Aisling

Aktiivijäsen
 • Content count

  303
 • Joined

 • Last visited

About Aisling

 • Rank
  Aktiivi
 1. 4, 5 kk synnytyksen jälkeen.
 2. Mä olen korkeammin koulutettu kuin mun mieheni, mutta saan paljon huonompaa palkkaa kuin hän. Olen naisvaltaisella alalla ja toki valitsin työni mielenkiintoni mukaan. Kun valitsin mieheni niin en kyllä tosiaan valinnut häntä tulojen perusteella Niin ja vastaus kysymykseen... Ei mieheni ei voisi jäädä kotiin, koska taloudellinen tilanne ei antaisi myöten.
 3. Niin ja lopputulema oli alatiesynnytys.
 4. Mulla meni ekasta vedet, mutta synnytys ei jatkunut supistuksilla spontaanisti, vaan käynnistettiin.
 5. Sen lisään vielä, että puoli vuotiaaksi nukkui perhepedissä ja sitten siirtyi omaan pinnasänkyyn meidän sängyn viereen. Ja on siis vastasyntyneestä puolivuotiaaksi heräsi kaksi kertaa yössä syömään tissiä, mutta puoli vuotiaana alkoi nukkumaan täysiä yöunia.
 6. En pystynyt vastaamaan mitään, koska meidän vuoden ikäinen poika nukkuu yhä meidän huoneessa ja huonoina öinä myös meidän välissä. Ja ei olla ajateltukaan muuttaa tilannetta.
 7. Aika turhaa oli mitään synnytykseen liittyvää toivoa, kun mitään toiveita ei kuitenkaan pystynyt toteuttamaan.. Paitsi ponnistusvaiheen jakkara-asennossa. Siis toiveita ei pystytty toteuttamaan, koska olin koko ajan kiinni tipassa, kun synnytys piti käynnistää ja piti saada antibioottia suoneen. Olisin halunnut mm. synnyttää altaassa, tai olla ainakin supistusvaiheen siinä.
 8. Mulla ei tullut yhtään supituksia ennen synnytyksen käynnistämistä oksitosiinilla lapsivesien menon takia. Ajallaan syntyi poika sitten kuitenkin käynnistyksellä. Jos lapsivedet menee, niin synnytys käynnistetään vuorokauden sisällä lisääntyneen tulehdusvaaran takia.
 9. En tiedä, mutta ainaki täydellisen suloinen esikoinen saatii näillä geeneillä.
 10. Yk 2.. Oikeastaan musta tuntuu, että tiedän kerrankin, tai ainakin uskon siihen, että se olisi tapahtunut tiettynä hetkenä.. Tosin seksiä oli kyllä niin paljon, etten ihan varmaa tietoa siitä saa koskaan, että mikä kerta oli.
 11. Minulla on vasta nyt tullut vauvakuume, kun poika on kohta vuoden ikäinen. Johtanut siihen, että kovasti himottaa ja haluttaa No me ei kuitenkaan olla vielä tekemässä toista lasta elämäntilanteestakin johtuen. Mä olen vielä vuoden kotona tämän meidän vauvan kanssa ja sit tahtoisin löytää vakituisen työpaikan. Ei siellä toki kauaa tarvitsis olla töissä, kun ois jo toinen lapsi tervetullut... Niin ja sit mä tahdon monta vauvaa
 12. Mulla tuli tosi pitkään vuotoa joka päivä hormonikierukan laiton jälkeen... Varmaan jotain pari kuukautta jonkinlaista vuotoa. Sitten loppuivat vuodot ja nyt tulee enää todella harvakseltaan niukat kuukautiset. Mietin vaan, kun mulle pitäis tehdä papa-koe, että onko hormonikierukasta siinä haittaa, eli voiko papa-koetta tehdä jos on hormonikierukka?
 13. En ollut minäkään ollut nimiäisissä ennen kuin omalle pojallemme sellaiset järjestettiin. Ja vierailta saimme kommentteina, kuinka kaunis ja hieno tilaisuus meillä oli. Eli olen erittäin tyytyväinen siihen, että meillä järjestettiin kauniit, omanlaiset juhlat pienen ihmisalun kunniaksi.
 14. Mulla kävi ihan samalla tavalla, että kun olin 3 cm auki niin pyysin jo epiduraalia ja siitä aika nopeasti sen sitten sainkin. Kivut olivat kovat juuri oksitosiinitipan takia.