hensku80

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About hensku80

  • Rank
    Aloittelija
  1. Käynnistettiin ja syntyi 42+1.
  2. Ei pitänyt paikkaansa ainakaan esikoisen suhteen . Eikä myöskään äidilläni minusta ja veljestäni..
  3. Tuulimuna elokuussa, uusi + marraskuussa 2 menkkojen jälkeen. Tästä nykyisestä raskaudesta paljon pahempi olo ja väsymys kuin tuulimunasta. Tosin ovat pahemmat kuin esikoisestakaan.
  4. Muistaakseni vasta joskus 20+, istukka oli edessä.
  5. Taisi olla 8+, vaikka mullekin varoitteli ettei välttämättä vielä kuulu.
  6. Itselläni oli ainakin aivan loistava hankinta, sellainen stressaaja kun olen... Ennen kun liikkeet alkoivat tuntua kuuntelin joka päivä ja senkin jälkeen vielä silloin tällöin jos mahassa oli rauhallisempaa pidempään.
  7. Oviksesta en tiedä mut joko 10 tai 15 päivää peiton heilutuksesta. Marketin halpistestillä iltapissasta ja heti tuli selkeä viiva .
  8. Ostin muutama vuosi sitten ihan Vapaa Valinnasta sellaiset henkselimalliset toppahousut, hyvin menivät isonkin mahan kanssa, kun jätti vetoketjun auki. Ja käyvät edelleen ihan ei raskaanakin
  9. Se, että se oli niin nopea. 3h 25 min. Ja se, että pudendaalipuudutus oli niin tehokas ettei ponnistaminen sattunut yhtään.
  10. Pelotti ensimmäinen kerta ja pelottaa myös mahdollisesti tuleva.. Ensimmäisestä pelkäsin aivan kaikkea. Synnytys meni yliaikaiseksi ja käynnistettiin, synnytys oli nopea ja raju. Supistukset tosi kipeitä ja lähes tauottomia, mutta ennen ponnistusvaihetta ehdin juuri saamaan pudendaalin ja ponnistusvaihe oli lähes kivuton. Kätilö kysyin jälkeenpäin että jäikö traumoja kun meni näin nopeasti. Sanoin ettei tosiaankaan, jos tietäisi että toinen syntyisi samalla kaavalla menisin hyvillä mielin synnyttämään. Mutta ikuisena pessimistinä ajattelen et kun eka kerta meni hyvin niin täytyyhän toisessa jotain mennä pieleen . Ja kun oli tosiaan niin nopea synnytys niin ehtiikö varmasti sairaalaan jos toinen on vielä nopeampi.