Mimsi

Aktiivijäsen
 • Content count

  6042
 • Joined

 • Last visited

About Mimsi

 • Rank
  Ei muuta elämää

Recent Profile Visitors

2500 profile views
 1. Tykkään Liisistä aika paljon, 9- vois jopa olla jos miinuksia saa antaa. Rilla?
 2. ^ Mä tykkään ekasta vaihtoehdosta enemmän.
 3. Mä haaveilin joskus vuosia sitten olevani poikalauman äiti. Mies sanoi suhteen alussa jo, että haluaisi neljä tyttöä. Nyt meillä on kaksi tyttöä, ja jatko on vielä aika avoin, halutaan siis vielä 0-2 lasta vähän päivästä riippuen. Mutta enemmän tuolla miehen viitoittamalla tiellähän tässä ollaan! Mulle on rehellisesti ihan sama tuleeko tyttöjä vai poikia.
 4. Mun mielestä Petrus ei oo mitenkään outo nimi. Aika kiva oikeastaan!
 5. Meidän 4v koira on nimeltään Joose, ja muutaman kerran ollaan hihitelty jollekin tuollaiselle "joo, se auttaa!" -jutulle. Mut eipä niitä hirveästi edes tule huomioitua. Ihana nimi, käyttöön vaan!
 6. Musta Eemi ja Unto olis tosi symppikset nimet veljeksille!
 7. Kaarlo Alvar Elia :wub:
 8. Mä mietin kyllä kieltämättä samaa kuin Anna Rosa. Sen kun annatte vaan sen Aarnin, jos se on se teidän poitsun nimi!
 9. ^ Siinä on mainio idea!
 10. bohemian, mun mielestä nuo molemmat on tosi kivoja nimiä, ja kumpikin sopii myös esikoisen nimeen hyvin. Aika erilaiset nimet silti keskenään, joten ehkä luottaisin omaan intuitioon kaikista eniten. Te kuitenkin tunnette vauvanne Kuulostaa kyllä, että oot 2. vaihtoehdon kannalla, ja kiva ideahan tuo olisi että 1. nimi olisi toinen nimi niin saisi molemmat käyttöön.
 11. Aino ja Lauri olisivat tosiaan kivat nimet siskolle ja veljelle! Ja Matias on kans tosi ihana. Sopisihan siihen väliin vielä joku nimi... Lauri Otto Matias, Lauri Aapo Matias, Lauri Oiva Matias? Näemmä tuollaisia lyhyitä vokaalialkuisia tuli mulle mieleen
 12. Musta tuo Aarni Alvar Elia on aivan ihana
 13. einju, kiva kuulla että oli yksi varteenotettava vaihtoehto! Oskari on kyllä tosi kiva toinen nimi. mimosan, Anton on kyllä ihana!
 14. Joona, Jouka, Jorma, Jyrki, Jouna tuli mieleen
 15. einju: Justus Ilmari, Hugo Viljami, Peetu Oskari?