Niiskuneiti77

Aktiivijäsen
  • Content count

    144
  • Joined

  • Last visited

About Niiskuneiti77

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 10/12/77
  1. KYllä se listeria tuhoutuu kun kuumennat eikä se takaisin enää tule. Eli syö ihan rauhassa kylmää piirakkaa
  2. MEillä Cashew oli 4,5mm ja kuukautisista lakien viikkoja piti olla 7, mutta ei niitä ihan niin paljon ollut. Toki kukaan ei tiedä koska ovulaatio tarkalleen tapahtui joten en hätääntynyt tästä tiedosta.
  3. Minulla on vähän toisenlainen synnytys SatKS:ssa, mutta ei mitään negatiivista sanottavaa. Päinvastoin, aivan uskomatonta henkilökuntaa.
  4. Aloitin syömään raskausmonivitamiineja jo lapsettomuushoitovaiheessa. Sitä minulle apteekissa suositeltiin kuin hain hormoonipiikkejä. Neuvolassa minullekaan siitä ei sen kummemmin ole mainittu....
  5. Juuri niin kuin Viki2010 sanoi, eli riippu täysin siitä mitä tutkimuksia on jo tehty. MEillä tehtiin ekalla kerralla lähete aukkariin. Kaikki muut kokeet oli jo tehty muualla. Minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia hormonipuolen lääkäreistä. He kuuntelevat ja kunnioittavat meidän mielipiteitä kaikesta. Mehän ne ratkaisut kuitenkin viime kädessä tehdään.
  6. Käytäntö taitaa vaihdella eri paikkakunnilla. Olen lukenut monen neuvolan ultraavan, mutta ainakaan minulla ei ensimmäisessä raskaudessa ultrannut kuin SatKs:n lääkärit ja kätilöt. Yleisen puolen maksuttomat ultrat yleensä ovat vain tuo NP ultra ja rakenneultra.
  7. Minulla on ensimmäinen julkisenpuolen ultra ensiviikon perjantaina ja silloin on viikkoja vajaa seitsemän. Tämä johtuu siitä, että olen hormonipuolen hoidoissa niin he haluavat tarkastaa tilanteen ennen kuin "antavat" minut eteenpäin. Np ultra taitaa olla normaalisti vasta rv11 -rv14 muistaakseni.
  8. EIpä ole kovin kivasti lääkäriltä sanottu, vaikka tottahan tuo on aika usein. Minulle lääkäri tuon sanoi myös raskaudenkeskeutuksen jälkeisissä hoidoissa, mutta hän sanoi sen kyllä ihan ystävällisesti kun itse olin kyyninen.
  9. Vähän hymyilyttää tuo "kaunis kohtu"... millainenhan on ruma kohtu mutta tuo lapsettomuushoitoja tekevän lääkärin homma ei kyllä mitään herkkua ole. Positiivista uskoa pitäisi pystyä potilaaseen luomaa, mutta mitään ei saisi luvata...
  10. Onpas erilaisia käytäntöjä firmoissa. Sehän on ihan täysin työnantajasta kiinni, sillä näitä meidän hoitoja ei tarvitse työnantajan ns. maksaa. Eli omalla ajalla pitäisi hoitaa. Käytännössä se on minullekin mahdotonta kun olen toisella paikkakunnalla töissä. Onneksi itselleni on sattunut se joustava työnantaja eikä minua niin vaadita tilille näistä poissaoloistani. Itseäni ehkä enemmän vaivaa ja haluan tehdä tunnit takaisin iltaisin tai viikonloppuisin. JOs ja kun tulos näistä hoidoista on positiivinen niin sitten asia on eri ja useimmissa työehtosopimuksisa on määritelty, että ne käynnit saa hoitaa työajalla.
  11. Meillä ensimmäinen raskaus alkoi kahden tuloksettoman inssin jälkeen ovulaatioinduktiolla. SE raskaus päättyi surullisesti ja tuli pitkä karenssi, mutta nyt elokuussa saimme yrittää uudelleen ja kahden tuloksettoman inssin jälkeen tuli joulutauko ja luomukierto ja siitä kierrosta olen tehnyt plussan.
  12. En ymmärrä miksi et saisi. Täällä Porissa on ainakin samat lääkärit yksityisellä puolella kuin tuolla SatKS:ssä. Jos menet Mehiläiseen tms kannattaa pyytää aika sellaiselle gynelle jollaon kokemusta hedelmöityshoidoista. Kaikilla sitä ei ole... Alle satasella varmasti pääsee yksityisellä puolella. Täällä aikoja onneksi saa julkiselta niin hyvin ettei ole tarvinnut mennä....
  13. Minulla on tuo elokuva DVD:nä (olen ostanut jo kauan sitten, ennen kuin mitään omakohtaisia kokemuksia) Ja yhdyn kyllä edellisiin eli on todella huono!!
  14. Onpas hieno lukea, että teillä melkein kaikilla se on ollut kestettävissä.. ITselläni ei ollut vaan sain lähetteen laparoskopiaan. Tästä toki jo aikaa niin kauan, että hädin tuskin muistan
  15. Ihana, että jollakin on positiivistakin sanottavaa clomeista. Minulla ei toivottua tulsota niillä syntynyt, mutta varsinaista "vikaahan" meiltä ei kummaltakaan ole löytynyt...