Liljankukka

Aktiivijäsen
  • Content count

    342
  • Joined

  • Last visited

About Liljankukka

  • Rank
    Aktiivi
  1. Onko kenelläkään seisomalautaa naveissa? Onko vielä hyvä työntää ja mahtuuko lapsi seisomaan kunnolla? Niin ja minkä merkkinen lauta sopii naveihin?
  2. Aloitin terot kp 16 ja bongasin kunnon ovulaation kp 20. Meneekö mahdollinen tärppi nyt ohi? Syön loput viisi teroa ja vuoto on alkanut pari päivää viimeisen teron jälkeen.
  3. Mitäs sitten jos terolutit eivät saakkaan vuotoa aikaiseksi? Ensimmäinen kerta kun vuoto ei ole alkanut 10 päivän kuurin jälkeen.
  4. 5 raskautta, 1 keskeytynyt keskenmeno, 1 tuulimuna, 1 kemiallinen ja 2 syntynyttä lasta.
  5. Etunimeksi olisi tulossa. Täällä on muutama kiva nimi ollut, mutta lisää ehdotuksia otan vastaan Jaako, Jouka ja Jeeli ovat varteenotettavia nimiä. Tosin ystävistä löytyy Jaakko niin mietin Jaako nimiä.
  6. Oma pää lyö jo ihan tyhjää nimien kanssa eli pojalle nimeä jossa olisi viisi kirjainta, J:llä alkava (ei ole ihan pakko) ja ei niin tavallinen. Tykkään vanhoista nimistä.
  7. Taneli ihan jees 8. Arvo?
  8. TrioHilpeät saako udella paljon kärryt maksoivat?
  9. Minulla oli todella vetistä vuotoa 14-15 viikolla. Kävin sitten äitipolilla näytillä ettei ole lapsivettä, ei ollut vettä vaan tulehdus. Sain viikon kuurin ja vuoto rauhoittui huomattavasti.
  10. Tietääkö kukaan käykö Scooter S:n Elodie Detailsin istuinpehmuste?
  11. Onko väliä pistääkö Menopurin aamulla vai illalla?
  12. Telkkarista bongattu Teivo ja aikaisemmin Puula.
  13. Milloin voin ruveta tekemään korviketta suoraa vesijohto veteen?
  14. Viljo on ihan jees 8. Kaarina?
  15. Oskar saa 9. Jeena?