tillia

Aktiivijäsen
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

About tillia

 • Rank
  Aktiivi
 1. No hyvä, etten sitten Ticketiin vaihtanut. Tuon Po.pin laitan korvan taakse... Ostin Reimaa, mitoitus taitaa olla aika hyvä ja talvihaalarikin oli samaa merkkiä. Tän kevään kuosit oli vaan niiiiiin tylsiä, mutta onneksi löysin viimevuotisen uutena fc-kirpparilta.
 2. Meillä on tällä hetkellä Reiman 86cm talvihaalari (suht reilu edelleen) ja ostin Molon 92cm vk-haalarin, jotta menisi myös syksyllä. Mutta Molon haalarin hihat onkin nyt sopivat, tuskin ovat sitä enää syksyllä :/ mittanauhan kanssa sitten mittasin noi haalarit ja Reiman cm-kokoa pienemmässä mallissa on 3cm pidemmät hihat kuin tuossa ostamassani Molossa, joka harmikseni pitää nyt palauttaa ja keksiä jotain muuta tilalle. En osannut kuvitella, että merkkien välillä on noin isot erot mitoituksessa.
 3. Meillä on äitiinsä tullut pitkäselkäinen ja lyhytjalkainen poika. Millä merkillä mahtaisi olla sopivia haalareita? Noi Molot näytti ainakin mun silmään liian pitkiltä jaloista. Välikausihaalaria tässä pitäisi alkaa etsiskellä...
 4. Onko kellään kokemusta Ver de Terren talvihaalareista? Onko ne laadukkaita? Miten koot menee, onko reilut (kuten Reima) vai jotain muuta?
 5. Meillä kuolataan juu tosi paljon, ja sormet on suussa koko ajan. Luulin jo poskihampaiksi mutta lääkäri oli erimieltä (meillä siis piti olla korvaleikkaus tänään ja tsekkasivat kaikki mahdolliset kolot ja keuhkot mistä kuume voisi johtua,mutta eivät äkkiseltään keksineet mitään). Lämmin ruoka maistuu ehkä huonommin, mutta sitten taas ei juo mielellään kylmää maitoakaan. Ja nukkuu tietty ison osan päivästä. Enterorokko meillä olikin jo syksyllä, en muuten toivo kenellekään. ei onneksi ole sitä nyt. Alennan kuumetta lääkkeillä ja odottelen sitten vielä vkonlopun yli. On vaan niin kurja katsoa vierestä...
 6. Milloin kuumeinen lapsi pitikään viedä lääkäriin? montako päivää sai kotona katsella? Nyt on kolmas kuumepäivä, aamusta jo kainalosta mitattuna 38. Korvat ja keuhkot puhtaat, ei yskää, nuhaakaan. Mitähän tuo nyt sitten vois ees olla?
 7. DHL toi tänään uuden kahvan, näin äkkiseltään näyttää ihan samanlaiselta kuin vanha. Valkoiset lukitusnamiskuukkelit on ehkä vähän tukevamman oloisesti kiinni, eivät siis lonksu tyhjää niinkuin vanhat.
 8. Meillä ainakin aisa heiluu jonkunverran.
 9. Meille tilasin tuon uuden kahvan ja tulee ihan tarpeeseen. Yksi kahva on jo vaihdettu eikä tuo uusikaan mikä saatiin, ihan priima niiden namiskuukkelin suhteen taida olla. Kaksi viikkoa kuulemma kestää.
 10. Meillä taitaa elää big foot... ikää nyt 1v 1kk ja talvikengistä käytössä koko 24. niissäkään ei liiaksi ole kasvunvaraa, taitaa olla se 1,5cm...
 11. Mä tulen nyt kyselemään tosi tyhmiä, anteeksi. Esikoinen aloittamassa tarhan eikä kaveripiirissäkään oo tarhan aloittaneita. Mutta tarhasta ei tullut mitään neuvoja, kun soitin aloittamisesta. Pyysivät paikalle viikkoa aikaisemmin treenailemaan. mutta mitäs tässä nyt pitäis laittaa hankintalistalle ja muuten muistettavaa? nimikointi ja tarhatossujen hankinta ainakin. Mitä muuta sinne pitää olla tai ei saa olla? kasa vaihtovaatteita ja vaipat.
 12. 1v-neuvolassa 10 kg reilusti täyteen, joten äänestin 10-11 kk. varmaan lähimpänä totuutta. syntymäpaino 3615g
 13. Poika siirtyi omaan huoneeseen reilun 7kk:n iässä. Kummankin unet, sekä minun että pojan, paranivat huomattavasti siirron jälkeen.
 14. Yazz: kauanko teillä jatkui tuo syömättömyys? pe-ma? Meillä on oltu nyt 3 päivää syömättä ja oon ihan huolesta sykkyrällä kauanko tätä pitää vielä katsella.
 15. Meilläkin on tää ihanuus kylässä la-su yönä Minille nousi kuume ja oli ihan reppana koko su-päivän. Näppyjä nousi ensiksi peppuun ja maanantaina vasta muualle. Suukin on täynnä ihottumaa, joten eilen eikä tänään meillä ei ole juurikaan syöty. Juominenkin on tuskan takana. En ikinä toivo tätä kenellekään, joten päätin, että pysytellään poissa vauva-piireistä pitkään.