Sysof

Aktiivijäsen
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Sysof

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Tampere
 1. Kun kerrankin sain kirjoitettua ajatuksiani sanoiksi, niin kopioin ne päikystäni heti tänne. Meillä on siis yritystä tällä hetkellä takana 1 vuosi ja 8 kuukautta. Kahdeksan kuukautta ollaan oltu lääkärin huomassa ja sinä aikana on tehty kolme inseminaatiota. Tässä vaihessa tätä kauheutta minua ei pelota ajatus siitä, että emme saisi lapsia. Voisin olla lapseton vaikka koko ikäni. Tosin olisin hieman surullinen, mutta elämä ei kuitenkaan muuttuisi. Oikeastaan minua pelottaa se, että joudun taas pettymään. Pettymisen pelko on kaikista suurin pelko, mitä tällä hetkellä minulla on. Siksipä en uskalla edes tosissani toivoa, että tämäkään hoito onnistuisi. En uskalla kuunnella kehoni tuntemuksia ja jos vahingossa tunnen jotain, niin tulkitsen ne lääkkeiden sivuvaikutuksiksi tai joksikin muuksi, vaikkapa vatsan väänteiksi. Jos uskaltaisin toivoa, niin pettymyksen jälleen kerran tullessa, se olisi valtaisi ja murskaava. Sitä minä pelkään eniten - pettymystä. Jos jostain uskallan haaveilla salaman nopeasti, niin se on kaksi punaista viivaa raskaustestissä. Vauvasta en uskalla haaveilla, se tuntuu liian etäiseltä. Sama kuin haaveilisi avaruusmatkasta Marsiin tai Plutoon.
 2. Kyllä juon. Tosin tapana ei ole ollut koskaan juoda mitään räkäkännejä... Yrityksen alkuaikoina en juonut, mutta kun yritys vain jatkui ja jatkui, niin koin tärkeämmäksi elää normaalielämääkin välillä.
 3. Minulla on nyt toinen clomikierto menossa. Ovat toimineet muuten hyvin, mutta limakalvoni ei pysynyt tässä toisessa lääkityskierrossa enää mukana matkassa ja on jäämässä liian ohueksi. => Clomiavusteiset inseminaatiot unohdetaan ja siirrytään seuraavaksi toiseen hoitomuotoon. Toivon, että clomien vaikutus ei ole lopullinen.
 4. Minun piti olla kesälomalla, mutta täälläpä sitä vaan kirjoitellaan... Clomien sivuoireena sain kuumia aaltoja. Ne oli kamalia, mutta kestin ne kyllä. Eka clomit + pregnyl + inssi ei toiminu meillä eli nega tuli (clomit toimi sinänsä kyllä hyvin..). Nyt clomien jälkeiset kuukautiset ovat olleet oudot! Ensinnäkin ne ovat olleet kamalan niukat. Vuosin vain yhden päivän kohtalaisesti ja sitten loppuaika on ollut paksua tuhrua. Kuukautiset loppuivat kp 3 lähes kokonaan. Sitten oli kp 4 ja 5 ihan kuin ei kuukautisia olisi ollutkaan (vain hyvin, hyvin vähäistä tuhrua) ja nyt taas kp6 tuhrua tosi paljon. Mahaakin alkoi kipristelemään. Melkein kuin kuukautiset alkaisivat taas uudelleen. Menikö kiertoni nyt ihan sekaisin näistä lääkkeistä? Huoh... Toivottavsti ei. Ei kyllä kaivattaisi lisämurheita.
 5. Tuulssi: Yks siideri sinne tai tänne ei maailmaa kaada. Rentouttaa vaan.
 6. Lisäänpä vielä, ettei tule väärinkäsityksiä: Tuo sinkki-juttu ei ole ollut lääkärin määräys vaan sain vinkin täältä. Olen sanonut lääkärillemme, että mies syö sinkkiä ja se oli hänen mielestään ihan ok-juttu. Lääkäri nimittäin ihmetteli, miten siittiöiden laatu oli yhtäkkiä parantunut niin paljon... Sitten vielä lisäyksenä, että mies ei saisi juoda kovin rankasti alkoholia. Esim. Viikonlopun mittainen ryyppyputki saattaa tappaa kaikki siittiöt ja uuden varaston rakentamiseen kuluu kolme kuukautta. Pienellä alkoholinjuonnilla ei ole suuria vaikutuksia (ei ainakaan ole meillä ollut). Tuulssi: En tiedä, mistä sinkkiä saa luonnostaan. Kai sitä jostain saa. Mun mies syö sitä ihan purkista tabletteina.
 7. Tunkeudun tänne ihan muistelumielessä Kaikkia varotoimia ei kannata kokeilla ainoastaan naisen kannalta katsottuna. Miehen kireät alushousut nurkkaan ja tilalle ...ah niin ihanat... lökäpöksyt. Ei ehkä kovin eroottista, mutta toimivaa. Kiveksiä ei saa hautoa kannettavan läppärin alla tms. Myös sinkki toimii siittiöitä lisäävänä ja nopeuttavana tekijänä. Terveisiä lapsettomuushoidoista. Meillä ko. vinkeillä siittiiden määrää lisätty miljoonittain ja nopeus kaksinkertaistettu.
 8. Söin clomeja yhden per päivä kierron päivinä 3-7 ja tänään (kp 9) kävin ultrassa. Siellä oli kehittymässä yksi isompi folli ja kaksi hieman pienempää. Kolme follia ei ollut tällä kerralla ongelma. Ovuloin ilman lääkettä ihan normaalisti, mutta clomit otettiin hoitoon mukaan tukemaan inseminaatiota.
 9. Viimeaikoina kp 10-12 on ollut ovisplussa. Kierto on olut 24-26 päivää.
 10. Oltiin tänään ensikäynnillä yksityisellä ja minulle tehtiin samalla tuo aukiolotutkimus. Tutkimus ei sattunut juurikaan -hieman tuntui jotain kuukautiskipumaista, mutta sen kesti, koska tutkimus oli tosi lyhyt.. ehkä pari minuuttia. Tutkimuksen jälkeen on tullut hieman vuotoa, mutta ei edes niin paljon, että tarvitsisi mitään suojaa. Siihen kannattaa varautua, että sitä tutkimuksessa käytettävää nestettä holahtelee pieniä määriä tuntienkin päästä... kannattaa siis käyttää pikkuhousunsuojaa Niin ja en siis saanut /käyttänyt mitään kipulääkitystä, kun en edes tiennyt, että se tutkimus tehdään juuri silloin. Jälkeenpäin ajatellen netissä on ihan liikaa kauhukertomuksia ko. tutkimukseen liittyen. Ehkä se voi jollakin kipuherkällä(?) yksilöllä olla jotain painajaismaista, mutta itse en kokenut sitä kamalaksi.
 11. Alkio kiinnittyy noin viikon ovulaation jälkeen. Kahdeksantena vuorokautena blastokysti on osittain uppoutunut kohdun limakalvoon. Lähde: http://www.solunetti.fi/fi/kehitysbiologia...innittyminen_1/ Jos sen jälkeen tulee vähäistä vuotoa, niin se on kai se kiinnittymisvuoto. Muut vuodot ovat kai sitten muita vuotoja, mitä niitäkin voi olla tuhannesta eri syystä.
 12. Aloitanpas itse. Testi on BabyPlussan One step. Ovisplussa omien tulkintojen mukaan kp13/26(?)
 13. Näin jossain toisella palstalla tällaisen ketjun ovulaatiotestien tulospohdinnoista ja ketju oli aikas hauska. Ehkä siitä voisi jopa olla jollekin hyötyä täälläkin. Eli kerätäänpä tänne kuvia ovulaatiotesteistä! Hyödyllistä kai on, jos ilmoitellaan samalla testin nimi ja jos mahdollsta, niin kiertopäivä/oletettu kierron pituus.
 14. Olen vaihtanut buranat panadoliin ja vähentänyt kahvinjuontia. Olen syönyt greippejä. Olen vähentänyt alkoholin juomista vähäisestä hyvin vähäiseen. Ruokavalioni on ollut jo valmiiksi aika monipuolinen. Painoa minun ei tarvitse pudottaa ja tupakkaa en ole koskaan polttanut..
 15. Olen syönyt verigreippejä siinä toivossa, että ne riittäisivät. Tosin en ole tullut raskaaksi vielä