Danni

Aktiivijäsen
 • Content count

  311
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Danni

 1. Moikka! Olen jo useamman muksun äiti, nuorin nyt 4v. Kaksi nuorinta syntyi tosi pienellä ikäerolla ja ekat pari vuotta oli hirmu rankkoja. Nyt kuitenkin puolen vuoden aikana olen potenut taas vauvakuumetta. Nyt kun mieskin näytti vihreää valoa iski kuitenkin pakokauhu. Tahdonko sittenkään luopuatästä jo melko helpoksi muuttuneesta elämästä? Löytyykö kohtalotovereita? Miten ootte päässyt ajatuksissanne eteenpäin?
 2. Joo ei se viiva siitä miksikään muuttunut joten oletan että noissa testeissä vaan on tökerö viivan paikka ja mulla liian villi mielikuvitus parin päivän päästä testailut jatkuu, nyt oletetusti dpo4-6
 3. https://aijaa.com/GUED5v Tänään tämmöidtä. Viiva on vahvistunut mut edelleen korkeintaan haalea hasmu. Silmillä näkyy. Jotain tuolla nyt varmaan tapahtuu Me ollaan hommailtu tasan yhden kerran ja?se ajoittui viime viikonloppuun joten jos siitä olisi napsahtanut olisi nyt noin rv3+2.
 4. Kiitti sarvis. Joo huomenna aamulla uusiks ja ylihuomenna jne mä tilasin kauheen kasan testejä varastoon. On tää vaan jännää!
 5. Nyt on pakko sanoa et jos on + niin se tyyppi todella tahtoo maailmaan koska: mulla just poistettu kierukka ja kp ei tiedossa ja ollaan puuhailtu tasan yhden kerran.
 6. https://aijaa.com/KDMMIc Onestep 10iui testi. Kp ei tietoa. Plussa vai viivanpaikka?
 7. No hyvä kuulla että samoja ajatuksia muillakin! ❤
 8. Eniten mietityttää oma jaksaminen ja toiseksi myös parisuhde, kestääkö se vielä yhden lapsen? Tämä sen takia että meille syntyi kaksi lasta 1,5v ikäerolla. Ensimmäiset pari vuotta oli todella rankkoja. Noista kyllä selvittiin mutta oli se aikamoista kriiseilyä. Nyt kun vauvakuume nostanut päätään taas niin pelottaa miten sitä jaksaisi mahdollisen vauvan kanssa ja miten se vaikuttaisi meidän parisuhteeseen.
 9. Minkälainen yövalo teillä on käytössä? Pitäisi löytää joku kätevä joka olisi sen verran himmeä että vauva ei liikaa piristy kun sen sytyttää. Vielä kun olisi joku kätevä kytkin ettei tarvitsisi pimeässä kopeloida Ideoita?
 10. En tykkää yhtään noista HMn imetyspaidoista, ovat tyhmän mallisia mielestäni. Yksi Boobin paita löytyy jemmasta,se oli mielestäni ihan ok mallinen mutta Boobit on uutena melko hintavia. Löytyykö vastaavanlaisia enemmän normivaatteen näköisiä imetyspaitoja muilta merkeiltä?
 11. Mitsubishi Outlander, hyvin mahtuu takapenkille turvakaukalo, turvaistuin ja turvavyöistuin bonarina toinen takapenkkirivi takana koululaisille
 12. Miten paljon pienellä ravinnon fiksauksella on oikeesti vaikutusta esim paastoarvoihin? Aloin torstaina mittaamaan sokeriarvoja kotona, eka arvo 6,2. Seuraavana päivänä jätin vaalean leivän vähemmälle, 5.6 ja eilen en syönyt vaaleaa leipää ollenkaan, 5.3. Voiko johtua tuosta leivästä vai oliko tuo eka arvo vaan joku bugi?
 13. Kiitti vinkistä, käyn tsekkaamassa nuo
 14. Minäkin kaivoin dopplerin eilen esiin rv9 kunniaksi ja sain sykkeet kuuluviin. Ja tosiaan hyvin alhaalta kuuluivat ja melko hiljaisena muun kohinan keskeltä mutta kuitenkin tunnistettavasti.
 15. Minä sain vajaatoiminta dgn loppukesästä. Oireita en osaa eritellä kun niihin oli niin tottunut enkä kyllä huomaa mitään eroa nykyiseen. Tyroksiini on mennyt siitä lähtien, syksyllä katsottiin arvot uusiksi ja olivat normaalit.
 16. Rv38+2, uskomatonta että näillä viikoilla jo. Eilen illalla tuntui ihan selvästi miten vauva laskeutui lantioon (auts) ja sen jälkeen on hengittäminen ollut huomattavasti helpompaa ja tuntuu että nyt taas jaksa vähän paremmin. Kyllä tässä silti koko ajan odottelee ja kuulostelee vaikka oonkin asennoitunut niin että lähelle laskettua aikaa menee taaskin. Vikat päivät on piinaavia.
 17. Rv9+ kuului ekan kerran hakemisen jälkeen, viikkoa paria myöhemmin jo ilman ongelmia.
 18. Yhdessä vaiheessa himoitsin kamalasti uunilohta ja salaattia ja sitä tulikin syötyä tosi paljon. Avocado on toinen himotus. Erilaiset salaatit ehkä muutenkin. Makeaa tms en juuri ole himoinnut. Painoa on silti tullut jo yli 15kg
 19. Onko täällä muita jotka odottavat kun aiemman raskauden jälkeen on iskenyt synnytyksen jälkeinen masennus? Miten kauan raskauksien välillä oli, oliko vielä lääkitys käynnissä ja lopetitteko synnytykseen? Uusiko masennus jne? Mulla on tilanne että 2011 syntyneen pojan jälkeen iski raju sjm ja jouduin heti lääkitykselle. Aina olen ollut masennukseen taipuvainen muutenkin ja mmenneisyydessä on varmasti paljon käsittelemättömiä asioita jotka pulpahtivat pintaan. Lääkitys auttoi hyvin ja toimintakyky palasi nopeasti. Lääkityksenä Escitalopram 15mg. Nyt olen rv27 ja lääkitys edelleen päällä, tosin olen tiputtanut sitä 5mg ja tarkoitus olisi lopettaa synnytykseen. Neuvolalääkäri varoitteli että sjm usein uusii ja rajumpana ja tietty pelottaa, oli se niin kamalaa. Alusta asti on kuitenkin itsellä ollut toive päästä lääkkeistä eroon kokonaan. Nyt tuntuu että on alkanut tulemaan taas ahdistusta vaikka kaikki on oikeastaan hyvin..näinköhän sitä pystyy lopettamaan lääkitystä sittenkään. Kokemuksia ja vertaistukea kiitos!
 20. En jaksa koko 20 sivuista ketjua kahlata läpi ja tarkastaa löytyykö kysymykseeni vastaus jo joten laitan sen nyt tähän. Eli onko kellään tai onko ollu Littlephantin daybag mallista hoitolaukkua? Miten toimii käytössä? Mahtuuko kaikki tarpeellinen hoitotarvike kassiin helposti ja löytääkö sieltä myös tavarat? Onko kestänyt käytössä siistinä, hinnan perusteella luulisi olevan laadukas? Kaikki kokemukset otetaan vastaan
 21. Ekasta rv 16+, tokasta jo 13+, kolmannesta 15+ istukka edessä. Nyt menossa 13+ ja ei vielä liikkeitä havaittu. muoks. rv16+ tuntui neljännestä
 22. Mulla auttoi lisärauta, aloin syömään Obsidania kun olin kärsinyt pari viikkoa väsymyksestä, tosin hemppa oli vain 110 joten raudasta oikeasti olikin apua.
 23. Mäkin veikkaan mittavirhettä ja hassua että noin pienillä viikoilla mitataan edes kohdunpohjankorkeutta. Mullakin kuulemma kohtu tuntuu viikkoja suuremmalta mutta lääkärin mukaan johtuu yksilöllisyydestä ja siitä että olen uudelleensynnyttäjä.
 24. Meillä on ainoastaan esikoisella kummilusikka ja se on kyllä ihan käytössä. En ole muutenkaan suuri koriste-esineiden ystävä. Maljakot ja kynttilänjalat menee vielä mutta eikös nekin oo oikeastaan käyttöesineitä.
 25. Käykö Maxi cosi turvakaukalo vanhanmallisiin Quinnyn Zappeihin (ei siis xtra) ja mistähän saisi kaukalon adaptereineen edullisimmin?