Adelie

Aktiivijäsen
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

About Adelie

 • Rank
  Aktiivi
 1. Meli tsemppiä painonpudotukseen!
 2. Musta on tosi outoa, että jotkut ei halua miestä mukaan punktioon. En ymmärrä, että miksi.. Kuitenki yhteisestä jutusta kyse. Vai onko kyse sitte vaan niin herkistä miehistä, jotka saattaisivat pyörtyä sinne.
 3. Oon ollut hoitojen aikaan juomatta, ja varmaan jo n.kuukauden sitä aikaisemmin oon ollut ottamatta alkoholia.. Samaten myös liikunta on jäänyt hoitojen aikana vähemmälle, mahan turvotuksen vuoksi, ja etenkin punktion jälkeen, jolloin nyt ei muutenkaan saisi harrastaa mitää raskasta liikuntaa.. Vitamiineja oon myös napsinut.. Seksiäkää ei pahemmin oo tullu harrastettua piikitysten aikana.
 4. Meillä ei oo mitää vaivautumisia ollu tän asian suhteen. Meidän sairaalassa tosin on typerästi se tutkimuspöytä niin päin että mun alapää on suoraan ollut sinne päin missä mies on istunut pöydän vieressä, oon vaan sanonut sille että kattot sitte muualle! Eniten mua on harmittanu, että mies ei ollut mukana munasarjojen aukiolotutkimuksessa, siinä olisin kyllä tarvinnut jonku mun vierelle jota puristaa kädestä.. Jos olisin tienny, että se sattuu niin paljo, olisin kyllä ottanut miehen mukaan.
 5. Tossa tilanteessa itse ehkä tykkäisin että kysyttäis jotenkin vaikka niin että mitäs teidän perhehaaveille kuuluu taikka missä tilanteessa teidän perheenlisäys haaveet ovat tms. Mulla on itellä tullu aika paha olo, kun mun yksi parhaimmista ja pitkäaikaisimmista ystävistä, ei oo kysellyt missä tilanteessa meidän hoidot ovat, vaikka tietää että keväällä oli viimeinen julkisen puolen hoito. Ja tämä kaveri asuu kaukana, nähdään ehkä noin 4-6 kuukauden välein. On tullut sellainen olo, että eikö sitä kiinnosta ja eikö se välitä mun olotilasta. En tiedä ehkä se odottaa että ottaisin itse asian puheeksi, mutta mä taas olisin odottanut kun viimeksi nähtiin että se oli kysynyt itse tästä asiasta, että mitenkäs teidän hoidot tai muuta vastaavaa..
 6. Onpa tosiaan jännä että joillakin menee julkisella puolella tuosta punktiosta pelkkä poliklinikkamaksu. Meillä meni se yli 90€ siitä toimenpiteestä ja Tayssissa oltiin punktiossa.
 7. Ne jotka eivät ole pystyneet maksamaan yksityisten hoitomaksuja kerralla, minkälaisia maksusopimuksia ootte saaneet? Onko monessa erässä maksettu, tai onko eräpäiviä saanut siirrettyä kuinka kauas siitä kun hoidossa on käyty?
 8. Lopetin pillerit n. puoli vuotta ennen yrittämisen alkamista.
 9. Otin kuvat kameralla, mutta poistin ne keskenmenon jälkeen. Tosin yksi taitaa olla jäljellä jossain netin kuvapalvelussa.. Itse testit on roskiksessa, ilman keskenmenoa olisin varmaan säilyttänyt.
 10. Ella! Taitaa olla kolmen tutun lapsella se nimi.
 11. Miehen sukulainen teki tämän joskus minulle monta vuotta sitten ja näytti yhtä tyttöä ja yhtä poikaa.. Taitaa jäädä toteutumatta.
 12. En huomannut kiinnittymisvuotoa tuoresiirron jälkeen.
 13. 4 taisin tehdä raskauden alussa, joka meni sitten 5+4 viikoilla kesken..
 14. ^^ Kyllä löytyy ihan perusmarkettikaupoistakin. Ite oon tilaillu ebay.uk kautta, 10 kappaletta noin 1€. Hong Kongista asti nuo on tullut, joten toimitus on aina kestäny vähä kauemman aikaa, muutaman viikon suurinpiirtein.
 15. Delgada, kiitos kirjoituksestasi! Meillä myös miehen siittiöissä vika ja kaikki kolme julkisen puolen icsiä -käytettynä, mutta yksi alkio vielä pakkasessa.. Ekaa kertaa päästään PASsiin (jos alkio selviää sulatuksesta), ja oon ajatellu että meillä ei oo mitään toivoa saada siitä plussaa, mutta newer know..