SariJ

Jäsen
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

About SariJ

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 08/30/75
  1. Meillä saa viedä ainoastaan keksejä kanssa, karkkia ei saa ainakaan viedä. Kaikki taitaa olla vieny Carneval-keksejä, mitä oon huomannu...
  2. Tällänen talvihaalari tulee meiän typylle Minun linkki
  3. NKL

    Nkl oli ihan loistava paikka kaikin puolin, raskaus ja synnytys ei olleet mun kohdalla kumpikaan helpoimmasta päästä, joten olin todellakin oikeassa paikassa. Kättärille en olisi mennyt missään tapauksessa... Siitäkin on kokemusta keskenmenon kohdalla.
  4. Synnytin vkolla 36, ensin 3 päivää käynnisteltiin ja sitten päädyttiin sektioon.
  5. Onnittelut kaikille plussaneille!
  6. Kylläpäs tuli paljon uutta tietoa, Kiitos minunkin puolesta!
  7. Lapsiluku todellakin täynnä, eli on 1 lapsi. Musta ei olisi suurperheen äidiksi ja onneksi tiedän sen itsekkin!
  8. Mulla oli RaDi kanssa ja jouduin ihan insuliinille välittömästi rasituksen jälkeen, ei olisi kuulemma saanut edes tehdä rasitusta kun mulla oli jo paastosokeri niin korkea... Lapsen syntymän jälkeen insuliinia ei ole tarvinnut.
  9. Meidän tytöllä todettiin 5-viikkois tarkastuksessa sydänvika, ductus-läppä oli jäänyt aukinaiseksi. Tyttö pääsi leikkaukseen 12-viikkoisena ja syö edelleen enalapriilia päivittäin (on siis 3.5 -vuotias), mutta keväällä kontrollissa lääkäri jo lupaili että ensi keväänä päästään lääkkeistä eroon, nyt ei edes nostettu annosta!
  10. Meidän tyttö syntyi viikolla 36 ja keskosuuteen ei tietoa että miksi. Nyt neiti täyttää parin kuukauden päästä 4 ja on edelleen hieman pienempi kuin muut samanikäiset, tosin siihen voi vaikuttaa myös 5-viikkoisena todettu synnynnäinen sydänvika. <3 Mutta muuten viilettää menemään niinkuin muutkin ikäisensä!
  11. Mulle tehtiin 2005 lääkkeellinen tyhjennys, (sikiön kehitys oli loppunut vkolla 7)joka ei onnistunut. Tosin se selvisi vasta kun mut vietiin muutaman viikon päästä töistä ambulanssilla sairaalaan ja suoraan leikkaussaliin. Sitä ennen ei mitään jälkitarkastusta tai seurantaa, jäi kyllä tosi paha mieli vielä siitäkin kaiken päälle.