VIP

Aktiivijäsen
 • Content count

  1439
 • Joined

 • Last visited

About VIP

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

3681 profile views
 1. Cameista ei mitään kokemusta, mutta ei mulla ainakaan koskaan ole ollut ongelmia mahtua julkisiin Buffaloiden kanssa.
 2. Problem solved! Mies vei auton merkkiliikkeeseen, asentavat siellä saman tien isofixit. Huh huh huh!!!! Ei tartte uutta autoa. (Harmi sinänsä. )
 3. No turvavyöllä tietenkin. ollut kaukalo kiinni siis. Tää oli niin "laita nainen asialle" -keissi... Katsoin auton ohjekirjasta et joo isofix on, mutta en sitten penkonut sitä penkkiä et onko ne kiinnikkeet oikeesti. No eihän niitä ollut, kun ei penkin verhoilussa ollut merkkiä. Niin raivostuttavaa! Mä oon niin pettynyt, tuo Dual fix olis ollut niiiiin kiva, ärsyttää pelailla vöiden kanssa ja kun tuota multitechiä ei ilmeisesti saa mitenkään säädettyä esim. makaavampaan asentoon. Me kuitenkin tehdään jonkin verran noita pidempiä ajomatkoja ja olis ollut kiva, että lapsen olis saanut hyvään nukkumisasentoon. Mies onkin jokin aika sitten puhunut auton vaihdosta, pitäisköhän kannustaa siihen...
 4. Meillä on ongelma. Luultiin, että autossa olisi isofix, mutta jostain käsittämättömästä syystä sitä ei olekaan. Oltiin jo ostettu Britaxin Dual Fix, mutta eihän sillä sitten mitään teekään. Kiva kiva. Haluaisin ehdottomasti, että lapsi voisi matkustaa vielä selkä menosuuntaan, mutta eipä sellaisia turvavyökiinnitteisiö tunnu oikein olevan. Tai tiedättekö onko niitä? Eikun seis. En osaa vissiin oikein edes etsiä oikeanlaisia istuimia. Mut ilmeisesti Britax multi-tech II:n saisi kiinni auton turvavyöllä ja selkä menosuuntaan. Oliskohan se hyvä? Harmittaa aivan kamalasti. Oltiin jo ehditty hävittää Britaxin pakkaus, joten pitää toivoa parasta et saadaan nuvoteltua palautus liikkeeseen. Varmaan siinä ottaa vähän takkiin, mutta omaa tyhmyyttähän se on ettei varmistettu kunnolla et istuin autoon menisi. Tai sit menee auto vaihtoon.
 5. Mulla (kiireellisestä) sektiosta vajaa yhdeksän kuukautta ja haava on ollut jo hyvän aikaa täysin parantunut. Aika pitkään tuntui haavan vasemmassa reunassa kiristystä, kun vaikkapa nostin vasenta polvea tyyliin sukkaa pukiessani. Maha on aika kamala edelleen, hirveä reppu tuossa haavan yläpuolella roikkuu aina vaan, mikä on ihan sairaan masentavaa, kun muuten alan olla raskautta edeltävissä mitoissa. Muuten voin kyllä laihtua ja kiinteytyä mutta tuo röllykkä vaan pysyy. Vatsalihakset on kuitenkin palautuneet. Treenaamisen aloitin pari kuukautta synnytyksen jälkeen, siis juoksun ja jumpan. Vatsalihasten treenaamisen aloitin sitten, kun ne oli palautuneet eikä siihen rakoon mennyt kuin yksi sormi. Toivottavasti tuo siis olis vaan pläskiä mikä tuossa roikkuu eikä niin et olisin pilannut keskivartaloni lopullisesti.
 6. Ei mitään hajua mut veikkaan et aika paljon. Varmaan Matkahuolto olis parempi?
 7. Ei sais arvostella toisten valintoja mut... "Alapäänihän olisi kuin tynnyri sen jälkeen."
 8. Lämpöpussin hankinta alkaa olla ajankohtainen meidän Buffaloihin. Millaisia lämpöpusseja teillä on, mitä suosittelette/millaista ei ainakaan?
 9. Millaisessa laukussa/repussa kannatte tavaraa, kun lapsi on kantoliinassa? Kun se mua ehkä eniten pidättelee lähtemästä lyhyitä pyrähdyksiä pidemmille retkille ilman vaunuja, et laukku alkaa nopeesti painaa kauheasti kun pitää olla niin paljon kaikenlaista tavaraa mukana.
 10. No mut ne kestovaipat saa varmaan aina myytyä.
 11. Meillä on vain yhdet, Bugaboo Buffalot, niillä on tähän asti pärjätty varsin hyvin. Ostettiin niihin adapteri turvakaukalolle, mutta autoillaan niin harvoin et adaptereita on tainnut tarvita huimaavat kaksi kertaa! No ehkä kesällä tehdään jotain päiväretkiä niin et otetaan vaunujen runko mukaan. Pakko varmaan jossain vaiheessa kyllä hankkia jotkut matkarattaat koska kyllä tuo Buffaloiden runko vie aika paljon tilaa autossa, ja kesälomamatkalla olis varmaan kiva ottaa vaunut mukaan. Tai sitten vaan kuljetetaan vauvaa kantoliinassa/rintarepussa, kun ei oikein huvittaisi ostaa näin vähälle käytölle matkarattaita. Anoppilaan landelle appikset hankkivat vanhat Emmaljungat niin ei tartte sinne ottaa vaunuja mukaan, ja mun vanhemmille saadaan siskolta vaunuja lainaan. (Molemmat mummolat siis kaukana...) Eli kovasti haluttais noilla yksillä pärjätä.
 12. Samaa ja eri mieltä. Verovaroinhan nuo pakkaukset rahoitetaan, joten jos siellä on tavaraa jota juuri kukaan ei koe hyödylliseksi tai on huonoa, niin onhan se ihan hukkaanheitettyä rahaa. Mutta valittaminen ja kehittävän palautteen antaminen ovat toki eri asioita.
 13. ^Miksi sä otit pakkauksen jos ei siellä oikein mitään tarpeellista ollut? 140 eurolla ostaisi kuitenkin nuo käyttämäsi tavarat ja muutakin.
 14. ^Joo, sammakkolakana! Mä lähetin sen anoppilaan, koska en halua tuhlata säilytystilaa sellaiseen. Se on vaan niin ruma.