Elviira#

Aktiivijäsen
  • Content count

    164
  • Joined

  • Last visited

About Elviira#

  • Rank
    Aktiivi
  1. elliina kannattaa kysyä teidän omalta lääkäriltä miten teidän kohdalla edetään. Meillä tyttö oli n. 5 kk kun allergia todettiin ja ohjeeksi saatiin olla täysin maidottomalla ruokavaliolla vaikka ei äidinmaidosta reagoinut. Nyt kun ikää tulee kohta 9 kk ajattelin soitella meidän lääkärille kysyäkseni mitä mieltä se on maitotuotteiden syönnistä nyt. Pahaksi onneksi oli ehtiny jo lomalle, joulu ja suklaat himottaa...
  2. Onko kellään kokemusta Althera -nimisestä korvikemaitojauheesta? Miten on sopinu suolisto-oireilisille/ maistunut? Saatiin maitoallergiadiagnoosi jo kolmisen kuukautta sitten, mutta kävin vasta hakemassa ensimmäisen purkin kun imetyksellä vielä mennään (lapsi nyt 8 kk). Tarkotuksena on nyt testata sen sopivuus ja vähän totutella makuun (ollaan tytön kanssa samaa mieltä, että maku on mitä kamalin) Onko ne kaikki apteekin maidot tooodella noin pahan makusia?!
  3. Meillä tyttö täyttää kuukauden tulevana torstaina. Oli syntyessään 2910 g ja 47 cm. Kaksviikkosena oli 50 cm ja vieläkin käytetään 50 bodeja ja housuja. Kyseinen koko istuu tällä hetkellä hyvin. Olisinpa ostanu enemmän 50 senttisiä, enää ei viitti täydentää varastoa
  4. Muisteltiin että n. viikko olis menny
  5. Näyttäisi vahvasti siltä, että lapsemme saa saman toisen nimen kuin itselläni ja äidilläni on. Sen pidemmästä nimihistoriasta ei ole kyse. Nimi on sen verran nätti, että mielelläni sen annan. Saa nähdä tuleeko nimestä tulevaisuudessa "sukurasite"
  6. Lapsi saa isänsä sukunimen ja aion ottaa miehen sukunimen kun naimisiin päräytetään. Tämä on helppo valinta koska miehen sukunimi ei ole yleisimmästä päästä. Itselläni on aika harvinainen sukunimi ja jos miehen sukunimi olisi joku näistä yleisistä -nen loppuisista ei asia olisi niin yksinkertainen. Silloin en haluaisi vaihtaa nimeäni ja vauvan sukunimi asia vaatisi hivenen keskustelua...
  7. Paperissa lukee, että siittiöiden vasta-aine eli MAR-testiä ei voitu tehdä siittiöiden vähyyden ja huonon liikkuvuuden vuoksi. Siittiöiden muotoa ei ole ilmeisesti tutkittu, koska paperissa ei ole mitään mainintaa siitä eli valitettavasti en osaa näistä luvuista sanoa mitään. Onnea matkaan!
  8. Tampereella minut ohjattiin Neuvolasta kapungin järjestämään ultraan raskauden keston määrittämiseksi epäsäännöllisen ja pitkän kierron takia. Maksoin siitä normaalin poliklinikkamaksun verran. Ole yhteydessä neuvolaan niin eiköhän asia järjesty.
  9. Meillä tulokset oli (tutkimus tehtiin vain kerran) siittiöiden tiheys 0,3 milj./ml kokonaismäärä 0,87 milj. A 0% nopeasti suoraan eteneviä B 78% hitaasti etenevät, kaartelevat C 12% paikallaan liikkuvat D 10% liikkumattomat Diagnoosi oli Oligozoospermia. Hedelmöityskyky normaalista selkeästi alentunut, suositeltiin mikrohedelmöityshoitoa. Tästä huolimatta yksi hitaasti kaarteleva löysi perille ja raskaus sai alkunsa ihan luomuna Aikaa siihen kului viisi kuukautta. Tämä tiedoksi siksi, että tiedätte toivoa olevan heikoista tutkimustuloksista huolimatta.