tähän asti kaksi ultraa 10+1 ja 12+1. Se kymppi viikon ultra oli ku luulin että oli viikko 12 mut yt seuraava on vasta rv20. Sullapa oli paljon. Kiva nähdä pikkusia vähän väliä. Mäkin haluisin että olis ollu enemmän ultria nyt alussa.. Ku ne sanoi että seurataan useammin ja tarkemmin niin ei ainakaan vielä ollu mitenkään erikoisen tarkkaa seurantaa vs yksösraskaus.. Mulla nämä ovat esikoiset ja oikein toivottuja!
  13. Mulla on vähän samoja tunnelmia ku sulla että selviäispä loppuun asti. Onko sun identtiset omissa vesipusseissa? Mulla on omat pussit ja suonikalvot, mutta istukka sama. Onkoo sun maha jo kasvanu ihan selkeesti isoksi?
  14. Mullaki ooli turvotusta viikosta viis lähtien mutta sen pystyin peittmään laihistamalla mut nyt ei enään pysty
  15. Tosi vaikee piilotella enään En oo vielä kertonut iskälle pitäis tällä viikolla sielä käydä. Missä vaiheessa te ootte kertonutt kaksosraskaudesta?