Lumikeiju84

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Lumikeiju84

  • Rank
    Aloittelija
  1. Tyttöä taulukko tarjoaa, mutta jostain syystä mulla on ihan poikafiilis.
  2. Syntyvän lapsen kaikki isovanhemmat on elossa. Lisäksi isomummu, isomamma, isoukki, isomummi ja isopappa. Itsellä ei ollut näin, vaan minulla on ollut vai kaksi isovanhempaa, joista vain yksi on enää elossa. Mieltäni on aina kaihertanut, etten ole tuntenut isäni vanhempia.
  3. Mun vanhemmat halus välttämättä olla mummu ja taata. Taata on perinteinen kutsumanimi isäni kotipaikkakunnalla. Miehen vanhemmat varmaan haluavat olla mummi ja ukki.
  4. Mulla oli useita kystiä ennen raskautta, joiden vuoksi juoksin gynellä ja söin norsun kuurin hormooneja. Ei auttanut hormoonit. Vuoden niitä nakersin. Onnellisesti kävi niin, että vuoden yrittelyt jälkeen tulin raskaaksi (kuulemma nuo kystat oli esteenä munasolulle). Kystia oli useita, 5mm-40mm halkaisijalta olivat ja molemmilla puolilla. Sitten viikoilla 5-10 oli ajoittain viiltäviä, jalat alta vieviä kipukohtauksia. Näiden jälkeen oli vähäistä rusehtavaa vuotoa, jolloin hiippailin taas gynelle. Kystat oli kaikki kadonneet. Gyne oli sitä mieltä, että kivut johtuivat juuri näistä puhkeamisista. Näin kävi mulla.
  5. Täällä on kans naama täynnä näppylää. Samoin tuo karvan kasvu... Normaalistikkin mulla kasvaa karva ihan älyttömästi, mutta nyt on säärissä "talvikarva" ihan kun meidän siperianhuskylla! En pahemmin sääriä ajele talvella. Kesällä kyllä epiloin sääret. Isäntä alkaa jo jäädä säärikarvoissa kakkoseksi. Normaalisti kainalot pitää aja kaks kertaa päivässä, jos haluaa pitää siistinä, mutta nyt ei kolmakertaa tahdo riittää. Ja se hiusten kasvu!!! Musta tulee isona apina! Tää ei oikeesti oo mikään vitsi. Ollaan äidin kanssa molemmat tavallista karvasempia, mutta silti tää karvan kasvu jaksaa yllättää... Navan ympärille on tullut mustaa pitkää karvaa, jota pinseteillä nypin iltaisin. Onneksi ei sentään partaa kasva!
  6. Mulla on tullut mollemmissa raskauksissa verestävää vuotoa. Ensimmäisestä raskaudessa uskon vuodon olevan valekuukautisia (olikohan oikea nimitys...) ja toisesta ilmeni vuodon johtuvan ilmeisemmin alhaalla olevasta istuksta. Ensimmäisen raskauden vuoto oli juuri siihen aikaan, kun kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Tämä raskaus päättyi ikävä kyllä keskenmenoon viikolla 7. Toisen raskauden vuoto oli jossain viikkojen 8-10 välillä. Saattaa tosin olla, että toisen raskauden vuoto johtui kystien puhkeamisesta. Minulla oli muutama isompi kysta, jotka kaikki päättivät puhjeta raskauden aikana. AUTS! Kipu ole melko hurja. Nyt mennään toista raskautta 15:llä viikolla. Vauvan liikkeet on alkanut tuntumaan, ja meillä ollaan onnesta soikeita.
  7. Mä pyysin jo Joulupukilta meille Mauri Kunnaksen Vauvakirjaa. Kunnaksen piirroksen ja tarinat on ollut omia suosikkejani lapsena.
  8. Heippa! Itse kerroin työnantajalle aika varhain. Olisko ollut jotain rv8??? Suhtautui oudosti. Ikään kuin olisin sairas... Olen siis maataloustöissä munituskanalassa. Työnantaja on viittävaille eläkkeellä oleva mies. Kovin kyseli, että tuoko hän minulle keinutuolin töihin ja mitä muuta tarvitsen... Ikään kuin munat tulisi kerättyä keinutuolista käsin. Jatkuvasti kyselee, että miten menee ja tarvitsenko jotain. Eikä kuulemma tarvitse tehdä muuta kun kerätä munat, jos ei jaksa. Joo. Pölyjen pyyhkiminen on tosi raskasta... Olemme alunalkaen sopineet, että työsuhde loppuu, kun hän saa eläkepaperit, joka piti olla syyskuussa, mutta sitten hän ilmoitti, että keksitään jotain äitiyslomaan asti. Vaikka heidän jälkikasvun hoitamista (heillä on 6 lastenlasta, joita he hoitavat joka arkipäivä). Kanat kun lähtevät vuodenvaihteessa ja äitiysloma alkaa joskus maaliskuussa. Työkavereita minulla ei ole, joten säästyn heille selittelyltä ja sijaistakaan ei tarvita, kun kanala lopettaa toimintansa. Onneksi maatalouden alalla saa kohtalaisesti töitä, kun tuntee isäniä. Minulla kun on kokemusta sekä kanapuolelta, että sikapuolelta.
  9. Meillä on ostettu jo vaikka mitä: Yhdistelmävaunut kirpparilta (ora 60€), Puinen kehto myös kirpparilta, iso kasa vaatteita ja tollanen rintareppu. Osa on äitini löytämiä. Pitää varmaan laittaa kuvia, kun kerkiää. Huonettakin ollaan kovasti jo suunniteltu.
  10. Mä varmaan äitiysloman alkaessa kudon tai neulon. Kutominen voi isolla mahalla kyllä olla vaikeaa, kun ei ylety kangaspuihin.
  11. Me asutaan omakotitalossa, tarkemmin pienellä maatilalla. Meillä on 5h + keittiö + kodinhoitohuone + erillinen saunarakennus + n.200m2 navetta. Oma on. Ostettiin tarkoituksella iso paikka heti, ettei taas tartte muuttaa, kun perheenlisäystä tulee. Ja sitä tulee huhtikuussa!
  12. Esikoista odottelen ja luulen tunteneeni hentoja liikkeitä rv14. Sellaisia höyhenen kutituksia. En ole koskaan tuntenut vastaavaa. Istukka on takana ja alhaalla, joten sekään ei ole tiellä. Ei mua varmaa kukaan usko, paitsi mies ja äiti. Mutta oikeastaa yks lysti kuka uskoo, kun itse parhaiten kehoni tunnen.