Mimsi

Aktiivijäsen
  • Content count

    6042
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mimsi


  1. Mä haaveilin joskus vuosia sitten olevani poikalauman äiti. Mies sanoi suhteen alussa jo, että haluaisi neljä tyttöä. :D Nyt meillä on kaksi tyttöä, ja jatko on vielä aika avoin, halutaan siis vielä 0-2 lasta vähän päivästä riippuen. :grin: Mutta enemmän tuolla miehen viitoittamalla tiellähän tässä ollaan! Mulle on rehellisesti ihan sama tuleeko tyttöjä vai poikia. :)


  2. bohemian, mun mielestä nuo molemmat on tosi kivoja nimiä, ja kumpikin sopii myös esikoisen nimeen hyvin. Aika erilaiset nimet silti keskenään, joten ehkä luottaisin omaan intuitioon kaikista eniten. Te kuitenkin tunnette vauvanne :) Kuulostaa kyllä, että oot 2. vaihtoehdon kannalla, ja kiva ideahan tuo olisi että 1. nimi olisi toinen nimi niin saisi molemmat käyttöön. :)


  3. Inan lapsilla on ihan tosi kivat nimet! Pojan eka nimi on mun suosikkeja, ja haluaisin sen omallekin pojalle jos ei rimmaisi niin tyhmästi meidän sukunimen kanssa. No, saa nähdä tuleeko mitään poikaa edes ikinä ;) Mutta ihanat on!


  4. Mulla takana 2x alatiesynnytys, ja jälkivuoto aika erilaista. Esikoisen kohdalla kesti n. 6 viikkoa, josta pari ekaa sellaista runsaampaa vuotoa, sitten rusehtavaa ja niukempaa. Välissä hävisi kokonaan mutta jatkui vielä hetkeksi uudestaan. Kuopuksen synnytyksen jälkeen jälkisupistukset taisivat tyhjentää kohtua aika lailla, koska runsaampaa vuotoa oli vain 3-4 päivää ja vuoto loppui kokonaan n. 3,5 viikon jälkeen.