Sade82

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Sade82

 • Rank
  Aloittelija
 1. Erikseen pesen vauvan pyykin ja vajaita koneita tulee, mutto tulkoon..
 2. Varasin tuossa junaliput ens viikolle mulle ja 3kk vauvalle. Hieman jännittää että miten 8h matka sujuu. Lippuja varatessa sanottiin, että vaunussa on vauvanhoitohuone, tuttipullon lämmitin jne.. Hieman epäilyttää kuitenkin, että onko ne ihan siistejä, et niitä voi oikeasti käyttää? Entä miten imetys junassa, oletteko ihan vaan penkillä imettäny? Kun tuttava sanoi, että siellä voisi olla joku imetyshuone tms.. mutta itse unohdin lippuja varatessa kysyä sitä.. Muutenkin kokemuksia junailusta vauvan kanssa/hyviä vinkkejä olisi kiva lueskelle!
 3. Mulla alko sillä tavalla, et yöllä heräsin supistuksiin ja niitä tuli ihan heti parin-kolmen minuutin välein. Jos olisin ollut esim. kaupungilla niin aika mielenkiintoinen kotimatka olis ollu.. Että voi ne yllättääkin aika hyvin. Sitä ennen en ollut tuntenut ainuttakaan supistusta.
 4. Ei se mitään lahjaa ostanut.. Se oli siivonnu kämpän ja haki mulle kaupasta kaikkea mitä tahdoin (kerrankin.. . Ja tietysti kävi viihdyttämässä mua sairaalassa.
 5. Vauva syntyi tiistaina ja torstaina päästiin kotiin. Aika tasan kaks vuorokautta. Pidempäänkin siellä olis saanu olla ja olisin vionut ollakin jos vaan ei olis ollu huonekaveria. En pystyny nukkumaan juuri yhtään hänen kanssaan kun hän käveli ympäriinsä koko yön.
 6. Oli kyllä meikit mukana ja oli tarkoitus laittaa siellä ihan kuin muinakin päivinä, mutta sinne ne meikit jäi laukkuun, eikä tullu mieleenkään alkaa meikkaamaan.. Aika naturellina tukka pystyssä siellä muutki tuntu olevan.. =)
 7. Lindeksillä ei enää taida olla äitiysvaatteita myynnissä ollenkaan. H&M riippuu myymälästä onko. Esim. Junbon henkalla on, mutta helsingin keskustan henkalla ei ole.. Tai ainakaan minä en löytänyt.
 8. Meillä tais olla peräti yks 50cm body ja yhdet 50cm potkarit, ne meni n. ensimmäisen kuukauden. 56cm meni n. 1,5kk, 62cm koko hujahti jotenkin äkkiä ohi ja nyt 3kk iässä käytetään osittain noita 62cm ja 68cm vähän vaatteesta riippuen. Meillä kun monet vaatteet on ihan sopivan pituisia, mutta etenkin monet housut on sitten liian leveitä -> pitkä tyttö..
 9. Liberot paljon parempia kuin pampersit, muita en ole kokeillu. Jostain luin, että lidlin vaipat olis myös hyviä ja halpoja mutta ei ole tullu kokeiltua.