Tuippi

Aktiivijäsen
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Tuippi

 • Rank
  Tavis

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. Myydään Sofi-ovulaatiotestejä tarpeettomina (raskaus) 30 kpl. 2:ssa testissä parasta ennen -päivä 10/2016 ja lopuissa 7/2017. Ostettu Kotitesti.fi::n kautta, jossa ale-hinta 28 testille on 13,18 €. Nämä saat 10 € (sis. postikulut). Postitus 1. lk:n kirjeenä. Laitan postiin, kun rahat näkyvät tililläni.
 2. Plussasin tänään 8 vuoden yrittämisen + monien hormoninhuuruisten vuosien jälkeen luomuna. Käsittämätön ihme, ja olo on aivan epätodellinen!! Oireitakaan en tunnistanut, enkä yhtään tiedä kuinka pitkällä olen tuon pitkän pco-kierron ja millon sattuu tulevien ovulaatioiden takia, kun en enää laske päiviä ja olin jo täysin luopunut toivosta. Pitää tehdä huomenna viikot näyttävä testi, että saa edes vähän osviittaa ennen neuvolaa... Vatsan turvotus Rintojen arkuus ja turvotus Tukala olo Menkkamaiset tuntemukset ajoittain Yhtenä aamuna oli huono olo, muttei niin paha, että oksentamaan olisi pitänyt mennä Tosi vahvat mielialanvaihtelut. Yllättäen enemmän siihen huonompaan suuntaan Väsymys Jatkuva pissahätä Alkoholi ei maistu, eikä mikään hapokas juoma/epäterveellinen ruoka Muoks. Testi näytti Raskaana 3+ joten aika vahvasti sitä plussalla ollaan.
 3. No juu, ei tolla kauheesti iloita, varsinkin kun tietää ko. testin antavan noita millon sattuu. Mut siitä iloitsen kuitenkin, että joku muukin näki sen viivanalkuasteen, eikä oo vaan mun omien silmien kepposia. Laittelen sit uutta kuvaa, jos syytä on.
 4. Oon pähkäillyt tän asian kans ennenkin ja lukenut erittäin eriäviä arvioita ko. testin haamujen/viivanpaikkojen luotettavuudesta, mut mitäs mieltä te ootte? Itellä ei järin korkeella kyllä oo odotukset, että saa vapaasti tiputtaa... Mun kierto on tosi sekasin, joten en oo varma ees dpoista, mut riippuen tilanteesta nyt on menossa dpo 16 tai dpo 7.
 5. Muoks. Meni väärään ketjuun...
 6. ^ Ja mä oisin sun asiakas, jos oisit ollut sillon töissä, kun mä olin vauva! Mut onneks oli hyviä lastensuojeluviranomaisia silloinkin ja sain uuden ihanan perheen jo vauvana.
 7. En, enkä oikeastaan kateuttakaan. Pystyn olemaan vilpittömän onnellinen, sillä se on heidän elämä, eikä ole millään tavalla meiltä pois. Ärsyynnyn vaan ajattelemattomista kommenteista, kuten että "tuli ihan vahingossa, ei edes oikeastaan yritetty" tai "taktikoitiin että saadaan tyttö ja että syntyy kesällä, jolloin saadaan pitkät lomat parhaaseen loma-aikaan". En myöskään soisi lapsia ihmisille, jotka eivät kykene huolehtimaan edes itsestään!
 8. Mä tahtoisin tytön, mies ei osaa sanoa kumpi olisi mieleisempi. Ja siis sanomattakin on selvää, että kumpikin on enemmän kuin tervetullut.
 9. Vuosi ennen yritystä ja ois näemmä pitänyt lopettaa vieläkin aikaisemmin tai oikeestaan olla aloittamatta pillereitä ollenkaan, sillä nyt mulla ei ole säännöllisiä kiertoja ilman lääkkeitä.
 10. Mä oon sallinut itelleni itsetehtyjen vauvajuttujen lisäksi joka (epäonnistuneessa) yrityskierrossa jonkun vauvanvaateostoksen. Tätä menoa vauvalla on kunnon arsenaali, kun joskus ilmoittaa tulostaan. En tiedä onko kuumeiselle hyvä juttu, mutta kun niitä on niin vaikee vastustaa...
 11. 24,6 eli ei pitäis enää olla painosta kiinni, mut pitää se vielä jokunen kilo pudottaa silti.
 12. No näinpä. Mulla ei oo Mercilonien jälkeen kierto vieläkään normaali ja lopetuksesta alkaa olla 2,5 vuotta. Parhaimmillaankin luomukierto oli n. 60 päivää. Lääkkeellisesti olen saanut säännöllistettyä kierron. Jos nyt saisin päättää, en tasan söisi e-pillereitä päivääkään. Niiden jäljiltähän mun hormonitasapaino on ihan hukassa ja syytän vain niitä tästä. Ei ollut pcota tai muutakaan ongelmaa ennen pillereitä.
 13. Onhan tossa Lilly ihan selvästi väriä! Onnea vielä tännekin plussasta.
 14. Varmaan on kaikki jo mainittu, mutta tässä mun (mahdollisesti vähän naiivi) lista: en ala hygienia-, ruoka- tai terveysintoilijaksi ja mene äärimmäisyyksiin siinä mikä on hyväksi lapselle ja mikä ei en jaa kasvatusneuvoja ja lapsenhoito-ohjeita muille, ellei niitä erikseen pyydetä. Jokainen hoitakoon ja kasvattakoon lapsensa miten parhaaksi näkee (mutta eläköön myös seurausten kanssa). en anna lapsen rikkoa vanhempien auktoriteettia (kyseenalaistaa toki saa) en anna lasten käyttäytyä huonosti missään ja jos niin kuitenkin tapahtuu, otan täyden vastuun asian selvittämisestä niin, ettei sitä enää toiste tapahdu. en kyseenalaista lapsettomien kasvatustaitoja suoriltaan en pakota lastani harrastamaan jotain vain, koska minulle se olisi tärkeää en aseta sisaruksia keskenään eri arvoiseen asemaan, vaan kehun ja annan huomiotani heille tasapuolisesti en elä lasteni kautta en anna töiden mennä lasteni edelle en odota liikaa lapseltani en unohda itseäni ja parisuhteen hoitamista ja varmaan jotain muutakin vielä, joka ei heti tullut mieleen...
 15. Mä oon yrittänyt pysyä tiukkana, että ei mitään ennen kuin eka kolmannes raskaudesta on ohi, mutta tuntuu lipsuvan jo nyt. Pari viimeistä yrityskiertoa on ollut sen verran kuumeinen olo, että kaupoissa on pakko kiertää vauvatavarahyllytkin ja tekee mieli napata mukaan vaikka mitä. Oon sit yrittänytkin lanseerata miehelle sellasta "vauvatavaravarasto"-ideaa. Siis ihan vaan valmiiks pikkuhiljaa hommailisin kaikennäköistä, vähän samalla lailla kun aikoinaan hommailin omaa kotia varten, kun vielä asuin vanhempien luona. Mut ei se oikeen oo syttynyt. Höh. Sitä se ei kyllä oo ihme kyllä ihmetellyt, että mun tekemiä vauvanvaatteita (teen aika paljon käsitöitä) on aina varastossa, kun pitäis jollekin tutun vauvalle viedä lahjaksi jotain... Ilmeisesti itsetehtyjä ei lasketa tai jotain.