Mimsi

Aktiivijäsen
 • Content count

  6042
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mimsi

 1. Tykkään Liisistä aika paljon, 9- vois jopa olla jos miinuksia saa antaa. Rilla?
 2. ^ Mä tykkään ekasta vaihtoehdosta enemmän.
 3. Mä haaveilin joskus vuosia sitten olevani poikalauman äiti. Mies sanoi suhteen alussa jo, että haluaisi neljä tyttöä. Nyt meillä on kaksi tyttöä, ja jatko on vielä aika avoin, halutaan siis vielä 0-2 lasta vähän päivästä riippuen. Mutta enemmän tuolla miehen viitoittamalla tiellähän tässä ollaan! Mulle on rehellisesti ihan sama tuleeko tyttöjä vai poikia.
 4. Mun mielestä Petrus ei oo mitenkään outo nimi. Aika kiva oikeastaan!
 5. Meidän 4v koira on nimeltään Joose, ja muutaman kerran ollaan hihitelty jollekin tuollaiselle "joo, se auttaa!" -jutulle. Mut eipä niitä hirveästi edes tule huomioitua. Ihana nimi, käyttöön vaan!
 6. Musta Eemi ja Unto olis tosi symppikset nimet veljeksille!
 7. Kaarlo Alvar Elia :wub:
 8. Mä mietin kyllä kieltämättä samaa kuin Anna Rosa. Sen kun annatte vaan sen Aarnin, jos se on se teidän poitsun nimi!
 9. ^ Siinä on mainio idea!
 10. bohemian, mun mielestä nuo molemmat on tosi kivoja nimiä, ja kumpikin sopii myös esikoisen nimeen hyvin. Aika erilaiset nimet silti keskenään, joten ehkä luottaisin omaan intuitioon kaikista eniten. Te kuitenkin tunnette vauvanne Kuulostaa kyllä, että oot 2. vaihtoehdon kannalla, ja kiva ideahan tuo olisi että 1. nimi olisi toinen nimi niin saisi molemmat käyttöön.
 11. Aino ja Lauri olisivat tosiaan kivat nimet siskolle ja veljelle! Ja Matias on kans tosi ihana. Sopisihan siihen väliin vielä joku nimi... Lauri Otto Matias, Lauri Aapo Matias, Lauri Oiva Matias? Näemmä tuollaisia lyhyitä vokaalialkuisia tuli mulle mieleen
 12. Musta tuo Aarni Alvar Elia on aivan ihana
 13. einju, kiva kuulla että oli yksi varteenotettava vaihtoehto! Oskari on kyllä tosi kiva toinen nimi. mimosan, Anton on kyllä ihana!
 14. Joona, Jouka, Jorma, Jyrki, Jouna tuli mieleen
 15. einju: Justus Ilmari, Hugo Viljami, Peetu Oskari?
 16. Mulla tuli mieleen yllättäen Noel, ja sitten Elmo, jossa on samat kirjaimet
 17. Todella kauniit nimet tosiaan caitlinin lapsilla! Meinasin sanoo että erityisesti tykkään tytön/pojan nimestä, mutta tykkäänkin erityisesti kummankin nimestä!
 18. Inan lapsilla on ihan tosi kivat nimet! Pojan eka nimi on mun suosikkeja, ja haluaisin sen omallekin pojalle jos ei rimmaisi niin tyhmästi meidän sukunimen kanssa. No, saa nähdä tuleeko mitään poikaa edes ikinä Mutta ihanat on!
 19. Ihanat nimet Anerinan tyttärillä
 20. Mä en nyt ehdi kummemmin kommentoida, mutta Timotein viestiä lukiessa tuli sellainen olo että olenko mä käynyt kirjoittamassa tänne kun kaikki tuntui niin samalta. (Harmi ettei toi Kaspian mennyt läpi, sehän on iiiihana!)
 21. Vielä vähän aikaa sitten en tykännyt yhtään, mutta nyt oon hieman lämmennyt. 7- vaikka? Lasse?
 22. Mulla takana 2x alatiesynnytys, ja jälkivuoto aika erilaista. Esikoisen kohdalla kesti n. 6 viikkoa, josta pari ekaa sellaista runsaampaa vuotoa, sitten rusehtavaa ja niukempaa. Välissä hävisi kokonaan mutta jatkui vielä hetkeksi uudestaan. Kuopuksen synnytyksen jälkeen jälkisupistukset taisivat tyhjentää kohtua aika lailla, koska runsaampaa vuotoa oli vain 3-4 päivää ja vuoto loppui kokonaan n. 3,5 viikon jälkeen.
 23. Tykkään Suanken tyttöjen nimistä ihan hurjasti!
 24. Kiitos Ida-Maria ja AaHoo Nappaan nimet pois nyt!
 25. Juu miksipä en Meidän tytöt on siis *meni jo*