Ride

Aktiivijäsen
 • Content count

  299
 • Joined

 • Last visited

About Ride

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Housut on kyllä minustakin ollut aina meandin parhaimmistoa Eilen kävin kutsuilla tsekkaamassa uuden malliston ja yllätyin kuinka kivoja ne naisten vaatteet livenä olikaan. Oisin voinut ottaa niistä vaikka mitä. Tyydyin kuitenkin tilaamaan itselleni uudet slimit ja sen mekon/tunikan jossa oli paljon nappeja. Tytölle myös slimit, pinkit. Pojalle oranssit karavaanarivelourit (näistä en kyllä ole ihan varma pidänkö) ja vihreän pupujumpsuitin. Johan siinä yhdelle kerralle olikin. Naisten vaatteista jäi erityisesti kaivelemaan vielä ne magic housut ja chinot. Ehkä niitä vielä ehtii tässä syksyn aikana ostella...
 2. Voi kiitos teille molemmille kovin hyviä tarjouksia, mutta ei kyllä taida nuo värit passata. Meidän vaunujen väri taitaa olla cargo khaki tms. Sellainen vähän vihertävä. Sen väristä tuskin enää löytyy, joten musta on varmaan sitten sopiva. Täytyy varmaan tilata tuolta my pramista, jos ei muuta löydy. Kiitos siitäkin vinkistä
 3. Olisiko kellään hajua mistä saisi ostettua Urban ridereiden ratasosaan sellaisen jalkapeitteen? En myöskään keksi mikä se on englanniksi, että voisin hakea ulkolaisista verkkokaupoista sitä. Footmuff-sanalla löytyy vain niitä pusseja...
 4. Meiltä löytyy; *nimet pois* (Poistan nimet myöhemmin, älkää kiitos lainatko) Ensimmäiset nimet ovat omat nimet ja seuraavat tulevat suvusta.
 5. Punatukkainen tyttö pikku kakkosen lastenohjelmassa. Ihan kiva nimi kuitenkin 8. Stellasta tulee mieleen lastenohjelman veli Sami?
 6. Kuuluisikohan tämän otsikon alle... Minkälaisia autoon sopivia tuttipullon lämmitäjiä teillä on? Sellainen tupakansytyttimeen käyvä siis hakusessa.
 7. Elvistä pidän Annan kympin. Arvi?
 8. ^ Koittakaahan Hauki saada nimi mietittyä jo raskausaikana. Tämä alkaa olla melko piinallista, kun ristiäisiin on kolme viikkoa ja etunimi puuttuu TYYSTIN.
 9. Juu ehdottomasti, mutta meiltä toinen ja kolmas nimi löytyykin jo ilmaisin itseäni jotenkin sekavasti.
 10. Väinö on kyllä hyvä meillä se on myös miehen isoisän nimi, mutta juuri siksi ei haluta sitä. Tykkäämme, että ensimmäinen nimi saisi olla ihan oma. Muut nimet sitten tulevatkin suvusta.
 11. Meillä ei taida muita nimivaihtohtoja ollakaan kun näitä "olisi ihana nimi, MUTTA..." -vaihtoehtoja miltä kuullostaa, että miehen työkaverin perheestä löytyy saman nimiset sisarukset (ovat tosin muuttamassa eri paikkakunnalle) tai taivuttaisimme miehen kanssa yhtä nimeä eri tavalla tai jos nimi kahden sisaruksen nimi alkaa samalla kirjaimella pitäisikö mahdollisen kolmosen nimen alkaa myös samalla tai kälyn siskolla on saman niminen lapsi jne.Tämä lapsen nimeäminen alkaa tuntua ihan mahdottomalta tehtävältä.
 12. ^Olen niin samaa mieltä tuosta, että olisi pitänyt miettiä jo raskausaikana. Ei tästä tule enää mitään, kun vauva on sylissä :/ ja pojan kanssa tämä tuntuu paljon hankalammalta kuin tytön. Nytkin mielessä olisi monta tytön nimeä, joista pitäisin. Ja pojalle ei tunnu sopivan kuin se yksi nimi, jota ei millään haluttaisi laittaa. Ja ristiäisiin on alle kuukausi. Aaaaarrggh! Alvarista kyllä minäkin pidän. Ja jos mietit, että on liian vakava lapselle niin kyllähän ihminen on kuitenkin suurimman osan elämästään aikuinen. En siis antaisi sen häiritä, jos nimi muuten on mieleinen.
 13. Kiitos kaikille ehdotuksista. Näistä ehdokaslistalle pääsivät Vilho ja Niilo. Oma suosikki olisi myös Sampo, mutta miehen työkaverin lapset ovat Siiri ja Sampo. Ei tosin olla vapaa-ajalla heidän kanssaan tekemisissä, mutta silti vähän mietityttää saman nimiset sisarukset.
 14. Minkä niminen teistä olisi Siirin veli? Mahdottoman hankalia nämä poikien nimet. Millään ei meinaa löytyä mieleistä. Mikään kovin pitkä nimi ei ole haussa, melkeinpä max 5 kirjainta, ärrää ei välttämättä paljon tarvitsisi olla, koska sitä on tulossa toiseen ja kolmanteen nimeen molempiin.
 15. En jaksa koko ketjua kahlata nyt läpi. Niinpä kysynkin, että oliko kenelläkään viime aikaisia kokemuksia myPramista?