MEM

Jäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About MEM

 • Rank
  Tavis
 1. Kiva kuulla kommentteja! Niin, sehän on varmaan vain yritettävä - ja esimerkiksi tupakoinnin lopettaminen olisi vaan erittäin hyvä asia- vaikkei raskaaksi tulisikaan!
 2. En löytänyt tälläistä aihetta joten päätin tehdä ihan uuden. Elikkä, teille, jotka yrititte vähän pitempään kuin pari kiertoa ja mielestänne elämäntapamuutoksella oli vaikutusta raskaaksi tulemiseen. Haluaisin kuulla, onko täällä teitä, joita esimerkiksi tupakan polton lopettaminen tai laihdutus tai viinalla läträämisen lopettaminen olisi vaikuttanut raskautumiseen? Eli ihan luomulla raskautuneet. Itsellä esimerkiksi on pahoja tapoja, mutta motivaatio on hukassa elämäntapojen muuttamiselle ("en mä kuitenkaan tuu raskaaksi vaikka tupakan jättäisinkin kokonaan") Jos täältä saisi itse ja muut vastaavan ongelman kanssa kamppailevat motivaatiota terveellisempään elämään!
 3. onko kellään kokemuksia engerix b- rokotteesta? osassa lukee ettää voi pistää raskauden aikana ja osassa lukee ettei suositella...
 4. Liityn minäkin tänne joukkoon, oli oikein mielenkiintoista lukea kaikki viestit, vaikka aikaa vähän veikin Minä aloitan viikon päästä AMK opinnot ja mies 2 vuoden opiskelut. Vauvakuume on ollut tammikuusta asti ja nyt tuntuu olevan sellainen raja, pitäisi päättää alkaako yrittämään vai hommaako pillerit. No mä tiedän sen vastauksen- haluan raskaaksi tässä nyt ja heti (ollaan oltu ilman ehkäisyä tammikuusta asti)! Hirvittää vaan tuo että miten opettajat suhtautuu jos heti on maha pystyssä ekana lukuvuotena ja kummatkin opiskelee. Siis ihan samoja ajatuksia kuin monella, monella, monella muilla Katsellaan nyt, jatketaan samallalailla ku tähänkin asti eli ilman ehkäisyä, ja jossain vaiheessa alkaa oikea yritys. Mutta katson että olisi järkevämpää saada lapsi nyt opiskelun aikana ku vastavalmistuneena. Hirvittää vaan sekin että kuinka tiukkaa opinnoissani on toinen vuosi. Mutta se on sen ajan murhe. Ymmärsinkö joltain käyttäjältä oikein, että saat enemmän rahaa jos sinulla on vauva kotona kun opiskelet? Sittenhän se ei olisi yhtään paha! =)
 5. sama, malttamattomuus. ja joka kerta kun täti tulee (nyt alko vasta yk/tjot5), alan pelkäämään että minä en niin helposti niitä lapsia saakkaan. Ties koskaan? Niinkuin veljelleni kävi
 6. Huomasin kirjoittaneeni väärin tuohon tekstiin. Tuolloin oli siis kp 33/28. Vastaan ite itselleni: ei voi tietää mikä tekee nyt pitkän kierron.
 7. hmm... mä aloin litkimään tuota vehnistä noin kp 20 paikkeilla, ja mulla tilanne on nyt tällä hetkellä tämä kp 28/33 menossa eikä mitään tapahdu. Ikinä ei ole mennyt näin pitkäksi kierto ja negaa näyttää. Voisko se olla tuon öljyn takia?! Joku jossain kertoi että oli kuullut että vehnis voi mahdollisesti tasata kiertoa, jos se mulla on sitten päinvastoin?
 8. Ymmärrän toisen kannan että halutaan rahallisesti turvata lapsen elämän, niin ehkä minäkin ennen ajattelin mutta mieheni taisi kääntää pääni sen ajatuksen kanssa. Lapselle on tärkeintä isän ja äidin antama hoiva, hellyys ja rakkaus- ja niitä ei rahalla saa. Lähes kaikkea saa käytettyinä kirppiksiltä yms, eli rahalla sitä lasta ei niinkään onnelliseksi tehdä. HUOM! Tämä on sitten vain minun mielipiteeni ja ymmärrän toisenkin kannan. Itsellä työsoppari elokuun loppuun ja yritämme lasta. Aivan sama onko määräaikanen, opiskelija, vakkari, työtön, se lapsi menee kaiken edelle, koska se ei välttämättä heti tule ja jos tulee, niin Ajattelin itseasiassa hakea syksyllä opiskelemaa, jos pääsen ja nyt tärppää vauvan kanssa, en edes kerkiä kauaa opiskella, mutta en minä stressaa sellaisistakaan asioista.. PS. Mieheni on ollu suurimman osan meidän suhteen aikana työtön/opiskelija, en siis todellakaan elä hänen rahoillaan. Kysymys muille: miten miehen laita, sehän vaikuttaa valtavasti jos miehellä on hyväpalkkainen työ, sama se millo jää äippälomalle. Eli, miten teidän puolisonne työtilanne?
 9. Kävin lukemassa tämän tarkkaan ennenkuin otin viimeisen Nuvaringin vikaa kertaa pois. Voisin raportoida minäkin (tammikuun lopussa vika Nuvaring pois): 1 luomukuukautiset tuli täysin ajallaan, toinen kierto 2 pv lyhyempi, tätä kolmatta odotellessa.. (nyt kp 26/26-28). Finnejä valitettavasti ilmestynyt tämän maaliskuun aikana niskaan, kaulaan, otsaan, silmän lähelle (eli ihan idiootteihin paikkoihin mihin ei yleensä).. Minkä toivoin muuttuvan oli PMS oireiden vähentyminen/loppuminen. Paskan marjat Sama idiootti-kusipää-äkkipikainen-möksähtelijä olen noin 5 päivän ajan ennen menkkoja, voi sulhoraukkaa
 10. Vaade =) Ihmeainetta
 11. Olen alkanut miettiä asiaa uusiksi ja taidan sittenni rajoittaa/olla juomatta kierron loppuvaiheet. Mutta missä menee raja? Ovulaation aikoihin? Sitä pohdiskelen..
 12. Jopas jotain. Onpas teitä monta plussanneita ekasta vehniskierrosta! En kyllä enään usko sattumaan kun teitä on noinkin monta, taidan mäki käydä ostaan tuota ihmeainetta
 13. Itsellä vasta yk 3 menossa enkä ole ajatellut vielä laittaa rahaa testeihin kun tjot - meiningillä mennään. Ainostaan olen tehnyt niitä laskureita jotka olisi edes _vähän_ suuntaa antavia. Tässä heräsi sitten kysymys: Oletteko vertailleet ovispäiviä siihen mitä tikku sanoo ja netti ehdottaa?! Onko paljonkin eroavaisuuksia? Mielenkiinnosta tässä kyselen, että kannatteeko netin laskureita ollenkaan edes käyttää?!
 14. viime (ja ensimmäisen) yrityskuukauden aikana olin erittäin varovainen alkoholin kanssa. Jätin ottamatta, jos se vauvanalku siellä oliski.. No ei ollu ja päätin ettei se rajoita mun elämää ennenkuin on varmaa. Ja sitäpaitti kun me pienesti vaan tjottaillaan, ei yrittämällä yritetä. Tietty takaraivossa jokin sanoo että ei mielellään loppukierrosta, mutta sanotaan kovasti ettei se vaikuta sikiöön ku vasta niihin aikoihin ku plussa pärähtää tauluun?