Danni

Aktiivijäsen
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

About Danni

 • Rank
  Aktiivi
 1. Joo ei se viiva siitä miksikään muuttunut joten oletan että noissa testeissä vaan on tökerö viivan paikka ja mulla liian villi mielikuvitus parin päivän päästä testailut jatkuu, nyt oletetusti dpo4-6
 2. https://aijaa.com/GUED5v Tänään tämmöidtä. Viiva on vahvistunut mut edelleen korkeintaan haalea hasmu. Silmillä näkyy. Jotain tuolla nyt varmaan tapahtuu Me ollaan hommailtu tasan yhden kerran ja?se ajoittui viime viikonloppuun joten jos siitä olisi napsahtanut olisi nyt noin rv3+2.
 3. Kiitti sarvis. Joo huomenna aamulla uusiks ja ylihuomenna jne mä tilasin kauheen kasan testejä varastoon. On tää vaan jännää!
 4. Nyt on pakko sanoa et jos on + niin se tyyppi todella tahtoo maailmaan koska: mulla just poistettu kierukka ja kp ei tiedossa ja ollaan puuhailtu tasan yhden kerran.
 5. https://aijaa.com/KDMMIc Onestep 10iui testi. Kp ei tietoa. Plussa vai viivanpaikka?
 6. No hyvä kuulla että samoja ajatuksia muillakin! ❤
 7. Eniten mietityttää oma jaksaminen ja toiseksi myös parisuhde, kestääkö se vielä yhden lapsen? Tämä sen takia että meille syntyi kaksi lasta 1,5v ikäerolla. Ensimmäiset pari vuotta oli todella rankkoja. Noista kyllä selvittiin mutta oli se aikamoista kriiseilyä. Nyt kun vauvakuume nostanut päätään taas niin pelottaa miten sitä jaksaisi mahdollisen vauvan kanssa ja miten se vaikuttaisi meidän parisuhteeseen.
 8. Moikka! Olen jo useamman muksun äiti, nuorin nyt 4v. Kaksi nuorinta syntyi tosi pienellä ikäerolla ja ekat pari vuotta oli hirmu rankkoja. Nyt kuitenkin puolen vuoden aikana olen potenut taas vauvakuumetta. Nyt kun mieskin näytti vihreää valoa iski kuitenkin pakokauhu. Tahdonko sittenkään luopuatästä jo melko helpoksi muuttuneesta elämästä? Löytyykö kohtalotovereita? Miten ootte päässyt ajatuksissanne eteenpäin?
 9. Mitsubishi Outlander, hyvin mahtuu takapenkille turvakaukalo, turvaistuin ja turvavyöistuin bonarina toinen takapenkkirivi takana koululaisille
 10. Miten paljon pienellä ravinnon fiksauksella on oikeesti vaikutusta esim paastoarvoihin? Aloin torstaina mittaamaan sokeriarvoja kotona, eka arvo 6,2. Seuraavana päivänä jätin vaalean leivän vähemmälle, 5.6 ja eilen en syönyt vaaleaa leipää ollenkaan, 5.3. Voiko johtua tuosta leivästä vai oliko tuo eka arvo vaan joku bugi?
 11. Kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa nuo
 12. En tykkää yhtään noista HMn imetyspaidoista, ovat tyhmän mallisia mielestäni. Yksi Boobin paita löytyy jemmasta,se oli mielestäni ihan ok mallinen mutta Boobit on uutena melko hintavia. Löytyykö vastaavanlaisia enemmän normivaatteen näköisiä imetyspaitoja muilta merkeiltä?
 13. Minäkin kaivoin dopplerin eilen esiin rv9 kunniaksi ja sain sykkeet kuuluviin. Ja tosiaan hyvin alhaalta kuuluivat ja melko hiljaisena muun kohinan keskeltä mutta kuitenkin tunnistettavasti.
 14. Minä sain vajaatoiminta dgn loppukesästä. Oireita en osaa eritellä kun niihin oli niin tottunut enkä kyllä huomaa mitään eroa nykyiseen. Tyroksiini on mennyt siitä lähtien, syksyllä katsottiin arvot uusiksi ja olivat normaalit.
 15. Rv38+2, uskomatonta että näillä viikoilla jo. Eilen illalla tuntui ihan selvästi miten vauva laskeutui lantioon (auts) ja sen jälkeen on hengittäminen ollut huomattavasti helpompaa ja tuntuu että nyt taas jaksa vähän paremmin. Kyllä tässä silti koko ajan odottelee ja kuulostelee vaikka oonkin asennoitunut niin että lähelle laskettua aikaa menee taaskin. Vikat päivät on piinaavia.