Syksy

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Syksy

  • Rank
    Aloittelija
  1. Itse olen kummina saanut lahjaksi valokuvia vauvasta (muita kuin kastekuvia siis). Ristiäisissä antoivat kirjekuoressa kuvia kummeille ja isovanhemmille. Valokuvat ovat entistä kivempiä/arvokkaampia nyt kun kaikilla on kaikki kuvat tietokoneella!
  2. Ihanan näköisiä kakkuja täällä! Tässä yksi linkki kakkusivuille: http://www.kakkukeisari.fi/index.php/tuotteemme/erikoiskakut/
  3. Molemmat olemme 27 v. ja 5 v. olemme olleet naimisissa. Vielä emme ole aloittaneet esikoisen yritystä, mutta eiköhän tässä seuraavan vuoden aikana aleta mikäli kroppani suostuu yhteistyöhön (vikan vuoden aikana tullut menkat peräti kaksi kertaa)
  4. Kesäkuun alussa tulee vuosi täyteen siitä kun lopetin hormoniehkäisyn käytön. Tänä aikana menkat ovat tulleet kaksi kertaa Olen ollut ihan iloinen siitä, ettemme silloin vuosi sitten alkaneet heti yrittämään lasta, olisi voinut olla aika tuskainen vuosi.. Kesäkuun alussa menen juttelemaan gynen kanssa mitä pitäisi tehdä jotta joskus olisi edes jokseenkin järkevää alkaa yrittämään lasta. Näillä kierroilla ei oikein innosta
  5. Kävin googlettamassa noita Teutoneita ja hintansa puolesta ainakin vaikuttivat laadukkailta Mutta tuo kolmipyöräisyys kyllä vaikuttaa kätevältä ominaisuudelta.
  6. Meillä ei vielä ole lasta, mutta olen miettinyt että olisi kiva sitten vauvan kanssa lenkkeillä kun sellainen on. Minua kiinnostaisi tietää millaiset vaunut sopisivat parhaiten lenkkeilyyn?
  7. Hih, nämä on ihan parhaita