Danni

Aktiivijäsen
  • Content count

    311
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Danni


  1. Eniten mietityttää oma jaksaminen ja toiseksi myös parisuhde, kestääkö se vielä yhden lapsen?

    Tämä sen takia että meille syntyi kaksi lasta 1,5v ikäerolla. Ensimmäiset pari vuotta oli todella rankkoja. Noista kyllä selvittiin mutta oli se aikamoista kriiseilyä. Nyt kun vauvakuume nostanut päätään taas niin pelottaa miten sitä jaksaisi mahdollisen vauvan kanssa ja miten se vaikuttaisi meidän parisuhteeseen. 


  2. Moikka!

    Olen jo useamman muksun äiti, nuorin nyt 4v. Kaksi nuorinta syntyi tosi pienellä ikäerolla ja ekat pari vuotta oli hirmu rankkoja. Nyt kuitenkin puolen vuoden aikana olen potenut taas vauvakuumetta. Nyt kun mieskin näytti vihreää valoa iski kuitenkin pakokauhu. Tahdonko sittenkään luopuatästä jo melko helpoksi muuttuneesta elämästä? 

    Löytyykö kohtalotovereita? Miten ootte päässyt ajatuksissanne eteenpäin?


  3. Miten paljon pienellä ravinnon fiksauksella on oikeesti vaikutusta esim paastoarvoihin? Aloin torstaina mittaamaan sokeriarvoja kotona, eka arvo 6,2. Seuraavana päivänä jätin vaalean leivän vähemmälle, 5.6 ja eilen en syönyt vaaleaa leipää ollenkaan, 5.3. 

    Voiko johtua tuosta leivästä vai oliko tuo eka arvo vaan joku bugi?


  4. En tykkää yhtään noista HMn imetyspaidoista, ovat tyhmän mallisia mielestäni. Yksi Boobin paita löytyy jemmasta,se oli mielestäni ihan ok mallinen mutta Boobit on uutena melko hintavia. Löytyykö vastaavanlaisia enemmän normivaatteen näköisiä imetyspaitoja muilta merkeiltä?


  5. Minäkin kaivoin dopplerin eilen esiin rv9 kunniaksi ja sain sykkeet kuuluviin. Ja tosiaan hyvin alhaalta kuuluivat ja melko hiljaisena muun kohinan keskeltä mutta kuitenkin tunnistettavasti.


  6. Rv38+2, uskomatonta että näillä viikoilla jo. Eilen illalla tuntui ihan selvästi miten vauva laskeutui lantioon (auts) ja sen jälkeen on hengittäminen ollut huomattavasti helpompaa ja tuntuu että nyt taas jaksa vähän paremmin. Kyllä tässä silti koko ajan odottelee ja kuulostelee vaikka oonkin asennoitunut niin että lähelle laskettua aikaa menee taaskin. Vikat päivät on piinaavia.


  7. Onko täällä muita jotka odottavat kun aiemman raskauden jälkeen on iskenyt synnytyksen jälkeinen masennus?
    Miten kauan raskauksien välillä oli, oliko vielä lääkitys käynnissä ja lopetitteko synnytykseen? Uusiko masennus jne?

     

    Mulla on tilanne että 2011 syntyneen pojan jälkeen iski raju sjm ja jouduin heti lääkitykselle. Aina olen ollut masennukseen taipuvainen muutenkin ja mmenneisyydessä on varmasti paljon käsittelemättömiä asioita jotka pulpahtivat pintaan. Lääkitys auttoi hyvin ja toimintakyky palasi nopeasti. 

    Lääkityksenä Escitalopram 15mg. Nyt olen rv27 ja lääkitys edelleen päällä, tosin olen tiputtanut sitä 5mg ja tarkoitus olisi lopettaa synnytykseen.

    Neuvolalääkäri varoitteli että sjm usein uusii ja rajumpana ja tietty pelottaa, oli se niin kamalaa. Alusta asti on kuitenkin itsellä ollut toive päästä lääkkeistä eroon kokonaan.

    Nyt tuntuu että on alkanut tulemaan taas ahdistusta vaikka kaikki on oikeastaan hyvin..näinköhän sitä pystyy lopettamaan lääkitystä sittenkään.

     

    Kokemuksia ja vertaistukea kiitos! :)


  8. En jaksa koko 20 sivuista ketjua kahlata läpi ja tarkastaa löytyykö kysymykseeni vastaus jo joten laitan sen nyt tähän.

     

    Eli onko kellään tai onko ollu Littlephantin daybag mallista hoitolaukkua?

     

     

    littlephant-hoitolaukku-day-bag-waves-mu

     

     

    Miten toimii käytössä? Mahtuuko kaikki tarpeellinen hoitotarvike kassiin helposti ja löytääkö sieltä myös tavarat?

    Onko kestänyt käytössä siistinä, hinnan perusteella luulisi olevan laadukas?

    Kaikki kokemukset otetaan vastaan :)