Seinäruusunen

Jäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Seinäruusunen

 • Rank
  Aloittelija
 1. En osaa enää tuota miun tyttöä pitää leikki-ikäisenä vaikka se leikkiikin, mutta ei se ole koululainenkaan, mutta laitoin tänne siksi aloitteen kun on kumminkin 0-luokkalainen. Meillä on mennyt eskarin aloitus hyvin, syyslukukaudella ei ole ollut pahemmin ongelmia. Ainut mikä on ollut "ongelma" on uhmaiän kitinä tullut takaisin joka hetkeksi jopa loppui. Se tekee tehtävänsä myös eskarissa kun jotkut lapset ilmoittaa että ei jaksa likan kanssa välillä leikkiä kun se vaan kitisee. Ollaan sitä sitten yritetty karistaa käytöksestä pois, hyvältä näyttää! Joko teidän eskarilaiset osaa lukea/kirjoittaa? Meillä kirjoitellaan mallista, tunnistetaan kirjaimia todella hyvin. Lukeminen on vielä vaikeaa vaikka osaa luetella kaikki sanan kirjaimet, sanan muodostaminen ei vielä vaan onnistu. Hiljaa hyvä tulaa.
 2. Itse löysin liikkunnan ihanuuden syksyllä, eli n.2kk olen vasta harrastanut ryhmäjumppia ja kuntosalia. Käyn intopinkeenä Ladylinellä 2-3kertaa viikossa ja rakastan sitä paikkaa!!!
 3. Löysin paljon raskaus liikuntaa mutta en tällaista aihetta! Eli kuinka moni äiti/isä täällä käy ryhmäliikunnassa tai muissa harrastuksissa? Mitä harrastat ja mikä tekee siitä niin tärkeän siulle? Eli höpötellään niistä ja näistä liikuntaa liittyvästä ja tsempataa lössö päivinä toisiamme! Ehkä täältä joku löytää myös uuden harrastuksen!
 4. Mummon ja äidin kanssa ihmeteltiin silloin joskus että miksi sormus näytti molempia, näytti loppu raskauteen saakka samaa, ei koskaan jompaa kumpaa vaan molempia! Päätettiin että sormus sekosi. Mutta niin ei ollutkaan, synnytyksen jälkeen ku saatiinkiin tietoon että olin oottanut ensimmäiset 11viikkoa kaksosia mutta toinen keskeytyi mutta jäi istukkaan kiinni, siksi vasta synnytyksen jälkeen huomattiin kaksoisraskaus!
 5. vastasin ensimmäiseen yli 16v sillä miun ja siskoni ikäero on 21v, heh ja toiseen 8-9v sillä meillä tuo luultavasti tukee pätemään!
 6. Meillä joulumielen tuo joulu elokuvat ja raskasta joulua CD . Tänä vuonna vielä päätin että yhtään YHTÄÄN lahjaa en osta, kaikki ompelen ja tuunailen itse!! Sama koskee myös joulukoristeita!
 7. Se on loppujen lopuksi aika vaikeaa. Mie kun päätän että nyt ostan ittelleni jotain kivaa niin huomaan että oon ostanut vaatteita tytölle ja jotain kivaa koiralle, heh! Tosin viime viikolla onnetar suosi miuta niin päätin hommata pitkään unelmoimani sovitusnuken!
 8. Meillä ei oo vielä vauvaa tulossa mutta kuumetta on miulla kovasti Nyt vaan oottelen että mies kunnolla lämpee ajatukselle että tulisi yhteinen lapsi!
 9. Kylläpä tuntuu vaikeelta, varsinkin etsiä paikkoja mihin voin kirjoittaa ne 10 viestiä että voisin alkaa kunnolla palstailemaan:grin: