Sinikka

Aktiivijäsen
 • Content count

  1333
 • Joined

 • Last visited

About Sinikka

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3103 profile views
 1. Päivitän vielä että uusi käsijarru on toiminut loistavasti! Se on integroitu paremmin kahvaan, kun vanha oli erillisenä kahvan päällä. Lukitus on nyt täysin portaaton, kun vanhassa sitä piti välillä hakea, että saa kunnolla painettua pohjaan.
 2. Meille tuli tänään uusi käsijarru ja on vähän erinnäköinen kun vanha. Toivottavasti ovat tuunanneet sitä parempaan suuntaan.. Ainakin punaisen osan pintamateriaali oli vaihtunut, vanha alkoi meillä jo hajota käsiin.
 3. Meillä jumittaajarru kans ja toinen pyörä lukkiutuu. Otin suoraan yhteyttä P&T:iin ja lupasivat lähettää viikon sisällä uuden jarrun, mutta ei ole vielä kuulunut ja 10 päivää mennyt. Sieltä kyllä vastattiin nopeasti ja lähetetiin linkki youtube-videoon, jossa ohjeistetaan jarrujen vaihto.
 4. Päädyin lopulta p&t:n omaan sadesuojaan ja olen ollut tosi tyytyväinen, vaikka hinta alkuun pahasti kirpaisikin. On se vaan tosi paljon helpompi käyttää, kun ei tarvitse mitään viritelmiä tehdä. Ja lähes päivittäin on käytössä ollut tällaisena sadekesänä. Ainoa ongelma on, etten saa sitä pakattua takaisin säilytyspussiinsa, se ei vaan mahdu sinne. Onko taitteluun oma tekniikkansa!?
 5. ^ babyhuis casitasta tilasin. Silloin sai tosiaan sisaristuimen kaupan päälle ja postarit oli 25e. Supernopea toimitus ja nettisivuilla hyvä livechat-palvelu, jolla pystyi kysymään saatavilla olevista väreistä ja toimituksesta.
 6. Aika moni kuulemma siirtää vauvan sisaristuimeen alas jo 3-4kk iässä, koska kuten minga sanoi, on istuin hyvin sitterimäinen, varsinkin makuuasennosssa. Jos siihen vielä laittaa lämpöpussin (ainakin näin talvella), on varmasti ihan suojaisakin nukkua.
 7. Meille tuli nyt navi v2 Hollannista ja alustavasti vaikuttavat tosi hyviltä! Maksoin posteineen perusrattaista + sisaristuimesta 530e, eli ei paha todellakaan. Mietin tuota sisaristuimen kuomun puutetta, mutta juuri kuulin äitikaverilta samaa, että vanhoissa naveissa sitä kuomua tuli helposti potkittua, niin hän ei käyttänyt ollenkaan. Kantokassiksi ostin käytettynä Emma-merkkisen ja vaikka virallisesti vaunuihin pitäisi käydä 70cm pitkä pohja, niin tuo menee liian tiukille, eli mies saa lyhentää kantokassin pohjalevystä muutaman sentin. Käykö näihin muuten mikään muu kuin p&t:in oma sateensuoja ja pitääkö sen olla juuri navigatoreille tarkoitettu oma malli? Lisäys: entä mitä ratkaisuja teillä on lisätavaratilan suhteen, kun on sisaristuin käytössä?
 8. ^ mä kävin yksityisellä ar-ultrassa, eikä neuvola siltikään uskonut sen mukaisia raskausviikkoja... Vasta nt-ultran jälkeen siirsivät lasketun ajan vastaamaan mun todellista kiertoa (lähes 40 päivää) ja molempin ultrien tuloksia.
 9. ^ joo katsoin kyllä sivut, mutta niiden avulla oli tosi vaikeaa tehdä vertailuja. Kaikissa kuvissa, joissa oli kaksi taaperoa, olivat molemmat istuvissa asennoissa.
 10. Olen lukenut tämän ketjun läpi ja edelleen mulle on epäselvää, että mitkä ovat P&T:n eri mallien keskeiset erot. Eli vibe/verbe vs. Navigator vs. Classic vs. Dot. Saako esim. kaikissa molemmat istuimet säädettyä makaavaan asentoon niin, että vauva ja isompi sisarus voivat nukkua yhtäaikaa?
 11. Meidän lapsi ei olisi pärjännyt ilman yömaitoa 6kk:n iässä. Jos lapsi syö yöllä kunnolla, on hänellä selvästi nälkä, mutta jos imeminen on kuin tuttia söisi, eli vauva haluaa vain tissin suuhun rauhoittuakseen, voi kertoja varmasti vähentää. Toiset vauvat syövät nälkäänsä vielä vuoden iässä, kun taas toiset vierottavat itsensä jo pieninä. Itse en vierottaisi huonosti kiinteitä syövää vauvaa.
 12. ^ höpöhöpö, mistäs olisit voinut tietää asiasta Mulle tuli itselleni aikanaan yllätyksenä, että ensimmäisellä neuvolakäynnillä ei selvitetä mitenkään onko oikeasti raskaana, ei pissa- eikä veritestein.
 13. Cobria voin suositella minäkin. Niitä uskaltaa pitää pakkasellakin vaunuissa ulkona, kun taas monissa itkuhälyttimissä on muutaman asteen pakkasrajote. Lisäksi pitkä kuuluvuus on ollut kätevä esim. Mökillä, jolloin päästiin saunomaan miehen kanssa, kun lapsi oli nukahtanut yöunille. Pidettiin radiopuhelinta pukuhuoneessa ja hyvin kuuluivat vauvan muutamat yskäisyt. Meillä herkkyyden kanssa ei siis ole ollut ongelmaa. Ai niin, testattiin kerran 5km:n kantosädettä sillä, että mies otti puhelimen mukaan ruokakauppaan. Hyvin ääni kulki betoniseinienkin läpi ja sain ohjeistettua ruokalistan
 14. ^ voin allekirjoittaa täysin. Loistava jousitus ja huippukevyet työntää, kulkevat hyvin hangessa ja epätasaisessa maastossa. Pienipyöräiset matkarattaat oli järkytys näiden jälkeen
 15. ^ haiseeko vuoto? Mun gynen mukaan niin kauan kun vuoto on hajutonta, ei tulehdusta ole.